Series met toffe spin-offs

Series kijken? Daar ben jij de beste in. Je Netflix-abonnement kan dat beamen. Maar ja, wat doe je wanneer je ene serie is afgelopen? Dan ga je op zoek naar alternatieven. Gelukkig zijn daar de spin-offs! Thank god for them! Dit zijn de leuksten!  

Als we beginnen aan een serie en deze goed blijkt te zijn, danken we god op onze blote knietjes wanneer de serie meer dan 20 afleveringen telt. Zéker wanneer er al meerdere seizoenen van zijn. Maar helaas kent een serie maar een beperkt aantal seizoenen. Gelukkig kennen deze goede series ook fantastische spin-offs! 

Private Practice
De avonturen en capriolen van Meredith Grey volgen uit de serie Grey’s Anatomy vinden we fantastisch. Ja, je bent fan of je bent het niet. Maar toen de vrouw van Merediths vriend McDreamy heel wat seizoenen geleden opeens opdook, vonden we haar eigenlijk niets. Toch won ze ons hart. Ze kreeg haar eigen serie en wat Addison Montgomery allemaal meemaakte in de kliniek waar ze ging werken was minstens zo interessant als wat er gebeurde in Seattle Grace/Grey Sloan memorial hospital. 

Chicago P.D
Een serie die in Nederland niet superbekend is, maar wel superleuk is om naar te kijken, is Chicago Fire. Een serie over het leven van de brandweer in Chicago. Maar niet alleen deze serie is erg geliefd, de karakters die gastoptredens hadden vielen zo erg in de smaak dat er al snel een spin-off werd gemaakt, maar niet één, meerdere! Je hebt Chicago P.D, Chicago Med en er is zelfs Chicago Justice! 

The Flash 
De serie Arrow waarbij Oliver het onrecht wil rechtzetten dat zijn familie werd aangedaan, viel goed bij het publiek. Dus dit succes moest ook uitgebreid worden. De eerste spin-off die ontstond uit deze serie was The Flash, die draait om de jonge Barry Allen die de snelste man op aarde is. Maar ook ontstond de serie Legends of Tomorrow én er komt zelfs nog een crossover met serie Supergirl. 

Better Call Saul
Better Call Saul is een spin-off van de successerie Breaking Bad. De serie draait om het leven van advocaat Saul Goodman. Het speelt zich af vóórdat Saul Walter White ontmoette. Walter is de hoofdkarakter uit Breaking Bad. Joey
Friends was een van onze favoriete series. De personages waren allemaal zo verschillend, maar we hielden van allemaal evenveel. Een van die personages Joey had ons hart dusdanig gestolen dat hij zijn eigen serie kreeg. De serie liep minder lang dan Friends, maar hij was net zo grappig. 

Melrose Place
Het is een al wat oudere serie, maar daarom is-ie er niet minder op: Beverly Hills 90210. We werden altijd wel een beetje jaloers op de leventjes van de personages als we naar die serie keken. De serie scoorde goed, dus een spin-off werd in het leven geroepen: Melrose Place! Deze karakters waren allemaal wat ouder en deze serie was iets realistischer. The Originals 
In the Vampire Diaries maakten The Originals gaandeweg hun intrede. We konden Klaus niet goed hebben in het begin, maar na een tijdje had deze vampier en zijn familie onze hart toch wel voor zich gewonnen, ondanks hun lompe gedrag af en toe. In the Originals volg je het verhaal van, heel verrassend, the Originals en hun leven in New Orleans. Wat is jouw favo spin-off?
Beeld: giphy 

Lees ook:Chris Evans zat in al deze comic book films!

Nieuwste artikelen

  • De gezelligste herfstfilms

  • Alle nieuwe kerstfilms in 2021 de volledige gids

  • Duistere beelden The Batman naar buiten gebracht

  • De beste Halloween outfits gebaseerd op je favoriete serie of film

  • Spin-offs van bekende series die je misschien nog niet kent

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • Netflix codes

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Deze Nederlandse acteurs bemachtigden allemaal een rol in Game of Thrones

  • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

Zoek in artikelen