Waar is de cast van Modern Family nu

Het is al weer even geleden dat we afscheid hebben moeten nemen van de heerlijke serie Modern Family. In elf jaar tijd hebben we de families samen op zien groeien. Drie jaar geleden hebben we ze voor het laatst samen gezien in het laatste seizoen van Modern Family. Omdat we ze stiekem toch een beetje missen hebben we opgezocht wat de acteurs en actrices na Modern Family gedaan hebben. De afgelopen tijd hebben ze het wat rustiger aan gedaan. Niet zo gek ook als je leest wat ze verdiend hebben. De volwassenen in de show verdiende in het laatste seizoen zo'n €450.000 duizend euro per aflevering en de tieners zo'n €115.000! We hebben hieronder voor je op een rijtje gezet wat ze op dit moment doen.

 

Ty Burrell als Phil Dunphy

Ty Burrell heeft elf jaar lang Phil Dunphy gespeeld in de show. De vader van de Dunphy familie is getrouwd met Claire Dunphy en samen hebben ze drie kinderen. Tijdens Modern Family heeft Dunphy in films als Rough Night en Muppets Most Wanted gespeeld. Na Modern Family heeft hij rustig aan gedaan en tijd gespendeerd met zijn familie. Van 2020 tot 2022 heeft hij de stem van Jack Harris in de animatieserie Duncanville gesproken. 

Bron: 20th Century Fox Television

 

Julie Bowen als Claire Dunphy

Julie Bowen speelde Clair Dunphy, vrouw van Phil Dunphy, zus van Mitchell Pritchett en dochter van Jay Pritchett. Ten tijden van Modern Family speelde Julie Bowen in films als Hubie Halloween en Ducktales. Na de show is Julie doorgegaan als actrice. In 2023 heeft ze gespeeld in Totaly Killer en is ze executive producer geweest in Prom Pact. Daarnaast heeft ze als deelnemer meegedaan aan shows als A Modern Farewell en Who Wants to be a Millionaire. Julie blijft dus bezig in het entertainment vak. 

Bron: 20th Century Fox Television

 

Sarah Hyland als Haley Dunphy

Sarah Hyland speelde dochter en zus Haley Dunphy. Zij was de oudste dochter van Phil en Claire. Sarah is in 2022 getrouwd met Wells Adams, haar Modern Family familie was daarbij aanwezig. Op professioneel gebied heeft Sarah nog een aantal shows en films gedaan na Modern Family. Je kunt haar gezien hebben in My Fake Boyfriend en Pitch Perfect: Bumper in Berlin. Daarnaast heeft ze Play-Doh Squished en Love Island USA gepresenteerd. Sarah blijft dus lekker bezig!

Bron: 20th Century Fox Television

 

Ariel Winter als Alex Dunphy

De tweede dochter in het Dunphy huishouden Alex, werd gespeeld door Ariel Winter. Ariel Winter woont nu samen met haar zes honden en vriend Luke Benward. De nieuwste film waar zij in te zien is kwam uit in oktober 2023, Tripped Up. Hiervoor heeft ze de stem gespeeld in verschillende animatieseries. Ook heeft ze als deelnemer meegespeeld in de serie Stars on Mars. 

Bron: 20th Century Fox Television

 

Nolan Gould als  Luke Dunphy

Het derde kind en enge zoon van Claire en Phil was Luke Dunphy, gespeeld door Nolan Gould. Nolan speelde de ietwat knullige en domme Luke. In werkelijkheid is hij helemaal niet zo dom en is hij lid van de high IQ society Mensa International. Nolan hebben we naderhand nog gezien in een aflevering van Grey's Anatomy en in films Miranda's Victim en The Nana Project. 

