10 redenen waarom Tom Holland een lekker ding is

Wie denkt aan Tom Holland denkt waarschijnlijk al snel aan Spider-Man. Deze Engelse acteur (en danser!) werd bekend door zijn rol in The Impossible en brak daarna nog meer uit als Spider-Man. Deze Brit is echt boyfriend material, en wij hebben op een rijtje gezet waarom hij zo'n lekker ding is! Lees dus snel verder!

1. Zijn lach 
Iedere vrouw valt toch voor deze schattige lach? 

2. Hij houdt van honden 
Wij zeggen geen nee tegen een man die goed met dieren is. Tom Holland houdt heel erg van honden, zijn Instagram staat er vol mee! 

3. Hij kan geen geheimen bewaren
In bijna ieder interview dat je vindt met Tom verklapt hij wel het een of het ander over een nieuwe film. Castleden weten het gelukkig al en houden hem vaak genoeg tegen! Wij vinden het niet erg als je ons een geheimpje vertelt hoor, Tom!

4. Hij is avontuurlijk 
Avontuurlijk en sportief; dat is Tom Holland! Naast zijn liefde voor reizen doet hij ook heel veel sporten en is hij graag in beweging. 

5. Hij is Brits
Dat heeft verder geen uitleg nodig, toch? En dat accent... zucht!

6. Hij is een hele goede vriend
Sociaal, goed met kinderen, oudste broer van vier. Tom Holland is altijd te zien met vrienden en ze zijn altijd heel positief over hun supervriend. Een van zijn beste vrienden is natuurlijk Zendaya, zij speelt MJ in de Spider-Man films. 

7. Hij is een superheld
Naast Spider-Man kun je met een gerust hart over straat, hij beschermt je wel!

8. Hij kan goed dansen 
Wist jij dat Tom Holland heel goed kan dansen? Hij heeft een achtergrond als danser en gymnast en heeft ook op het toneel gestaan!

9. Hij is schattig
Zo sexy en knap als hij op foto's kan staan, is hij vooral heel schattig! Wij kunnen uren scrollen door zijn lieve foto's...

10. Hij heeft humor
Met veel zelfspot, een fijne manier van praten en een goede dosis humor zorgt Holland ervoor dat geen enkel interview saai is! Hij heeft ook snel een goede klik met zijn mede castleden. 

Lees ook: 10 redenen waarom Jesse Williams een lekker ding is

Nieuwste artikelen

  • Spelen met vuur - Lina Bengtsdotter

  • Hoe ik mijn eigen moord oploste - Kristen Perrin

  • Broer, moordenaar - Ellen Heijmerikx

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

Gerelateerde artikelen

  • De terugkeer - Jeroen Thijssen

  • Recensie: Een vriendin voor opa

  • Door een roze bril - Vannessa Thuyns

Zoek in artikelen