Deze series worden door beroemdheden gebingewatched

Soms heb je even helemaal nergens zin in en het enige wat je dan wilt doen is op de bank liggen en een serie kijken. Dit kan ontzettend verslavend zijn en voor je het weet heb je alle seizoenen van de serie al gebingewatched. Natuurlijk zijn wij niet de enige mensen die verslaafd zijn aan het kijken van series. Beroemde mensen kunnen er namelijk ook wat van hoor! Hieronder vind je de series die zij helemaal hebben gebingewatched.

Narcos - Rita Wilson en Tom Hanks

Rita Wilson en haar man Tom Hanks hebben samen op de bank de eerste drie seizoenen van Narcos achter elkaar gekeken! Rita Wilson vond de serie helemaal geweldig. Alles aan Narcos was gewoon goed. De acteurs waren perfect, het script was goed geschreven en de regisseur heeft top werk afgeleverd.

Deze series worden door beroemdheden gebingewatchedBron: Sony Pictures (Inferno) / Netflix (Narcos)

Succession - Abbi Jacobson

Abbi Jaconson ken je waarschijnlijk van haar rol als Abbi Abrams in Broad City Ze is helemaal weg van Succession en kon niet anders dan deze serie bingewatchen. De serie gaat over de hebberigste en rijkste familie van het land. Aan de ene kant haat je de karakters, maar aan de andere kant haat je ze toch ook weer niet.

Deze series worden door beroemdheden gebingewatchedBron: Comedy Central (Broad City) / HBO (Succession)

Westworld - Ilana Glazer

Net als Abbi Jacobson schittert ook Ilana Glazer in de serie Broad City. Hierin speelt zij de rol van Ilana Wexler. Door haar man is zij Westworld gaan bingewatchen. In het begin zat ze nog niet helemaal in de serie en wilde ze een paar keer stoppen met kijken. Toch heeft ze zich erin gestort en uiteindelijk vond ze Westworld geweldig.

Deze series worden door beroemdheden gebingewatchedBron: Comedy Central (Broad City) / HBO (Westworld)

Ozark - George R.R. Martin

George R.R. Martin is de schrijver van Game of Thrones en vindt Ozark een geweldige show. Volgens hem draait deze serie helemaal om de karakters en om de strijd die het hart levert met zichzelf. Doordat Ozark zulke goede karakters bevat is hij er helemaal verslaafd aan. Hij wil namelijk weten hoe dan ook weten hoe het gaat aflopen met de karakters.

Deze series worden door beroemdheden gebingewatchedBron: Shutterstock.com/ Netflix (Ozark)

The Americans - Sterling K. Brown

Sterling K. Brown is vooral bekend van zijn rol in This Is Us, waarin hij te zien is als Randall Pearson. Matthew Rhys werd genomineerd voor een Emmy Award voor zijn rol in The Americans en dat is de reden dat Sterling K. Brown de serie ging bingewatchen. Hij wilde Matthew oprecht kunnen feliciteren als hij zou winnen. Toen hij eenmaal begon met het kijken van The Americans kon hij niet meer stoppen. Hij vond dat Matthew een gecompliceerd en prachtig karakter heeft neergezet!

Deze series worden door beroemdheden gebingewatchedBron: NBC (This Is Us) / FX (The Americans)

It's Always Sunny in Philadelphia - Vicki Lawrence

Charlie Day is de executive producer van The Cool Kids, waar Vicki Lawrence een rol in speelt. Ze wist niet dat Charlie zelf een rol heeft gespeeld in It’s Always Sunny in Philadelphia. Een vriendin zei tegen haar dat de serie hysterisch is en Vicki besloot om Charlie te bingewatchen! De serie bleek erg gek en belachelijk te zijn. Ze moest hardop lachen en dat gebeurt haar niet vaak. Nu hoopt ze dat The Cool Kids een nieuwe versie van It’s Always Sunny in Philadelphia gaat worden.

