De beste quotes van Klaus uit The Vampire Diaries

Oh wat hebben we genoten van Klaus in The Vampire Diaries. Als het aan ons lag zou de serie oneindig doorgaan... Hij was de beste badboy én had ook nog eens stijl. En laten we niet vergeten dat hij ook nog eens ontzettend grappig uit de hoek kan komen! Omdat we zo van hem blijven dromen, de beste quotes uit The Vampire Diaries van Klaus op een rijtje!

 

I thought, 'What a thing, you know?' To have to work that hard every Day just to stay alive—To be constantly on the verge of Death, and how satisfying every Day must be that it survived.

Klaus is in zeldzame gevallen erg kwetsbaar, maar Caroline is een van de mensen die hem kan overtuigen om open en eerlijk te zijn. Wanneer ze vraagt of hij ooit de het drankje dat hem sterfelijk zal maken zal nemen, antwoord hij niet meteen. Hij komt er later op terug door aan te geven dat het in zijn gedachten zit.

Bron: Alloy Entertainment

If only you spoke Aramaic.

Klaus' onbeschaamde opmerkingen en nonchalante gedrag maken hem een van de grappigste personages in de serie. Hij houdt ervan om dingen boven iemands hoofd te houden om te krijgen wat hij wil, maar ook voor zijn eigen plezier. In de scènes met Caroline en Tyler zat nooit veel entertainment vanwege de ingewikkelde dynamiek tussen de personages - Klaus en Tyler hadten elkaar, terwijl Klaus en Caroline een band hebben die verdoezeld is met vijandigheid. Hij vindt het fantastisch wanneer hij de overhand heeft als ze een uitgestorven taal niet kunnen vertalen.

Bron: Alloy Entertainment

I'm a thousand years old. Call it boredom.

Spijt en schuldgevoel zijn twee dingen die Klaus nagenoeg niet voelt. Het vernietigen van Tylers leven en het vermoorden van zijn moeder waren slecht een stipje op de radar voor hem. Moorden is iets dat hij uit verveling doet...

Bron: Alloy Entertainment

This Family Makes Me Want To Murder People.

Deze sluit mooi aan bij de vorige quote... De relaties tussen de Mikaelsons zijn het ergst, maar toch hebben ze een motto: Voor eeuwig en altijd. Hoe vaak heeft Klaus zijn broers en zussen niet gestoken, en Mikael opende de jacht op hem. Maar verder zijn het heel normale familieleden...

Bron: Alloy Entertainment

Love Is A Vampire's Greatest Weakness. We Do Not Feel And We Do Not Care.

Je kunt niet zo'n sterke mening over liefde hebben als je het niet zelf hebt meegemaakt. Deze quote laat zien dat Klaus teder kan zijn en zich bedreigd voelt bij de intensiteit van zijn eigen emoties.

Bron: Alloy Entertainment

Might I Suggest Using The Magic Of The Internet To Purchase An Aramaic To English Dictionary From Your Nearest Retailer.

Klaus heeft jarenlange ervaring op aarde en heeft de wereld letterlijk voor zijn ogen zien veranderen. Zijn trots als het gaat over nieuwe dingen is komisch, als hij Caroline vertelt dat zelfs het internet haar niet gaat helpen met Aramaic, maar hij als oud persoon kon dat wel. Zijn toon en hoe hij het weet te brengen zijn perfect!

Bron: Alloy Entertainment

We Can Sit And Eat. Or I Can Reach Down Your Throats And Pull Out Your Insides. The Choice Is Yours.

Een unieke kwaliteit die de hybride heeft is om grappig en bedreigend tegelijkertijd te zijn. Zo lijkt hij de Salvatore-broers een keuze te geven, maar eigenlijk was het een licht bedekte bedreiging... Ze moesten met hem eten of hij zou ze vermoorden... De keurig nette manieren en zijn intonatie waren duidelijk, maar de inhoud van zijn speech van grappig en toch beangstigend

Bron: Alloy Entertainment

What Do You Want From Me? A Secret Brotherhood Handshake?

Klaus en Stefans gekibbel is een van de meest grappige dingen in The Vampire Diaries. Ze mogen dan wel onophoudelijke rivalen zijn, maar ze hebben ook een sterke vriendschap van daarvoor. Ze refereren zelf aan elkaar met 'broer' op een gegeven moment, wat aangeeft dat het een band is die erg moeilijk is om te doorbreken. Maar terwijl Stefan bereid is om Klaus te vermoorden om Elena te redden, twijfelt Klaus altijd als het andersom is. Zijn quote over de geheime handdruk is grappig, want ze zouden er zeker een moeten hebben.

Bron: Alloy Entertainment

Painting Is A Metaphor For Control. Every Choice Is Mine. The Canvas...The Color...

Jaja, ook vampiers hebben hobby's en Klaus is een begaafd artiest. Hij schildert en tekent, wat een groot contrast lijkt te zijn met wie hij is. Hij is zo ongeduldig en daarom is het zo moeilijk te begrijpen dat hij zo'n geduldig tijdsverdrijf heeft... Maar alles lijkt op zijn plaats te vallen met deze quote. Het geeft hem het gevoel van rust. Elke penseelstreek is een keuze van de artiest, dus het is logisch dat hij zich hiermee in controle voelt.

Bron: Alloy Entertainment

He's Your First Love. I Intend To Be Your Last. However Long It Takes.

However long it takes is misschien wel de meest iconische quote uit The Vampire Diaries van 'Klaroline'. Het laat niet alleen zien hoeveel Klaus van Caroline houdt, maar ook dat hij een hopeloze romanticus is. Voor een vampier die al eeuwen op aarde is, weet hij precies te duiden wat hij wil zeggen. Hij is bereid om te wachten tot Caroline klaar is voor hem en dat is niet zomaar een loze belofte. Jaren later schrijft Klaus dezelfde woorden in een brief aan haar. Zijn gevoelens voor haar als ze elkaar terugzien in The Originals.

Bron: Alloy Entertainment

 

Bron: Screenrant

Lees ook: Dit is wat we weten over de Vampire Academy tv-serie

 

Nieuwste artikelen

  • Schrikkeldag - Inge Spaan

  • Dwaalspoor - Colin Dexter

  • De terugkeer van Rachel Price - Holly Jackson

  • Het hart van een giraf is ongelooflijk groot - Sofia en Amanda Chanfreau

  • Al het blauw van de hemel - Mélissa Da Costa

Gerelateerde artikelen

  • Top 12 beste young adult fantasy series

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • V-Wars: de nieuwe Netflix-vampierenserie met Ian Somerhalder

  • Winnen: The Vampire Diaries goodiepakket van Storytel

  • 12 The Vampire Diaries behind the scenes geheimen die je nog niet wist

Zoek in artikelen