Dit is wat we kunnen verwachten van alle aankomende seizoenen van Bridgerton

Dat tweede seizoen van Bridgerton smaakte natuurlijk naar meer. Gelukkig is het al bevestigd dat we nog kunnen genieten van een derde en vierde seizoen. Naar alle waarschijnlijkheid zullen die seizoenen grotendeels het verloop van de boeken volgen. Dit zou betekenen dat we ieder seizoen een anderen Bridgerton zullen volgen, maar hoe ziet de toekomst eruit voor de broers en zussen? 

Seizoen 3 
Het derde seizoen zal waarschijnlijk gebaseerd worden op het derde boek, Een vorstelijk aanbod. In dit boek gaat het over Benedict. Ook bij deze Bridgerton is de romantiek niet ver te zoeken, hij ziet de knappe Sophie Beckett namelijk wel zitten. Met een knipoog naar Assepoester doet een stiefmoeder er alles aan om Sophie alles te ontnemen en op te zadelen met al het werk. Als de klok 12 uur slaat, wordt elke betovering verbroken. Zal Sophie voor altijd geterroriseerd worden door haar stiefmoeder?

Bron: Netflix

Seizoen 4
Het vierde boek, Een nobel streven, gaat dit keer niet alleen om een lid van de familie Bridgerton. Penelope Featherington, die we kennen als de vriendin van Eloise Bridgerton, deelt in dit deel de aandacht met Colin Bridgerton. Penelope heeft natuurlijk al lang een oogje op Colin, die Penelope op zijn beurt meer ziet als de beste vriendin van zijn jongere zusje. Een column van Lady Whistledown schopt alles in de war. Colin wordt boos, wat voor Penelope niet goed uitpakt. Zij heeft namelijk een groot geheim. 

Bron: Netflix

Seizoen 5
In tegenstelling tot seizoen 3 & 4 staan er nog geen latere seizoenen op de planning. Toch weten we welke Bridgerton wij in het vijfde boek beter leren kennen, Eloise. In de serie komt ze over als een studiehoofd, en ook in de boeken is ze zoals wij haar kennen: koppig en niet van plan om te trouwen. In de high society wordt ze gezien als een oude vrijster en de weduwnaar Sir Phillip krijgt medelijden met haar. Hij vraagt haar ten huwelijk om haar van het geroddel te redden, maar is snel sprakeloos als hij haar uiteindelijk leert kennen.

Bron: Netflix

Seizoen 6
In het zesde seizoen leren we waarschijnlijk Francesca Bridgerton beter kennen. Ze ontmoet Michael Sterling, een echte rokkenjager, tot dat hij Francesca ontmoet. Als ze de aanstaande vrouw van zijn neef blijkt te zijn wordt Michael op zijn plek gezet, maar kan hij het daarbij laten? 

Bron: Netflix

Seizoen 7
Hyachinth Bridgerton is niet op haar mond gevallen. Haar hulp wordt ingeschakeld door Gareth St. Clair, wiens vader onverantwoord met geld aan het gooien is. Gareth heeft een Italiaans dagboek gevonden en hoopt dat dit boek en Hyachinth hem kunnen helpen. 

Bron: Netflix

Seizoen 8
Het laatste boek van de boekenreeks gaat over de jongste broer, Gregory Bridgerton. Gregory ontmoet Lady Hermione Watson en valt volledig voor haar. Als deze liefde op het eerste gezicht niet beantwoord wordt wil Gregory's beste vriendin, Lucinda Abernathy, hem helpen. 

Bron: Netflix

 

 

 

Nieuwste artikelen

  • Spelen met vuur - Lina Bengtsdotter

  • Hoe ik mijn eigen moord oploste - Kristen Perrin

  • Broer, moordenaar - Ellen Heijmerikx

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • 10 redenen waarom Regé-Jean Page een lekker ding is

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Netflix codes

  • Top 5 erotische must sees op Netflix

Zoek in artikelen