Dit is wat we weten over 13 Reasons Why seizoen 2

13 Reasons Why was zo goed dat we die in een mum van tijd hebben gebingwatched. We moesten gewoon weten welke 13 redenen Hannah tot zelfmoord hadden gedreven! Gelukkig komt er nu een tweede seizoen aan. In dit artikel zetten we speciaal voor onze lezers op een rijtje wat we tot nu toe weten over 13 Reasons Why seizoen 2. Denk hierbij aan dingen zoals de releasedatum en het plot!

Let op: er volgen spoilers voor 13 Reasons Why seizoen 1

Releasedatum

Helaas is het nog niet bekendgemaakt wanneer 13 Reasons Why seizoen 2 precies op Netflix uitgezonden zal worden. Voor nu blijft het dus een beetje vaag, maar naar alle waarschijnlijkheid zullen we het ergens in de lente van 2018 kunnen verwachten!

Wie zullen we te zien krijgen in 13​ Reasons Why seizoen 2?

In 13 Reasons Why seizoen 2 zal de hoofdcast van het eerste seizoen terugkeren. Dus we kunnen gewoon weer gaan genieten van Clay, Zach, Tony, Olivia, Jessica, Bryce, Alex en Courtney. Ook zal Hannah weer te zien zijn in verschillende flashbacks. Wel zullen we een hele andere kant van haar te zien krijgen, dan in het eerste seizoen van 13 Reasons Why. Ook zullen Bryce’s vader en moeder, Alex’ moeder en Tony’s trainer, Caleb af en toe te zien zijn in dit seizoen!

Bron: Netflix (13Reasons Why)

Naast de oude bekenden verschijnen er ook een aantal nieuwe gezichten in 13 Reasons Why seizoen 2. Het gaat om maar liefst 7 nieuwe acteurs die de cast komen versterken. Geen van allen zal een vaste rol krijgen in 13 Reasons Why, maar ze zullen wel regelmatig te zien zijn 13 Reasons Why seizoen 2! Het gaat om: Bryce Cass (hij speelt een ondeugende jongen met de naam Cyrus), Chelsea Alden (zij speelt de artistieke zus van Cyrus, Mackenzie), Allison Miller (zij speelt de sterke advocaat, Sonya), Samantha Logan (zij speelt Nina), Anne Winters (zij speelt de nieuwe leider van de cheerleaders, Chloe), Kelli O’Hara (zij speelt de advocaat voor de slachtoffers van pesters, Jackie) en Ben Lawson (hij speelt de coach, Rick). 

Het plot van 13​ Reasons Why seizoen 2

In 13 Reasons Why seizoen 2 zullen er geen tapes meer voorbij komen. Wel zal er een rechtszaak plaatsvinden. Dit betekent dat het waarschijnlijk bekend gaat worden dat Bryce zowel Hannah, als Jessica heeft verkracht. Zal Bryce dan eindelijk op de juiste manier gestraft worden voor zijn daden? Of komt hij er uiteindelijk toch mee weg? 

Daarnaast zullen er nog meer geheimen aan het licht komen, omdat we in de levens duiken van iedereen die ‘een reden’ was voor de zelfmoord van Hannah. We gaan zien hoe het een paar maanden later met iedereen gaat, waar ze nu zijn en wat de dood van Hannah voor impact op hun leven heeft gehad.

In 13 Reasons Why Seizoen 2 zal er ook een grotere rol zijn weggelegd voor Jessica. We gaan zien hoe zij er na de verkrachting weer bovenop probeert te komen en dat zal zeker niet makkelijk voor haar zijn. Haar verhaal is nog lang niet afgesloten en zal eindelijk de aandacht krijgen die het verdient. 

Dat is nog niet alles! We zullen ook antwoord krijgen op nog veel meer vragen die we hebben na de laatste aflevering. Wat gaat er bijvoorbeeld gebeuren met Mr. Porter? Hij had immers de kans om Hannah op de laatste dag van haar leven te redden. Zal Sheri de consequenties van haar daden onder ogen komen? Wat zijn Justin en Tyler van plan met de pistolen? En zal Alex het gaan overleven? Het zag er namelijk niet best voor hem uit!

Ben jij benieuwd naar 13​ Reasons Why seizoen 2?

Bron: mirror.uk.com, thrillist.com, twitter.com, giphy.com

Lees ook: 13 Reasons Why legt uit waarom ze heftige onderwerpen aan bod laten komen

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Waar kennen we de Riverdale cast nog meer van?

  • Netflix heeft het tweede seizoen van Riverdale besteld

  • 10 x de beste Netflix Original series

  • Nieuwe gezichten in tweede seizoen Thirteen reasons why

  • Waarom Thirteen Reasons Why je nieuwe favoriete serie wordt

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen