Grey's Anatomy cast toen en nu

Grey's Anatomy is al heel lang bezig. De eerste aflevering van de populaire ziekenhuisserie werd uitgezonden op 27 maart 2005 en de serie is nog steeds bezig! Als je de serie trouw volgt valt je misschien niet zo snel op hoe de acteurs door de serie heen veranderen, aangezien je 'met ze mee groeit'. Als je toen en nu naast elkaar zet zijn deze verschillen echter wel degelijk te zien! Kijk hier naar de Grey's Anatomy cast toen en nu.

1. Meredith Grey (Ellen Pompeo)

Meredith Grey is een van de personages die er sinds het begin van de serie in zit en nu nog steeds te zien is. Ze ziet er niet heel anders uit dan in het begin, al is ze natuurijk wel wat ouder geworden.

Grey's Anatomy cast

2. Alex Karev (Justin Chambers)

Ook Alex zit er al sinds het begin van de serie in. Hij is door de jaren heen wel wat veranderd! Hij ziet er een stuk mannelijker uit met wat warriger haar en een klein baardje in plaats van een stoppelbaardje. 

Justin Chambers was ook in Private Practice, de spin-off van Grey's Anatomy, te zien als Alex Karev.Grey's Anatomy cast

3. Miranda Bailey (Chandra Wilson)

Nog een personage dat nog altijd in de serie te zien is, is Miranda Bailey. In tegenstelling tot Meredith en Alex, die er eigenlijk alleen wat ouder uit zien, is zij wel flink veranderd. In de eerste foto is ze echt nog jong, misschien zelfs eerder een meisje dan een vrouw. In de tweede foto is ze echt een volwassen vrouw en ziet ze er heel anders uit.

Grey's Anatomy cast

4. Richard Webber (James Pickens Jr.)

Richard Webber is wederom een personage dat al sinds seizoen 1 te zien is in de serie. Wat hetzelfde blijft is zijn serieuze uitstraling, maar hij ziet er wel iets ouder uit en zoals je ziet heeft hij wat minder haar dan in het begin.

James Pickens kun je ook kennen als Alvin Kersh van The X-Files.

Grey's Anatomy cast

5. Owen Hunt (Kevin McKidd)

Owen Hunt was voor het eerst te zien in seizoen 5. Hij is nog altijd in de serie te zien, maar ondertussen ziet hij er wel iets ouder uit en begint zijn haar wat lichter te worden. Die grijze haren zullen er toch echt een keer doorkomen... 

Kevin McKedd was onder andere te zien in Trainspotting, Rome en Made of Honor. In Made of Honor was een van zijn tegenspelers Patrick Dempsey, die we natuurlijk kennen als Derek Shepherd in de serie!

Grey's Anatomy cast

6. Arizona Robbins (Jessica Capshaw)

Net als Owen is Arizona sinds seizoen 5 te zien in de serie. Ook haar zie je echt 'opgroeien' in de serie. In de eerste foto zie je dat ze nog vrij jong is en in de tweede foto is ze echt volwassen. Ook is haar haar flink wat tinten lichter blond geworden.

Grey's Anatomy cast

7. April Kepner (Sara Drew)

In seizoen 6 was April Kepner voor het eerst te zien in de serie. De grootste veranderingen die te zien zijn, zijn haar haar en het feit dat ze ouder is geworden. In het begin was haar haar echt donker en in de latere seizoenen was het wat meer lichtbruin of rood. Haar gezicht is door de jaren heen ook duidelijk veranderd, al herken je haar nog wel.

Sara Drew kun je ook kennen van de film Moms' Night Out, waarin ze de rol van Allyson speelt.

Grey's Anatomy cast

8. Jackson Avery (Jesse Williams)​

Net als April, waar hij in de serie ook wat mee heeft, is Jackson sinds seizoen 6 te zien. Zijn gezicht is niet erg veranderd, al ziet hij er wel iets ouder uit. Net als veel van de andere personages is hij echt volwassen geworden, waar hij er in het begin nog wat jong uitzag. Hierdoor ziet hij er ook mannelijker uit, aangezien zijn haar en baard er wat ruiger uitzien.

