De knapste mannen in Young Adult films

De afgelopen tijd zijn er veel leuke Young Adult films uitgekomen, denk maar aan films als To All the Boys I've Loved Before en The Kissing Booth! Deze films hebben naast een leuk verhaal ook nog iets anders gemeen. Er spelen namelijke hele knappe acteurs in waarvan je hart sneller gaat kloppen! Wij hebben voor jullie gekeken naar hedendaagse Young Adult films vanaf 2015 en hebben voor jullie een lijstje samengesteld met de knapste mannen! Ga er even goed voor zitten en zwijmel weg...

To All the Boys I've Loved Before/The Perfect Date/Sierra Burgess Is a Loser - Noah Centineo

We beginnen deze lijst met niemand minder dan Noah Centineo. *Zucht* Deze jongen heeft met zijn mooie bruine ogen niet alleen het hart van Lara Jean, maar ook van de kijkers verovert! Je kunt hem kennen van verschillende Young Adult films. Zo speelde hij naast To All the Boys I've Loved Before ook in de Young Adult films The Perfect Date en Sierra Burgess is a Loser. Hij is dus lekker op dreef en een echt tieneridool aan het worden!

Bron: Awesomeness Films, Netflix

To All the Boys: P.S. I Still Love You - Jordan Fisher

In de film To All the Boys: P.S. I Still Love You, het vervolg op To All the Boys I've Loved Before maken we kennis met nog een hele leuke jongen, namelijk John Ambrose! Hij brengt Lara Jean in verwarring, want wie vindt ze nu leuker? John Ambrose McClaren of Peter Kavinsky? Wij snappen haar verwarring wel als we naar de acteur kijken die John Ambrose speelt! 

Bron: Netflix

The Kissing Booth - Jacob Elordi

Wij snappen wel dat Elle stiekem verliefd is op de broer van haar beste vriend in The Kissing Booth! Hij is lief, knap, gespierd...*zucht* Wij zouden ook wel door hem gekust willen worden op een Kissing Booth!

Bron: Komixx Entertainment, Netflix

The Duff - Robbie Amell

In The Duff krijgt Bianca van Wesley te horen dat ze een DUFF is. De Designated Ugly Fat Friend. Ze besluit hier wat aan te doen en ze roept de hulp van Wesley in om dit te veranderen. Wesley is charmant, ontzettend knap én hij heeft een geweldig lichaam. *Zucht* om bij weg te zwijmelen.

Bron: Granville Pictures Inc. 

Midnight Sun - Patrick Schwarzenegger

Midnight Sun is de verfilming van het gelijknamige boek van Trish Cook. In de film vertolkt Patrick Schwarzenegger (inderdaad de zoon van Arnold Schwarzenegger) de rol van Charlie. Charlie is niet alleen ontzettend knap, maar ook nog eens heel lief en zorgzaam! Wij zouden net als Katie ook volledig voor hem vallen.

Bron: Ed Araquel, Wrigley Pictures

Everything, Everything - Nick Robinson

In Everything, Everything moet Maddy vanwege haar ziekte altijd binnen blijven, maar wanneer ze door haar raam haar knappe buurjongen Olly ziet is ze al snel verliefd. En dat kunnen we haar niet kwalijk nemen! Olly, die gespeeld wordt door Nick Robinson, is niet alleen heel knap, maar ook nog eens ontzettend lief! Hij houdt rekening met haar ziekte, maar probeert er toch alles aan te doen om haar de buitenwereld te laten zien. Hoe lief?!

Bron: Warner Bros. Entertainment

Five Feet Apart - Cole Sprouse

Cole Sprouse heeft niet alleen ons hart gestolen als Jughead in Riverdale, maar ook in Five Feet Apart zwijmelen we maar al te graag bij hem weg! Will en Stella hebben allebei een ziekte waardoor ze niet te dicht bij elkaar in de buurt mogen komen. Will is een beetje rebels, hij vindt het leuk om de regels te breken. Wanneer hij Stella ontmoet worden de twee al snel verliefd. En de kijkers ook op Will! Hij is zo ontzettend lief voor Stella en hun romance is aandoenlijk!

Bron: CBS Films

After - Hero Fiennes Tiffin

Hero Fiennes Tiffin speelt de knappe en mysterieuze Hardin Scott in After. De verlegen Tessa valt al snel voor deze knappe jongen en wij snappen dat wel! De tatoeages geven Hardin een stoer uiterlijk, wat past bij zijn mysterieuze imago. Maar daarnaast is hij ook gewoon ontzettend knap (en heeft hij een goed lichaam!).

Bron: Diamond Film Productions

 

Lees ook: 10 redenen waarom Noah Centineo een lekker ding is

Nieuwste artikelen

  • Een snufje magie - Lucas Eden

  • Het gebak – Claudia Allemeersch en Roger van Damme

  • Door73 – Eric Ivanidis en Marcelo Ballardin

  • Appleby Farm – Cathy Bramley

  • De waanzinnige boomhut van 169 verdiepingen - Andy Griffiths & Terry Denton

Gerelateerde artikelen

  • De beste Young Adult sprookjes

  • Divergent Allegiant part 2 officieel stop gezet

  • Top 12 beste young adult fantasy series

  • Bekende auteurs die begonnen bij Chicklit.nl!

  • 18 Young Adult boeken die waarschijnlijk verfilmd worden

Zoek in artikelen