10 meest bizarre dingen die fans hebben gedaan voor beroemdheden

Bijna iedereen heeft wel een acteur/actrice, zanger/zangeres, band of kunstenaar waar hij of zij fan van is. Voor de een blijft het bij het luisteren van iemands muziek en het bekijken van films en series, terwijl andere fans juist alles sparen van hun idool. Maar sommige fans gaan wel érg voor om de aandacht van een beroemdheid te trekken...

Robert Pattinson

Tijdens de opnames van de film Little Ashes had Robert Pattinson te maken met een opdringerige fan. De oplossing die Robert Pattinson had bedacht was effectief. In een interview met David Letterman vertelde hij dat hij zich ontzettend verveelde en vertelde het volgende over de ontmoeting met zijn fan: "Ik speelde Salvador Dali in Spanje en daar zat een meisje ongeveer drie weken lang elke dag buiten mijn appartement te wachten. Er was een dag dat ik me gewoon zo chronisch verveelde dat ik tegen haar zei: 'Wil je gewoon gaan eten of zoiets? Haar ouders hadden een restaurant en ze bracht me daarheen. Ik klaagde ongeveer twee uur over alles in mijn leven, daarna gaf ze me de rekening om te betalen en heb ik haar nooit meer bij mijn appartement gezien."

Bron: Summit Entertainment

Jared Leto

Jared Leto vond een wel heel bijzonder en gruwelijk pakketje in zijn brievenbus. Iemand had namelijk een afgesneden oor naar hem opgestuurd! Jared Leto heeft er in een interview het volgende over te zeggen: "Iemand heeft een keer zijn oor afgesneden en het naar mij gestuurd, dat was heel vreemd. Een heel oor. Net een Van Gogh-actie. Op het briefje stond alleen: 'luister je?' Ik heb nooit geweten wie het was of wie hun oor mist. Ik maakte er uiteindelijk een gat in en droeg het als een ketting!"

Bron: Warner Bros.

Zac Efron

Ook Zac Efron heeft een nogal eh... bijzonder "cadeau" ontvangen van een fan. Iemand heeft hem namelijk een stukje van hun huid gestuurd! Dit werd verteld in een interview met Conan O'Brien. Zac Efron was daar samen met Miles Teller aanwezig om over hun film That Awkward Moment te praten waarna Miles Teller begon over dit bizarre verhaal. Hij had namelijk een keer aan Zac Efron gevraagd wat het gekste was wat een fan hem ooit had gestuurd. Waarna Zac Efron antwoordde: 'Oh, een fan had me een keer een stukje van hun huid gestuurd.' Conan O'Brien wist niet goed wat te zeggen, waarna hij 'Wat?' antwoordde. Vervolgens legde Zac Efron de situatie zelf uit: "Dude, kun je nagaan toen ik het vond. Het is hilarisch omdat je niet weet hoe je ermee om moet gaan." Hij sluit af door te zeggen dat hij van al zijn fans houdt. 

Bron: FilmDistrict

Dolly Parton

Dolly Parton scoorde in de jaren 70 een grote hit met het nummer Jolene. In deze zelfde periode maakte ze iets heel bizars mee. Een fan had namelijk een baby voor haar deur achter gelaten! Dolly Parton vertelt er zelf het volgende over: "Jaren geleden, toen ik voor het eerst een grote ster werd, had ik fans die erg fanatiek waren. Het was toen ‘Jolene’ een grote hit was. We kwamen op een dag thuis en er lag een baby in een doos bij onze poort met een briefje erin. Op het briefje stond: ‘Mijn naam is Jolene, mijn moeder heeft me hier achtergelaten en ze wil dat jij me krijgt’. Natuurlijk raakten we allemaal in paniek!" Dolly Parton heeft toen direct contact opgenomen met het Department Of Health And Human Services die de achtergelaten baby hebben meegenomen. Tot op de dag van vandaag weet de zangeres niet wat er met de baby is gebeurd.

Bron: Warner Bros. Television

Tom Felton

Ook Tom Felton heeft te maken gehad met een bizarre situatie. Een man was zo'n grote fan van Tom Felton, dat hij hem probeerde te adopteren! Tom Felton vertelt in een interview met Yahoo dat hij verschillende vreemde brieven heeft ontvangen, waarvan er één met kop en schouders bovenuit stak. Een Amerikaanse man had zijn naam namelijk legaal laten veranderen in Lucius Malfoy en hij wilde dat Tom Felton zijn naam veranderde naar Draco Malfoy om hem vervolgens te adopteren! Volgens de acteur had de fan zelfs al een map met officiële documenten meegestuurd om de adoptie rond te krijgen, Tom Felton hoefde die alleen nog maar te ondertekenen. Uiteraard heeft Tom Felton dit geweigerd.

