Lush: fresh handmade cosmetics

Al sinds de jaren 70 werkt het creatieve team van Lush aan de lekkerste handgemaakte cosmetica. Vandaag de dag hebben ze ruim vijfhonderd winkels over de hele wereld, waarvan zeven in een aantal grote steden in Nederland. Gelukkig is afstand anno 2011 geen probleem meer, dus mocht je niet in de buurt van een echt filiaal wonen, dan is er altijd nog de webshop! Oké, het ruikt er misschien niet zo lekker als in de winkels – die ruik je nog voordat je ze ziet - maar je vindt er wel de lekkerste en leukste producten voor je hele lichaam.


Lush Badproducten

Handmade cosmetics
Kenmerkend voor Lush is de handgemaakte cosmetica, die niet alleen heel erg lekker ruikt, maar ook nog eens een leuke touch heeft. De producten hebben de gekste namen - bijvoorbeeld de naar honing ruikende zeep Honey I washed the kids - en zien er vrolijk uit. Elk product heeft zo zijn eigen specialiteit. Zo heb je bruisballen die glitters afgeven, de vorm hebben van een bloem of je bad in een schuimfestijn veranderen. Los van deze extraatjes is elk product van hoge kwaliteit. Niet alleen leuk dus, maar ook goed voor je lichaam. Er worden alleen echte oliën gebruikt en in plaats van lopende banden, gebruikt Lush liever mensenhanden. Op alle verpakte Lushproducten, kun je precies zien wie het product gemaakt heeft, wanneer en tot welke datum je het kan gebruiken.

Verslavend
Wie eenmaal een shampoobar of scrub van Lush geprobeerd heeft wil niet meer anders! Kan je echt niet wakker worden? Door een emotibomb onder de douche te leggen komen er heerlijke dampen vrij die je een citruskick geven. Heb je met make-up geslapen of je huid met zeep gewassen? Een gezichtsmasker vol verse ingrediënten kalmeert je huid na dit soort kleine rampen. Slapeloosheid? Dankzij een speciale ballistic doezel je zo naar dromenland. En zo is er voor elke situatie wel een zalig product waarmee je in een handomdraai je eigen badkamertje in een heus kuuroord verandert.

Strawberry Feels ForeverStrawberry Picknick

Happy bathday
In cadeautjes zijn ze ook heel erg goed bij Lush. Verschillende ontwerpers hebben van alle cadeauverpakkingen kleine kunstwerkjes gemaakt die je direct een vrolijkheidsboost geven. In elke doos vind je een aantal bij elkaar passende producten in een thema - bijvoorbeeld de Very Berry vol roze producten die naar bessen ruiken - en als kersje op de taart: een kortingsbon van 10%. Vanaf de webshop kan je alle producten naar een ander adres sturen. Niet alleen een rustgevend cadeau voor de ontvanger dus, zelf hoef je er ook niet voor te stressen.

Nieuwste artikelen

  • De beste volwassen tekenfilms

  • De 12 populairste reality series van het moment.

  • Als Disney prinsessen in therapie zouden gaan

  • Recensie: Venom: Let there be Carnage

  • Recensie: Pretty Smart - seizoen 1

Gerelateerde artikelen

  • 100 wereldplekken

  • That’s it

  • Fleur went aan het idee dat ze naar Dubai verhuist

  • What’s in a name?

  • CocktailRecepten.nl: zelf zomer maken!

Zoek in artikelen