Bron: 20th Century Fox Television

 

Jesse Tyler Ferguson als Mitchell Pritchett

Mitchell Pritchett, gespeeld door Jesse Tyler Ferguson, is de broer van Claire Dunphy en zoon van Jay Pritchett. Samen met zijn man, Cameron Tucker, heeft hij tijdens de serie een meisje geadopteerd.  Na de show Modern Family heeft Jesse Tyler Ferguson in verschillende TV-series gespeeld. Ook is hij te zien als Peter in de film Cocaine Bear

Bron: 20th Century Fox Television

 

Eric Stonestreet als Cameron Tucker

Eric Stonestreet was in Modern Family te zien als Cameron Tucker. Hij speelde de man van Mitchell Pritchett. Eric is recentelijk verloofd met zijn vriendin Lindsay Schweitzer. Wetende dat hij in het echte leven geen man aan zijn zeide heeft laat nog beter zien wat voor een geweldige rol Eric in Modern Family neergezet heeft. De afgelopen jaren heeft Eric gewerkt aan animatiefilm The Secret Life of Pets en de series The Santa Clauses en American Auto. Daarnaast was hij presentator voor Domino Masters en deelnemer bij Who Wants to be a Millionaire. 

Bron: 20th Century Fox Television

 

Aubrey Anderson-Emmons als Lily Tucker-Pritchett

Aubrey Anderson-Emmons was pas drie toen ze in seizoen drie de rol van Lily Tuker-Pritchett op zich nam. In de daaropvolgende seizoenen hebben we haar op zien groeien tot een tiener. Aubrey lijkt nu voornamelijk een tienerleven te leiden. Ze heeft een populair Instagram account, zingt en speelt gitaar met vrienden en reist graag. Wie weet wanneer we Aubrey in de toekomst nog op het grote scherm gaan zien. 

Bron: 20th Century Fox Television

 

Ed O'Neill als Jay Pritchett

Jay Pritchett, gespeeld door Ed O'Neill, is de vader van Claire en Mitchell. Hij heeft met zijn kinderen en kleinkinderen niet altijd een makkelijke tijd gehad in de show. De afgelopen tijd is het redelijk rustig geweest rondom Ed O'Neill. in 2024 moet zijn nieuwe show The Sterling Affairs uitkomen waarin hij een belangrijke rol speelt.

Bron: 20th Century Fox Television

 

Sofía Vergara als Gloria Delgado-Pritchett

Sofía Vergara speelde Jay's vrouw, Gloria Delgado-Pritchett, in Modern Family. De Colombiaans-Amerikaanse actrice heeft niet stil gezeten na Modern Family. Zo is ze te zien in Ameria's Got Talent als één van de juryleden en is ze te zien in de serie Griselda waarin ze de hoofdrol heeft en daarnaast een bijdrage levert als executive producer. Ook heeft Sofia de afgelopen jaren verschillende collecties uitgebracht bij Wallmart en andere Amerikaanse winkels.  

Bron: 20th Century Fox Television

 

Rico Rodriguez als Manny Delgado

Rico Rodriguez speelde de rol van Manny Delgado. Ook hem hebben we op zien groeien in een tiener gedurende de verschillende seizoenen. Sinds Modern Family heeft Rico geen grote films meer gespeeld. Hij is in een aantal shows, Unfiltered, The Substitute en Double Dare als zichzelf te zien. 

Bron: 20th Century Fox Television

 

Jeremy Maguire als Joe Pritchett

Jeremy Maguire speelt Joe Pritchett, zoon van Gloria en Jay, sinds seizoen vier. Als jongste van de Modern Family hebben we hem niet vanaf het begin op zien groeien. Zijn pittige karakter komt wel al duidelijk naar voren wanneer hij wat ouder wordt. Jeremy heeft sinds Modern Family een aantal shows gespeeld waaronder Turner & Hooch en een aflevering van S.W.A.T. Wie weet wat we allemaal nog van deze jonge acteur gaan zien!

Bron: 20th Century Fox Television

Nieuwste artikelen

  • De vergeten vrouwen- Kristin Hannah

  • Een dag om nooit te vergeten – Jill Mansell

  • Vliegen als een bij - Roland Schimmelpfennig

  • De Italiaanse droom - Jo Thomas

  • Het groentebakboek - Lina Wallentinson

Gerelateerde artikelen

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

  • De 10 leukste kerstfilms aller tijden!

Zoek in artikelen