Bron: Warner Bros.

Emma Stone

Emma Stone had in tegenstelling tot sommige andere acteurs in deze lijst een erg leuke ervaring met een fan. Ze werd namelijk gevraagd om de Prom date te zijn van de 17-jarige middelbare scholier Jacob Staudenmaier. Dit deed de jongen op een bijzondere manier. Hij zong namelijk het nummer Another Day in the Sun uit La La Land met een speciaal aangepaste tekst waarmee hij Emma Stone op date vroeg. Hij heeft er zelfs een hele videoclip van gemaakt. In het nummer zingt hij zelfs dat mensen zeggen dat hij iets wegheeft van Ryan Gosling, ook al vindt hij dat zelf vergezocht. Helaas kon Emma Stone niet naar zijn Prom komen, maar ze heeft hem wel een brief geschreven. Hierin schreef ze: "Jacob, bedankt dat je het beste aanzoek hebt gedaan dat ik ooit heb ontvangen. Ik kan je niet vertellen wat een eer dat was en hoeveel ik glimlachte door die prachtig georkestreerde video. Ik ben in Londen aan het werk, maar ik hoop dat je de beste tijd hebt op het bal, en ik ben dankbaar dat je aan mij hebt gedacht. Dank je. P.S. Ik zie Gosling in je rond de ogen. Liefs, Emma."

Bekijk hieronder het filmpje dat Jacob Staudenmaier heeft gemaakt om Emma Stone mee uit te vragen:

Matt Smith

Matt Smith werd benaderd door een fan die hem een foto van haar egel, die ze als huisdier heeft, liet zien, waarna ze hem op het hart drukte dat hij een exacte replica van haar egel was. Vervolgens probeerde ze hem te zoenen waarna de beveiliging haar in de kraag vatte en haar van Matt Smith vandaan trok.

Matt Smith vertelt het ietwat bizarre verhaal op San Diego Comic Con. Bekijk het filmpje hieronder:

Norman Reedus

Norman Reedus heeft ook een gek cadeau van een fan gekregen. Hij kreeg namelijk een borstimplantaat van een fan! De fan in kwestie vond dat hij in een interview dat ze van hem had gelezen nogal depressief klonk, waarna ze besloot hem een borstimplantaat te geven. De acteur vertelt dat hij de implantaat nog steeds heeft en dat hij het gebruikt als telefoonhouder in zijn trailer. In het filmpje hieronder vertelt hij erover!

Dax Shepard

Dax Shepard had een bizarre ervaring met een fan. Toen hij aan het eten was in een restaurant kwam er een vrouw op hem af stormen die hij nog nooit had gezien. 'Ontken je dat hij van jou is'? vroeg ze aan Dax Shepard. De acteur was met stomheid geslagen, waarna de vrouw aan hem vroeg of hij een vaderschapstest wilde doen. Dax Shepard antwoordde alleen maar met 'wat?!' waarna de vrouw hem zei dat haar baby zijn zoon was, terwijl Dax Shepard haar nog nooit had ontmoet...

Bron: Ranch Hand Productions, Netflix

De Jonas Brothers

Ook de Jonas Brothers hebben een bizarre ervaring gehad. Ze hebben namelijk van een fan een dode haai gekregen, zo vertelt Joe Jonas aan de website Digital Spy. Nick Jonas vertelt dat het geen grote haai was, maar een babyhaai die ze voor hun hadden bewaard. Volgens Nick Jonas zat er niet eens een briefje bij. Kevin Jonas voegt daar nog aan toe: "We proberen nog steeds uit te zoeken hoe ze daadwerkelijk een dode haai hebben gekocht. Ik bedoel, is er een website als Buyadeadshark.com?"

Bron: Insider, yahoo.

Bron thumb: FilmDistrictWarner Bros., Summit Entertainment

Lees ook: Deze acteurs haten de manier waarop ze beroemd zijn geworde

Nieuwste artikelen

  • Harteloos - Elsie Silver

  • Dochter van twee werelden – Sarah Lark

  • Hildes beloning - Marie Lamballe

  • You’d be home now - Kathleen Glasgow

  • Verboden te lezen - Paul van Loon

Gerelateerde artikelen

  • 100 dingen die je nog niet wist over Harry Potter

  • 10 real life schandalen waardoor acteurs uit series werden ontslagen

  • 15 on screen koppels die elkaar haten in het echte leven

  • 10x acteurs voor en na special effect make-up

  • 5x Romantische zwijmel-films voor Valentijnsdag

Zoek in artikelen