5 onthullingen uit Anna Kendricks eerste boek Scrappy Little Nobody

Anna Kendrick begint langzamerhand een fenomeen te worden in Hollywood en is al aardig op weg naar de top. Toch was de weg hiernaartoe een lange en in haar eerste boek Scrappy Little Nobody beschrijft ze haar verhalen en onthult ze een aantal (grappige) behind-the-scenes momenten die zij heeft meegemaakt tijdens haar Hollywood avontuur.

Scrappy Little Nobody bevat autobiografische verhalen over Anna’s leven: hoe ze is opgegroeid, haar Broadway debut, hoe ze het probeerde te maken in LA en haar rollen in Up in the Air, Twilight en Into the Woods. De verhalen zijn natuurlijk wel op de Anna Kendrick manier geschreven en zitten vol grappen en verassingen. Ze doet onder anderen een boekje open over gebeurtenissen op de set, award shows en haar mede-acteurs. Wij zetten de vijf leukste verhalen op een rijtje:

1. De behulpzame cast van de Broadway show High Society
Toen Anna Kendrick 12 jaar was zat ze in de Broadway musical High Society. De actrice was nog jong en haar collega’s waren zich daar erg bewust van en daarom zorgden zij er elke zondagavond voor dat Anna op tijd naar huis kon na de show. Dit deden ze door hun dialoog te versnellen en na elk lachmoment iets te snel weer verder te gaan, zodat ze op tijd thuis zou zijn en niet vast zou komen te zitten in het vekeer. Lief!2. Haar geverfde nagels in Up in the Air
In Up in the Air is Anna Kendrick totaal niet haarzelf, zo beschrijft ze in haar boek. Ze voelde zich zo onnatuurlijk in haar kleding en de look die ze had, dat ze zich claustrofobisch begon te voelen. Daarom besloot ze na weken de regels een klein beetje te breken en kocht ze glitter nagellak. Ze lakte haar teennagels ermee, zodat ze het gevoel had nog een klein beetje de baas te zijn over dat kleine stukje van haar lichaam.

Bron: Paramount Pictures

3. De Twilight cast in een eng hotel
Tijdens de opnames voor de film Twilight (ja, wij waren ook alweer bijna vergeten dat zij hier een rol in had) heeft Anna, samen met de rest van de cast, in een creepy hotel geslapen. Ze beschrijft in haar boek dat het hotel ver van de weg was en omringd door velden met gras. Anna’s kamer was bij de lobby en ze had uitzicht op een meer en een groot bos. Tijdens dat verblijf liepen de rillingen over haar rug, al helemaal omdat het hotel super groot was en ze het hele hotel hadden afgehuurd zodat niemand anders er kon verblijven. Wij snappen wel dat het vast geen pretje was in een groot, leeg, afgelegen hotel…

Bron: Summit Entertainment

4. De interviews voor Up in the Air maakte haar na een tijdje erg geïrriteerd
Elke dag interviews en perspresentaties voor een film waar je een grote rol in speelt klinkt misschien leuk, maar voor Anna werd het na een tijdje iets te veel. Op een gegeven moment werd haar vertelt dat ze steeds een ander persoon leek en vroeg een Amerikaanse journalist haar of ze niet vaak liegt tijdens deze interviews. Anna kon dit niet goed hebben en haar antwoord was als volgt: " ‘Honestly? Some part of everything I’ve said in the last six months has been a lie.’ He laughed. ‘Including that?’ ‘Yes,’ I said, totally serious."

Bron: Summit Entertainment

5. Haar recente bezoek aan de Eerste Hulp vlak voor the Independent Spirit Awards
Een paar uur voor de Independent Spirit Awards begonnen in 2008, waarbij Anna genomineerd was, bracht ze een bezoek aan de Eerste Hulp voor een pijnlijke cyste in haar neus. Ze had het laten verwijderen en dankzij heel veel pijnstillers en wijze woorden van een goede vriend haalde ze de award show net op tijd.

" 'Don’t smile, you still look weird. Okay, see, when you’re not smiling, you look okay. I mean you look like you’re hungover, and you’re very oily, but you don’t look like you’ve been crying on a hospital bed.” He threw my hoodie at me. “Let’s go.' "

Wij houden van Anna en kunnen niet wachten om de rest van haar verhalen te lezen!

Welke onthulling is jouw favoriet?

Bron: ew.com, giphy

Lees ook: Aca-believe it: Pitch Perfect 3 is in de maak!

Nieuwste artikelen

  • Deze films en series worden in april van Netflix verwijderd

  • Winnen: 5x Vloek van vuur en schaduw van Emmy van Ruijven

  • Wondervrouwen - Stephanie Schuster

  • 10 redenen waarom Michael B. Jordan een lekker ding is

  • YA vervolg delen in 2023

Gerelateerde artikelen

  • De teaser trailer van Pitch Perfect 3 is er

  • Dit is de Disney 'Noelle' trailer mét Anna Kendrick

  • De beste momenten van de Oscars 2015

  • Blake Lively en Anna Kendrick in mysterieuze 'A Simple Favor' trailer

  • Anna Kendrick is te zien als kerstvrouw in nieuwe film!

Zoek in artikelen