10 Cameos van beroemdheden in How I Met Your Mother

Het komt weleens voor dat beroemdheden verschijnen in een film of serie. Soms zijn ze te zien als zichzelf en soms spelen ze een (gast)rol. Een serie waar we ook een aantal cameos van beroemdheden tegenkomen is de populaire comedyserie How I Met Your Mother. Zo zien we bijvoorbeeld Katy Perry en Enrique Iglesias terug in de serie. Maar welke rol speelden zij ook alweer? Wij nemen jullie even mee terug in de tijd met deze cameos van beroemdheden in How I Met Your Mother.

1. Heidi Klum

Tijdens één van de afleveringen van How I Met Your Mother gaan Ted, Barney en Marshall naar een Victoria's Secret feestje. Hier komen ze verschillende modellen tegen, onder andere Heidi Klum.

How I Met Your Mother

2. Carrie Underwood

Carrie Underwood is in de serie te zien als één van de vriendinnetjes van Ted. Ze houdt hem echter aan het lijntje en gaat uiteindelijk weer terug naar haar ex.

How I Met Your Mother

3. Boyz II Men

In één van de afleveringen wordt de band Boys II Men aangekondigd door Marshall, waarna ze in het bos "You Just Got Slapped" zingen. Dit verwijst naar "The Slap Bet" die Marshall had met Barney. Marshall won deze weddenschap wat betekende dat hij op vijf willekeurige momenten Barney in zijn gezicht mocht slaan.

How I Met Your Mother

4. Katy Perry

Katy Perry speelt de nicht van Zoey (Jennifer Morrison), die ze koppelt aan Ted. Ze is ontzettend lichtgelovig en niemand weet hoe ze nou eigenlijk heet. Doordat ze zo naïef is zegt de vriendengroep keer op keer "Oh, honey." 

How I Met Your Mother

5. Enrique Iglesias

Enrique Iglesias is in How I Met Your Mother te zien als Gael, de scharrel van Robin wiens naam niemand kan uitspreken. Hij is een masseur en speelt gitaar, wat ervoor zorgt dat Ted heel jaloers op hem is.

How I Met Your Mother

6. Jennifer Lopez

Jennifer Lopez is te zien als Anita, de enige vrouw die "nee" zegt tegen Barney. Hier wordt hij zo gek van dat hij uiteindelijk zelfs uit frustratie in de Hudson River duikt.

How I Met Your Mother

7. Taran Killam

Taran Killam speelt de rol van Gary, waar de vriendengroep gemixte gevoelens over heeft. Hij heeft óf hun leven verbeterd óf verpest, er is geen middenweg. Het grappigste? Taran Killam is in het echt getrouwd met Cobie Smulders, zij speelt Robin in How I Met Your Mother

How I Met Your Mother

8. Nicole Scherzinger

De voormalige Pussycat Doll speelt de rol van Jessica Glitter, de beste vriendin van Robin Sparkles. Samen hadden ze de Canadese televisieserie Space Teens. Met hulp van Lily vindt er een reünie tussen de twee plaats.

How I Met Your Mother

9. Tim Gunn

De stylist Tim Gunn, bekend van Project Runway, speelt in How I Met Your Mother de persoonlijke stylist van Barney. Voor de bruiloft van Barney wordt er een spel poker gespeeld, waar Tim Gunn ook in te zien is.

How I Met Your Mother

10. Britney Spears

Britney Spears speelt Abby, de receptioniste van Stella, de vrouw waar Ted zich mee verloofde, maar hem liet staan bij het altaar. Abby raakt compleet geobsedeerd door Ted, totdat ze overgaat op Barney. Met hem heeft ze een one-nightstand, maar hij belt haar later nooit meer terug en Abby start een missie om zijn reputatie te verpesten. Ondanks dit voorval werkt ze een aantal afleveringen later samen met Barney om wraak te nemen op Ted. Ze is heerlijk ongemakkelijk en het is zo grappig om Britney Spears zo'n personage te zien spelen!

How I Met Your Mother

Welk van deze cameos vond jij het leukst?

Bron: Bustle

Lees ook: 10 acteurs die hun eigen dubbelganger spelen in films en series

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 x series om samen met je vriend te kijken

  • 10 x feel good series

  • Spaansesandalen.nl

  • Dit zijn de meest tragische tv break-ups

  • Mydress.nl

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen