Cast Mean Girls ziet graag een vervolg

Ken je de Mean Girls nog? Lindsay Lohan and Amanda Seyfried (Cady en Karen) speelde in deze film over de middelbare school en het navigeren van de moordende socialen hiërarchie. De twee actrices zijn goede vrienden en in een recent interview hebben ze aangegeven dat, als het aan hun ligt, er zeker een vervolg komt op Mean Girls! 

De actrices zouden het leuk vinden om een week terug te keren in hun rollen in de Mean Girls Broadway-show, die werd gesloten na COVID, maar wat ze nog leuker zouden vinden? Een Mean-Girls vervolgfilm. In een interview vroeg Seyfried aan Lohan of er ooit een Mean Girls 2 zal komen. Lohan antwoordde: 'Ik weet het niet. Ik hoorde iets dat het een filmmusical was en ik dacht: 'Oh nee. Dat kunnen we niet. Het moet dezelfde toon zijn.'” Seyfried was het daarmee eens. 

Bron: Paramount Pictures

Mean Girls 2
Het is alweer 18 jaar geleden dat Mean Girls uitkwam. Er is ook een vervolg uitgekomen dat ook Mean Girls 2 heette, maar dit was niet met de originele cast. In Mean Girls 2 vindt het verhaal wederom op high school plaats. Student Jo stemt ermee in om bevriend te worden met het buitenbeentje, Abby, op verzoek van Abby's rijke vader. In ruil voor de vriendschap zullen alle kosten voor Jo worden vergoed om naar de universiteit van haar dromen te gaan. Jo en Abby worden samen de mean girls van de school, ook wel "the Plastics". Maar dan komt Abby erachter dat haar vriendschap gebaseerd is op een leugen... Dit is ook een leuke film, maar flopte helaas toch enorm. Lees HIER onze recensie van Mean Girls 2. 

Mean Girls
Cady denkt dat ze wel weet hoe ze moet overleven. Ze is namelijk opgegroeid in de bush-bush van Afrika. Maar dit valt behoorlijk tegen als ze voor het eerst op een Amerikaanse highschool terechtkomt. Terwijl Cady haar plekje probeert te vinden tussen de sporters, de sukkels en andere groepjes op school, komt ze de engste en gevaarlijkste soort van allemaal tegen: De 'Queen Bee'. De zelfverzekerde en gemene Regina is de aanvoerster van het hipste en best geklede meidenclubje 'De Plastics'. Hartstikke leuk, maar dan wordt Cady verliefd op het ex-vriendje van Regina. De 'Queen Bee' is goed kwaad en zet alles op alles om het sociale leven van Cady te ruïneren. Cady laat dit natuurlijk niet op zich zitten en slaat terug met als gevolg een prachtige en hilarische meidenoorlog die de hele school op zijn kop zet!

Nieuwste artikelen

  • De verborgen boekwinkel - Evie Woods

  • Legendes & Lattes - Travis Baldree

  • De Rode Woestijn - Paula Isphording

  • Ochtendgloren - Corina Bomann

  • Nora schrijft haar eigen verhaal – Annabel Monaghan

Gerelateerde artikelen

  • 21 x 'guilty pleasure' films

  • 10 vervolgfilms die nooit gemaakt hadden mogen worden

  • 10 x geweldige slechte tienerfilms

  • 12x de beste films over lelijke eendjes

  • De grappigste bloopers van je favoriete films

Zoek in artikelen