Jesse Williams was ook te zien in de horrorfilm The Cabin in the Woods.

Grey's Anatomy cast

9. Amelia Shepherd (Caterina Scorsone)

Amelia, het jongere zusje van Derek, verscheen voor het eerst in het zevende seizoen. Toen had zo nog een gastrol, maar sinds seizoen 10 hoort ze bij de vaste cast van de serie. Aangezien ze pas later in de serie te zien was is ze in vergelijking met de rest niet heel veel veranderd. 

Caterina Scorsone was ook te zien in Private Practice, Missing, The November Man en Edge of Darkness.

Grey's Anatomy cast

10. Jo Wilson (Camilla Luddington)

Jo Wilson is in vergelijking met de rest van de cast nog niet zo lang te zien in de serie. Haar eerste verschijning was namelijk in seizoen 9. Naast het feit dat haar haar in een ander model zit is ze qua uiterlijk niet erg veranderd, al ziet haar gezicht er nu wel iets sprekender uit.

Camilla Luddington was ook te zien in The Healer, The Pact 2, William and Kate en Californication.

Grey's Anatomy cast

12. Cristina Yang (Sandra Oh)

Cristina was vanaf seizoen 1 al te zien in de serie, maar haar laatste verschijning was in seizoen 11. In die jaren is ze niet heel veel veranderd qua uiterlijk, maar wel een stuk volwassener geworden wat je ook goed kunt zien.

Sandra Oh was onder andere te zien in Under the Tuscan Sun, The Princess Diaries en Sideways.

Grey's Anatomy cast

13. Callie Torres (Sara Ramírez)

Callie, die in de serie iets gehad heeft met Arizona, was van seizoen 2 tot en met seizoen 12 te zien. Je ziet vooral dat ze er volwassener uitziet maar ook qua uitstraling is ze veranderd. Op de eerste foto ziet ze er ook al vrolijk uit, maar op de tweede foto ziet ze er echt, oprecht blij uit. Haar glimlach is daar heel sprekend.

Grey's Anatomy cast

14. Mark Sloan (Eric Dane)

Mark Sloan is van seizoen 2 tot en met seizoen 9 te zien geweest in de serie. In seizoen 9 crashte zijn vliegtuig, wat hij niet heeft overleefd. Je ziet wel dat hij door de jaren heen veranderd is. Wat duidelijk is, is dat zijn haar wat grijzer is geworden. Ook zijn gezicht en gezichtsuitdrukking ziet er wat anders uit. Zijn gezicht is sprekender, het lijkt of je aan zijn gezicht kunt zien dat hij meer levenservaring heeft.

Eric Dane kun je ook kennen van The Last Ship, Wedding Wars, Burlesque, Marley & Me en Charmed.

Grey's Anatomy cast

15. Derek Shepherd (Patrick Dempsey)

Op dit laatste personage zaten jullie vast al te wachten. Derek Shepherd is van seizoen 1 tot en met seizoen 11 te zien geweest in de serie. Toen is hij in een auto-ongeluk terecht gekomen wat hem fataal is geworden. Dit brak de harten van veel Grey's Anatomy en McDreamy fans. Hier zien we nog even hoe hij eruit zag in zijn eerste en laatste seizoen. Hij ziet er nu wat ouder uit en zijn haar is iets minder lang en golvend, maar hij is nog steeds net zo knap!

Patrick Dempsey kun je kennen van veel films, zoals Enchanted, Made of Honor, Bridget Jones's Baby en Valentine's Day.

Grey's Anatomy cast

Vind jij dat de Grey's Anatomy cast veel veranderd is door de jaren heen?

Bron: ABC

Lees ook: Friends Cast Toen en Nu

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Desperate Housewives

  • Liefdescollege in Venetië

  • Recensie: Divorce Invitation (DVD)

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen