De grootste stijliconen in series

Bij het kijken van series als Pretty little liars en Gossip Girl kunnen we niet anders dan een beetje jaloers zijn op alle prachtige outfits die de meiden (en jongens) dragen in de serie. Je zou zelf bijna echte Louboutins willen kopen om er net zo bij te  lopen als it-girl Serena van der Woodsen. Zo zijn er nog veel meer stijliconen in series die ons inspireren. Wij hebben daarom voor jullie de grootste stijliconen uit series op een rijtje gezet.

Carrie Bradshaw - Sex and the City

Carrie Bradshaw uit Sex and the City is nog steeds een van de grootste stijliconen op de televisie. Op haar prachtige outfits, waarmee ze de straten van New York onveilig maakte, zijn we allemaal wel een beetje jaloers!

Bron: Darren Star Productions/Tom Kingston/WireImage ​

Fran Fine - The Nanny

"She had style! She had flair! She was there! That's how she became the Nanny!" En stijl dat had ze zeker! Van mantelpakjes tot de prachtigste jurken, alles stond Fran Fine prachtig. En bijna alles wat Fran droeg in de serie was van designers. De designers waren namelijk helemaal weg van het slanke figuur van Fran en wilde zo hun kleding graag promoten. Helaas moest ze daar wel de gehele serie heel hard voor werken.

grootste stijliconen in seriesBron: CBS

Olivia Pope - Scandal

Ook Olivia Pope ziet er altijd prachtig uit in Scandal! En dit is niet voor niets want Kerry Washington heeft met de kostuumontwerper samengewerkt om Olivia's verhaal te kunnen vertellen door middel van haar kleding. Nu we dit weten kijken we meteen met heel andere ogen naar de outfits die Olivia aanheeft.

Bron: ABC

Harvey Specter - Suits

Op de knappe Harvey Specter uit Suits hebben we stiekem allemaal wel een oogje. Dit komt mede dankzij zijn kledingsstijl want zeg nou zelf, wie kan er nou beter een pak dragen dan hem? Marineblauw of zwart, elk pak dat hij draagt staat hem geweldig!

Bron: USA Network

Rachel Green - Friends

Ook Rachel Green is een echt stijlicoon. Na het eerste seizoen van de serie was Rachel zelfs zo populair dat iedereen 'het Rachel' kapsel wilde hebben. Ondanks dat Rachels kenmerkende kapsel alleen in het eerste seizoen van de serie te zien was, is het altijd populair gebleven.

Bron: Warner Bros

Blair Waldorf en Serena van der Woodsen - Gossip Girl

We kunnen Blair Waldorf en Serena van der Woodsen natuurlijk niet buiten beschouwing laten in dit rijtje! Deze upper east siders ademen fashion. Van designerhandtassen tot designerschoenen, Blair en Serena hebben het allemaal. Wij zouden er heel wat voor over hebben om net zo'n kledingkast als hen te hebben!

Bron: CBS Paramount Network Television

Spencer Hastings, Aria Montgomery, Hanna Marin en Emily Fields - Pretty Little Liars

Of Spencer, Aria, Hanna en Emily nu naar school gaan of achter 'A' aanzitten, ze zien er altijd ontzettend fashionable uit! Ondanks de verschrikkingen die ze meemaken dankzij de mysterieuze A'' blijven de meiden henzelf en weten ze toch altijd weer de mooiste outfits samen te stellen.

Bron: ABC family

Jessica Day - New Girl

In dit lijstje hoort toch ook wel de excentrieke Jessica Day. Met haar vrolijke outfits en kenmerkende bril kan ook zij gezien worden als stijlicoon! Dankzij haar leuke outfits willen wij nu ook zeker meer fleurige kleren gaan dragen!

Bron: 20th Century Fox Television

Elijah Krantz - Girls

We sluiten de lijst af met Elijah Krantz uit Girls. Ook hij kan gezien worden als een stijlicoon. Hij ziet er altijd tiptop uit, wat hij ook aanheeft. Maar deze combinatie van een witte koltrui met een witte jas staat hem bijzonder goed!

Bron: HBO Home Entertainment

Welk stijlicoon is jullie inspiratiebron?

Bron: Glamour

Lees ook: De beste YA trilogieën

Nieuwste artikelen

  • 5 x Sinterklaas films voor volwassenen

  • De meest gekeken Netflix series in 2021

  • 12 romantische fantasy series

  • Disney karakters die gebaseerd zijn op echte mensen

  • De leukste Lord of the Rings memes

Gerelateerde artikelen

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • Co-acteurs die elkaar haten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

  • Startdatum seizoen 7 Pretty Little Liars bekend!

Zoek in artikelen