Deze series worden door beroemdheden gebingewatchedBron: Fox (The Cool Kids) FX / (It's Always Sunny in Philadelphia)

The Real Housewives of Beverly Hills - Olivia Munn

Olivia Munn is onder andere bekend van de films X-Men: Apocalypse, The Predator en Ride Along 2. Haar ultieme quilty pleasure is The Real Housewives of Beverly Hills. Ze vindt het intrigerend dat veel vrouwen deze huisvrouwen zouden willen ontmoeten om vrienden met ze te worden. Zelf vindt ze dat het lijkt alsof de meesten aan borderline lijden, er zitten maar een paar huisvrouwen tussen die ze echt geweldig vindt, zoals Erika Jayne en Yolanda Hadid.

Deze series worden door beroemdheden gebingewatchedBron: Universal Pictures (Ride Along 2) / Bravo TV (The Real Housewives of Beverly Hills)

Mum - Freddie Highmore

Freddie Highmore kent iedereen natuurlijk als Shaun Murphy uit The Good Doctor! In Mum probeert een vrouw om te gaan met het verlies van haar man en haar gekke familie. Freddie vindt het knap hoe deze komedie vol kan zitten met humor, maar ook met verdriet.

Deze series worden door beroemdheden gebingewatchedBron: ABC (The Good Doctor) / BBC Two (Mum)

Halt and Catch Fire - Carrie Coon

Carrie Coon schittert als Gloria Burgle in Fargo en vindt dat de serie Halt and Catch Fire zwaar ondergewaardeerd wordt. Ze vond het heel meeslepend dat het verhaal draait om vrouwen. Daarnaast wordt er gewoon ontzettend goed geacteerd in Halt and Catch Fire waardoor Carrie de serie door bleef bingewatchen!

Deze series worden door beroemdheden gebingewatchedBron: FX (Fargo) / Vox (Halt and Catch Fire)

The Handmaid’s Tale - Chris Sullivan

Chris Sullivan is te zien in de serie This is Us als Toby. Hij beschrijft The Handmaid’s Tale als een pleister, die je het beste zo snel mogelijk eraf kan trekken. Hij vindt dat de serie een erg modern verhaal vertelt over de rechten van vrouwen in onze samenleving. Het is erg van nu en hij vindt Elisabeth Moss één van de beste actrices van dit moment.

Deze series worden door beroemdheden gebingewatchedBron: NBC (This Is Us) / Hulu (The Handmaid's Tale)

Rick and Morty - Alex Wolff

Alex Wolff speelde een hoofdrol in de horrorfilm Hereditary. Hij vindt dat iedereen Rick and Morty zou moeten bingewatchen, hij houdt heel erg van die serie. Zeker van het laatste seizoen!

Deze series worden door beroemdheden gebingewatchedBron: Palmstar Media (Hereditary) / Starburns Industries (Rick and Morty)

Barry - Betty Gabriel

Wie kent de horror sensatie van 2017 niet? Betty Gabriel was in Get Out te zien als Georgina! Betty heeft Barry gebingewatched. Ze is van mening dat het een erg grappige serie met een duister randje is. Ze vindt Bill Hader en Stephen Root geweldig!

Deze series worden door beroemdheden gebingewatchedBron: Universal Pictures (Get Out) / HBO (Barry)

Castle Rock - Sara Bareilles

Sara Bareilles is vooral bekend geworden door haar liedje Love Song. Bij elke aflevering die ze van Castle Rock zag, vroeg ze zich af wat er nou precies gebeurd was. Hierdoor wilde ze meteen de volgende aflevering kijken. Klinkt als een echte bingewatchverslaving!

Deze series worden door beroemdheden gebingewatchedBron: Kathy Hutchins (Shutterstock.com) / Hulu (Castle Rock)

Welke series heb jij allemaal gebingewatched?

Bron: ew.com

Lees ook: Deze Netflix series worden het meest gebingewatched

Nieuwste artikelen

  • De zeven - Rose Wilding

  • Dolende geesten – Hilda Spruit

  • Wie ik ben zonder jou - Susan Muskee

  • Hart van de Duistere - Beau Charlotte

  • Rendez-vous op Montmartre (Bestemming Parijs #2) - Mirjam Mieserius

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • Netflix codes

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Top 5 erotische must sees op Netflix

  • Pikante films op Netflix

Zoek in artikelen