Little Gift: leuke cadeautjes die je happy maken

 

Cadeautjes... wie houdt er niet van?! Of je nu iets te vieren hebt of niet, het is altijd leuk om jezelf (of iemand anders) te verwennen met een cadeautje! Littlegift is een plek waar je terecht kunt voor het uitzoeken  van  leuke cadeautjes waar je helemaal happy van wordt! Van mooie  sieraden tot hippe sjaals en van leuke boeken tot handige hebbedingen...  Voor ieder budget vind je iets leuks. 

 


Sieraden en sjaals
Op Littlegift.nl vind je een leuke collectie sieraden voor ieder budget. Zo hebben ze leuke armbanden en kettingen van - onder andere - de merken Biba, Jewelz en Sarlini. Ook sjaals zijn onmisbare modeaccessoires! Ze fleuren je outfit op en beschermen tegen de kou of zon. Je kunt er niet genoeg hebben! Littlegift verkoopt sjaals in talloze designs en kleuren.

Tassen en sleutelhangers
Littlegift is altijd op zoek naar leuke cadeautjes. Vooral de tassen en andere accessoires van Baggy Bash zijn onweerstaanbaar. Van tas tot sleutelhanger en van spiegeltjes tot beschermengeltjes: Baggy Bash is een hip merk voor al jouw accesoires!

Boeken en reisgidsen
Naast de collectie sieraden en accesoires, biedt Littlegift ook een ruime keus aan boeken en reisgidsen. Maak keuze uit een van de 100% reisgidsen over New York, Parijs en Londen of kies een lekker kookboek uit de Hoge Hakken-serie.


    


Verrassing
Iemand anders verrassen? Ook dat kan. Je cadeautje wordt gratis ingepakt en naar ieder gewenst adres gestuurd. En weet je even niet wat je uit moet zoeken? Dan is de Littlegift-cadeaubon een ideale oplossing!

Goed doel
Het leuke is: door bij Littlegift te bestellen, steun je ook nog eens een goed doel! Je doet jezelf of iemand anders iets cadeau en tegelijkertijd geef je een kind in een ontwikkelingsland een gratis maaltijd. Van iedere € 10,00 doneert Littlegift.nl €0,20 aan het World Food Programme van de Verenigde Naties. Kortom: reden genoeg om regelmatig een bezoek aan Littlegift.nl te brengen!!

 

Nieuwste artikelen

  • Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met Six More Months of June

  • Campinggasten – Liz Ouwens

  • Escape from a game 1: Het geheim van spookeiland - Dustin Brady

  • Liefde in het spel - Elena Armas

  • Voor altijd regen - Meke Levenga

Gerelateerde artikelen

  • Dit was het populairste boek van het jaar waarin jij geboren werd

  • 100 wereldplekken - Floortje Dessing

  • Ik moet je iets vertellen - Sarah Dessen

  • Shoptip: 10x coole e-reader covers

  • Quiz: Welk boekengenre past bij jou?

Zoek in artikelen