Het tassenkapstokje van ONI: a girl’s best friend

Tassen worden steeds belangrijker in het modebeeld. Ze worden ook steeds luxer. Ze zijn hét accessoire waarmee een vrouw zich onderscheidt. En, een tas is ongelooflijk persoonlijk. Alles wat maar waarde heeft voor een vrouw en wat ze elke dag bij zich wil hebben zit in die tas. Je tas verliezen lijkt bijna alsof je een deel van je leven kwijt bent. Hoe we ook opletten, een tas is snel verdwenen in een drukke ruimte, zoals een bar of een restaurant. Jouw kostbare tas op de grond zetten waar iedereen loopt of er dingen op vallen, is ook geen chique gedachte. En op de tafel zetten is geen optie, omdat de meeste tassen een fiks formaat hebben. Maar, je wilt wel dat je tas veilig is én schoon blijft. Daarom is ONI a girl’s best friend.

 
Geschiedenis
ONI (Old New Invention), dankt haar naam aan het tassenkapstokje dat al 100 jaar geleden bestond. Een dame verliet destijds haar huis niet zonder een piepklein, meestal porseleinen tassenkapstokje, waar ze haar tasje veilig aan kon ophangen. Die traditie hebben de mensen van ONI op een moderne, uiterst stijlvolle manier nieuw leven ingeblazen.

Over ONI
Iedere ONI is handgemaakt naar Italiaans design. ONI bevat een antislip cover, zodat een tas altijd stevig blijft hangen. Je tas hangt aan de haak, waar je hem altijd kunt zien. Niemand die zomaar even een tas van een ONI kan haken in het voorbijgaan. ONI weegt zelf slechts 40 gram, maar draagt tassen tot 5 kilogram. Bij ONI zijn stijl en gebruiksgemak onlosmakelijk met elkaar verbonden. Elke ONI zit verpakt in een schitterend opbergzakje, dus kun je ONI altijd en overal met je meenemen, zonder dat de haak met de inhoud van je tas verward raakt. Ook daar is over nagedacht.

Collectie
De verschillende designs van ONI maken het tot een heel persoonlijk item. ONI is verkrijgbaar in verschillende stijlen en uitvoeringen. ONI Summer 2009 met zes prachtige ontwerpen. ONI Classic met diverse ontwerpen in zwart/wit. ONI Leather met lederen toppings in vier verschillende kleuren, ONI Basic met eenvoudige en tijdloze toppings. En de ONI Specials: exclusieve ontwerpen met Swarovski en strass-stenen, met de hand gemaakte juweeltjes, die in gelimiteerde oplagen beschikbaar zijn.

ONI is te koop via de website www.youroni.com. Je hebt al een ONI vanaf €9,95. Waar wacht je dus nog op?

Nieuwste artikelen

  • Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met Six More Months of June

  • Campinggasten – Liz Ouwens

  • Escape from a game 1: Het geheim van spookeiland - Dustin Brady

  • Liefde in het spel - Elena Armas

  • Voor altijd regen - Meke Levenga

Gerelateerde artikelen

  • Rituals: Your body. Your soul. Your rituals.

  • Boekkado.nl: voor een boek naar keuze

  • Lijstjes

  • Diva’s in Las Vegas

  • Verboden voor ons

Zoek in artikelen