Deze scènes van Klaus en Caroline moet je kijken vóór The Originals seizoen 5

Wie is er al over het feit heen dat Caroline Forbes zal verschijnen in The Originals seizoen 5? Wij in ieder geval niet. Het zal een spannende wending worden, aangezien Caroline en Klaus nog altijd onopgeloste gevoelens voor elkaar hebben. Zullen zij dan eindelijk een relatie aangaan in The Originals seizoen 5 of zijn ze hier echt te verschillend voor?

Helaas, weet je als trouwe fan van The Originals niks over de relatie van Klaus en Caroline, als je The Vampire Diaries niet gevolgd hebt. Hierdoor mis je een aantal belangrijke elementen uit Klaus' verhaal voordat The Originals begon. Vooral zijn relatie met Caroline komt niet echt aan bod in The Originals. Wees niet bang! Je hoeft nu niet meteen The Vampire Diaries terug te kijken (wat overigens wel ontzettend leuk is)! Wij hebben voor jou namelijk een iets snellere oplossing! Hieronder hebben wij de top 6 scènes, van Klaus en Caroline, die je gezien moet hebben voor The Originals seizoen 5, op een rijtje gezet.

1. De weerwolvenbeet — (Seizoen 3, Aflevering 11)

Laten we maar bij het begin beginnen. In de eerste echte scène tussen Klaus en Caroline gaf hij haar zijn bloed om te genezen van de weerwolvenbeet die Tyler haar had toegebracht. De beet was eigenlijk wel Klaus' schuld, maar dat lijken we even vergeten te zijn als hij haar leven redt. Klaus wordt hierna helemaal poëtisch over de schoonheid van de wereld en de onsterfelijkheid. Hun klik was op dit moment al meteen voelbaar. Zo voelbaar om na al die jaren nog steeds ‘Klaroline’ te zijn.

2.    Paard – (Seizoen 3, Aflevering 14)

Na een romantische avond, inclusief paarden, volgt een openhartige discussie over de manier waarop Klaus met mensen omgaat en de neiging die hij heeft om ze altijd te manipuleren. Wanneer Caroline thuis komt ziet ze een prachtige tekening van een paard, gemaakt door Klaus. Hierbij zit een serieuze kaart waarop staat dat hij haar wil bedanken voor haar eerlijkheid. 

3.    De kleine blonde afleiding — (Seizoen 3, Aflevering 15)

Deze scène is heel belangrijk. De volgorde in het fragment hieronder is fantastisch om naar te kijken, omdat het vrijwel alle elementen van de dynamische relatie van ‘Klaroline’ laat zien. Haar vrienden probeerden altijd The Originals te vermoorden, en andersom. Caroline was altijd de ‘Kleine blonde Klaus afleiding’ in deze situaties. Tussen alle boosheid en het nep flirten door, realiseren zij zich allebei dat er sprake is van een onmmiskenbare chemie tussen hen die steeds moeilijker wordt om te ontkennen.

4.    De Hybrid beet — (Seizoen 4, Aflevering 13)

Jeetje, wij waren even vergeten hoeveel Caroline over zich heen krijgt. Dit keer is ze gebeten door Klaus zelf, nadat zij en haar vrienden zijn broer Kol vermoord hebben. Wanneer de kijkers gedwongen worden om naar het vooruitzicht van haar dood te kijken, komt Klaus haar toch redden met zijn bloed. Maar zijn bloed geeft hij niet op een makkelijke manier. Hij dwingt haar de waarheid te vertellen. Waarom heeft Caroline gezegd dat ze vindt dat hij nog niet té ver het verkeerde pad op is gegaan? Zij gaf hier als antwoord op: ‘Anybody capable of love is capable of being saved, right?’

5.    Het afscheid — (Seizoen 4, Aflevering 23)

In de laatste aflevering van The Vampire Diaries als belooft Klaus om Caroline's laatste liefde te zijn. Voordat hij voorgoed naar New Orleans verhuist, stopt hij bij Caroline's afstudeeravond, om te zeggen dat hij geen oud wrok wil koesteren. Deze scène is waarschijnlijk het bekendst omdat Klaus zijn iconische verklaring van zijn onsterfelijke liefde (en geduld) gaf aan Caroline. ‘’He’s your first love’’ zei Klaus tegen Caroline. ‘’I intend to be your last’’

6.    Klaroline — (Seizoen 5, Aflevering 11)

Deze spectaculaire scène is nog niemand vergeten. Nadat ze jaren haar gevoelens voor Klaus heeft ontkend, geeft ze het eindelijk toe hoe graag ze Klaus wil hebben. Dit was natuurlijk een epische mijlpaal in hun relatie. Het belangrijkste wat je van deze aflevering moet onthouden is dat in deze scène Klaus een belofte doet om nooit meer terug te keren naar Mystic Falls, maar in ruil daarvoor  moet Caroline eerlijk zijn over haar gevoelens voor hem.

Nu ben je weer helemaal op de hoogte van de relatie tussen Caroline en Klaus. Wie weet zien wij in The Originals seizoen 5 hun relatie eindelijk tot bloei komen! Naar alle waarschijnlijkheid zal The Originals seizoen 5 vanaf eind april in Nederland op Netflix te zien zijn.

Ga jij The Originals seizoen 5 kijken?

Bron: TvGuide

Lees ook: The Originals stopt na 5 seizoenen

Nieuwste artikelen

  • Bloedwraak - Marcella Kleine

  • Recensie: Lotgenoten - Sabrine Ingabire

  • Twisted Lies - Ana Huang

  • Koude harten - Gunnar Staalesen

  • De verborgen boekwinkel - Evie Woods

Gerelateerde artikelen

  • Top 12 beste young adult fantasy series

  • 13 series die je kan kijken als je The Vampire Diaries mist

  • Dit is waarom Klaus en Caroline in The Vampire Diaries nooit een relatie hebben gekregen

  • The Originals feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • 'The Vampire Diaries' heeft het einde van Klaus en Caroline bepaald

Zoek in artikelen