Dit staat er verder te gebeuren in seizoen 12 van Supernatural

Het leven van een jager kan, volgens Dean, nooit een happy end hebben. In het begin van Supernatural heeft Sam er zelfs over nagedacht om zijn leven als jager op te geven. Hij wilde tot rust komen en een gezin te stichten. Allebei de broers hebben dit ook geprobeerd, maar het is ze niet gelukt. Ze worden telkens weer terug getrokken naar het leven als jager!

Sam en Dean zijn, zelfs nog in seizoen 12, aan het discussiëren over de vraag: Wat komt er nu? zegt showrunner Andrew Dabb tegen EW. Het jagen is een onderwerp dat steeds blijft terugkeren in Supernatural. Dit roept ook de vraag op: Wat is de toekomst van Sam en Dean? Zal Sam een jager blijven of stapt hij uit dat leven? Zal Dean met pensioen gaan of toch niet? Ze zoeken uit of dit het leven is dat zij willen leven. De werkelijkheid op dit moment is dat het jagen hun leven is. Als Sam en Dean realistisch zijn dan weten zij ook dat er geen wereld zal bestaan waarin zij niet zullen jagen.

Bron: tvline

Ondanks dat Sam en Dean dat weten, zal de vraag niet zomaar verdwijnen. De vraag zal juist naar een hoger niveau getild worden. Ze zullen zich nu afvragen: Hoe kunnen we het beste van dit leven maken? Voor Dean is het beste leven, een leven waarin hij zal vechten tot hij sterft. Je moet namelijk blijven proberen om van de wereld een betere plek te maken, zegt Andrew Dabb. Hij denkt dat voor Sam ongeveer hetzelfde geldt. Tegelijkertijd hoopt Sam dat de wereld na een tijdje een betere plek is geworden en dat hij en Dean nu een stapje terug kunnen doen met het jagen!

Het bovenstaande geldt ook voor Castiel. Zijn toekomst als een engel lijkt misschien voorspelbaar, maar niks in de bovennatuurlijke wereld is dat. Zijn rol in Supernatural is eigenlijk altijd een beetje ongedefinieerd gebleven, zegt Andrew Dabb. Hij is al een tijdje geen onderdeel meer van de Hemel. Het is Castiel wel duidelijk dat hij daar niet meer welkom is. Maar in een aflevering van seizoen 12, zal de Hemel ook duidelijk maken hoe zij Castiel zien. Dit zal voor veel problemen zorgen bij hem, hij voelde zich namelijk al een tijd een man zonder land. Tuurlijk heeft hij een goede band met Sam en Dean, zijn familie. Deze band zal echter nooit zo sterk zijn als de band die Sam en Dean met elkaar hebben, zij zijn namelijk samen opgegroeid.

Volgens Andrew Dabb staat seizoen 12 in het teken van het zoeken naar de plaats die Sam, Dean en Castiel zullen innemen in de wereld. Zij moeten hun lot gaan aanvaarden en dit eigen gaan maken als zij het eenmaal hebben gevonden. Daarnaast zullen zij een manier moeten gaan vinden om van de wereld een betere plek te maken. Er staan dus hele mooie dingen te gebeuren in seizoen 12 van Supernatural.

Kijken jullie al uit naar seizoen 12 van Supernatural?

Bron: ew.com

Lees ook:

De tien meest memorabele doodervaringen van Sam en Dean in Supernatural

Nieuwste artikelen

  • De 12 populairste reality series van het moment.

  • Top 10 Dreamworks films die nog steeds geweldig zijn

  • Deze Fan Art laat ons het verdere leven van bekende personages zien

  • The Bodyguard remake in de maak, Lizzo pitcht zichzelf en Chris Evans

  • Einde in zicht voor Grey's Anatomy

Gerelateerde artikelen

  • De beste fantasie series

  • Mannen uit series met wie je wilt trouwen

  • Series om te kijken als je Lucifer mist

  • 10 acteurs die auditie deden voor een andere rol dan waarin ze zijn gecast

  • Krijgt jouw favoriete serie een nieuw seizoen?

Zoek in artikelen