Deze acteurs hebben tegenwoordig een normale baan

Acteren is niet alleen maar glitter and glamour, het is vooral hard werken. Als je geluk hebt breek je door en ben je gezegend met een glansrijke carrière. Maar als het niet helemaal gaat zoals gepland, of als je het uiteindelijk niet meer interessant genoeg vindt, is er de weg terug naar een meer traditionele baan. Ook de onderstaande acteurs begonnen ooit aan hun acteercarrière, maar vonden hun weg naar een normale baan.

Danny Lloyd
Danny Lloyd kun je kennen als Danny Torrance in The Shining. Het kleine jongetje uit de film heeft na The Shining niet veel acteerklussen meer gedaan, omdat hij altijd werd afgewezen bij audities. Toen hij pas tien jaar was, was hij er al klaar mee. Hij heeft uiteindelijk een carriereswitch gemaakt naar professor. Hij is nu een biology professor aan de Elizabethtown Community and Technical College in Elzabethtown, Kentucky. 

Bron: Warner Bros. Pictures

Kevin Jonas
Ken je Camp Rock nog? Kevin Jonas speelde daarin Jason, maar is na de film gaan werken als een aannemer voordat hij weer terug ging naar zijn passie voor muziek. Hij is nog steeds te horen in de band The Jonas Brothers, samen met zijn twee broers Joe en Nick. 

Bron: Walt Disney

Dylan Sprouse
Dylan Sprouse kennen we natuurlijk als Zack van Zack en Cody. Zijn broer, Cole Sprouse, is uitgebroken in Riverdale terwijl zijn tweeling een andere kant op ging. Hij runt de zaak All-Wise Meadery in Brooklyn. 

Bron: Walt Disney

Nikki Blonsky
Een groot meisje met een groot kapsel, dat was Nikki Blonsky in de musical Hairspray. Ze was te zien als Tracy Turnblad, maar is een make-up artiest in New York. In 2020 kwam ze met het nieuws dat ze op vrouwen valt. In 2017 gaf ze aan dat zij niet was weggestapt uit Hollywood, maar dat Hollywood haar achter had gelaten. Ze had ook het gevoel dat ze een stereotype was geworden en vond het moeilijk om diverse rollen te vinden en te krijgen. Ze zou wel graag blijven acteren, als ze daar de kans voor krijgt. 

Bron: Entertainment One Benelux

Rick Moranis
Bekend als Louis Tully in Ghostbusters heeft Rick Moranis zijn carrière gedag gezegd om thuis te kunnen blijven met zijn gezin. Zijn vrouw, Ann, overleed in 1997 aan borstkanker. Misschien keert hij nog terug voor de camera, maar momenteel is hij een stay-at-home vader. 

Bron: Sony Pictures

Lucas Babin
Lucas Babin speelde Spider in School of Rock. Naast acteur en model is hij een Amerikaanse advocaat en ondertussen werkt hij als officier van justitie voor Tyler, Texas. Dit nieuws verraste veel fans waardoor Babin en Spider trending waren in 2021. 

Bron: Universal Pictures

Amanda Bynes
Amanda Bynes was de hoofdrolspeelter van The Amanda Show. Ze heeft ook gespeelt in films als What a Girl Wants. Ze is ondertussen een student aan de Fashion Institute of Design and Merchandising. De afgelopen jaren is ze vooral in het nieuws geweest vanwege haar mentale gezondheid. Zo zou de actrice op 27-jarige leeftijd onder curatele van haar moeder zijn gekomen omdat het mentaal niet goed met haar ging. Bynes kampte met verslavingen en zou bijvoorbeeld ook brand heben gesticht op de oprit van een oudere vrouw. Ondertussen zou het weer beter gaan met de She's the man-actrice. Ze woont nu samen met haar verloofde, Paul Michael, en heeft het curatorschap beëindigd. 

Bron: Warner Bros. 

Bridgit Mendler
Ze was te zien als Teddy Duncan in de grappige serie Good Luck Charlie. Momenteel is ze aan het studeren aan Harvard Law School. 

Bron: Disney

Lees ook: Beroemdheden die familie van elkaar zijn

Nieuwste artikelen

  • Spelen met vuur - Lina Bengtsdotter

  • Hoe ik mijn eigen moord oploste - Kristen Perrin

  • Broer, moordenaar - Ellen Heijmerikx

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

Gerelateerde artikelen

  • De kleuren van schaduw - V.E. Schwab

  • Do It Yourself: Ikea spullen

  • Het land van belofte

Zoek in artikelen