De 8 leukste boeken paraplu's

We wonen in Nederland en dat betekent: bijna elke dag een natte, koude en droevige bende die je haar (en je humeur) ontzettend verpest. Om niet als een verzopen kat op je bestemming aan te komen is een paraplu een echte life saver. Alleen zien deze paraplu's, ondanks dat ze hun werk fantastisch doen, er meestal een beetje saai uit. Hoeveel leuker zou het zijn als je met een cool boekendesign boven je hoofd loopt? Daarom hier 8 leuke boeken paraplu's.

1. Boeken, boeken, boeken

Deze paraplu met allemaal boeken erop. Mocht je er helemaal voor willen gaan kan je jezelf ook volledig in boekenprint kleden. Jurkjes, shorts, hemdjes: name it, they've got it.

Bron: TeeAmazing

2. Paraplu met bookcovers!

Penguin Books heeft een eigen paraplucollectie uitgebracht met verschillende kleuren en boeken. Je hebt bijvoorbeeld covers op de paraplu's van On the road, The Weather en Wuthering Heights.

Bron: Penguin

3. I Like Big Books and I Cannot Lie

Dit is een paraplu met mega grote boekenkaften. Als je een kleine boekenprint niet genoeg vindt, kan je nog  voor deze grote kiezen. 

Bron: Etsy

4. Mary Poppins 

Kijk bij deze paraplu van Mary Poppins alsjeblieft niet naar de prijs, want dan krijg je waarschijnlijk een rolberoerte (€102,10!). Kwaliteit boven kwantiteit toch? Dit is je zuurverdiende loon meer dan waard. 

Bron: Etsy

5. Alice in Wonderland 

Alice in Wonderland was al onze favoriet, maar met deze paraplu stijgt ze nog hoger in onze waardering. De paraplu is in een soort koepeltjesvorm gemaakt, waardoor je goed tegen de regen beschermd wordt. En natuurlijk is de print ook gewoon ontzettend schattig.

Bron: Etsy

6. Alle covers van Jane Austens boeken!

Deze Jane Austen paraplu is ook erg creatief, met het motiefje van Austens kaften. De print is kleurrijk en lekker vrolijk. Een feestje boven je hoofd!

Bron: Etsy

7. Pride & Prejudice

Om nog even in de Jane Austen sfeer te blijven, hier eentje van Pride and Prejudice. Deze ziet er heel klassiek uit door het lettertype en de illustraties.

Bron: Etsy

8. Harry Potter

Voor de echte Harry Potter fans is dit natuurlijk de ultieme paraplu! Hij past goed bij een stoerdere outfit, en je kan altijd even naar boven wijzen als je wilt refereren naar Harry Potter.

Bron: Etsy, Bookriot

Wat vind jij van de paraplu's? Zou je hiermee over straat gaan?

Lees ook: 11 keer de leukste rokjes voor boekenliefhebbers

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Moederdag: boeken top-5

  • Top 10 BBQ boeken

  • De 10 populairste chicklit schrijfsters

  • 9 genieën in boeken

  • Young Adult top-5: september

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen