Marlene King twittert een gesprek tussen koppels uit het laatste seizoen van Pretty Little Liars

Het duurt nog heel erg lang voordat het april is en wij de allerlaatste afleveringen van Pretty Little Liars kunnen bewonderen. In de tussentijd hebben we al een teaser te zien gekregen, maar nu heeft Marlene King op Twitter gesprekken gedeeld die zullen plaatsvinden tussen verschillende koppels in het laatste seizoen ooit! Dit nieuws moeten wij natuurlijk met jullie delen!

Op Twitter heeft Marlene King daadwerkelijk gesprekken tussen de koppels die op dit moment niet met elkaar verloofd zijn (Ezria). Het gaat dus om Spoby, Haleb en Emison. We zullen jullie niet langer in spanning houden en het over de tweets gaan hebben! Ook al geven de tweets niet heel veel informatie, wij zijn er blij mee!

Spoby

We beginnen natuurlijk met Spoby. In deze tweet zitten de meeste hints verborgen. Je moet natuurlijk wel goed zoeken, maar ze zijn wel te vinden! Wij denken dat Toby degene is die ‘limerence’ op zal moeten zoeken. Spencer weet natuurlijk alles al en hoeft nooit iets op te zoeken.

Voor het gemak hebben wij voor jullie ook even de betekenis ervan opgezocht! Volgens het Oxford woordenboek betekent het: The state of being infatuated or obsessed with another person, typically experienced involuntarily and characterized by a strong desire for reciprocation of one's feelings. Helaas gaat de definitie nog verder: but not primarily for a sexual relationship. Betekent dit dat Spencer aan Toby vertelt dat zij gek is op haar eerste liefde, maar dat dit niet in de romantische zin van het woord is? Wij hopen echt van niet! Want wij houden van Spencer en Toby samen.

Daarnaast weten we hierdoor dat Toby zeer waarschijnlijk nog leeft! We kunnen dus weer even opgelucht ademhalen. Het is daarnaast ook nog goed mogelijk dat Yvonne ook leeft. Wij zijn nu wel erg nieuwsgierig geworden!

Haleb

Deze quote zegt eigenlijk niet zo heel veel. Maar uit het einde van seizoen 7A van Pretty Little Liars leek het er toch wel heel erg op dat Haleb ging gebeuren! Wij hopen dus echt dat deze tweet positief bedoeld is en niet negatief. Het zou natuurlijk geweldig zijn als Hannah en Caleb weer bij elkaar zouden komen!

Emison

Het is twijfelachtig wie dit zegt, het zou Alison kunnen zijn. We kunnen alleen maar hopen dat zij haar gevoelens voor Emily aan het uitleggen is. De actrices, Shay Mitchell en Sasha Pieters, hebben zelf wel erg lopen aandringen op een happily ever after voor Emison. Wij hopen in ieder geval dat het ze gelukt is!

Wat leidt jij af uit de tweets van Marlene King?

Bron: wetpaint.com, Twitter.

Lees ook:

De teaser van het laatste seizoen van Pretty Little Liars is uit

Nieuwste artikelen

  • Over mijn lijk - Jeffrey Archer

  • De beterweter – Marc-Uwe Kling

  • Op zoek naar Beer - Hannah Gold

  • Het onwaarschijnlijke verhaal van Baskerville Hall - Ali Standish

  • Stink tegen Danny - Jenny Mclachlan

Gerelateerde artikelen

  • Antwoorden op al je PLL vragen

  • Pretty Little Liars krijgt een waardige opvolger en dit zijn de eerste beelden!

  • Sneak Peek seizoen 7B Pretty Little Liars: romantisch moment tussen Hanna en Caleb

  • Pretty Little Liars stopt na 7 seizoenen en dít is wat de cast ervan vindt

  • Het intro van PLL gaat veranderen!

Zoek in artikelen