Design Fabrix

Design Fabrix is een webshop die, zoals de naam al doet vermoeden, hele mooie design producten verkoopt. Je kunt bij deze shop terecht voor kleurrijke producten variërend van bijvoorbeeld keukentextiel tot posters en boeken. De producten uit deze webshop zijn niet alleen mooi maar ook goed. Ze zijn namelijk zo veel mogelijk van biologische of duurzame materialen gemaakt.


Kleur & design
Design fabrix is opgericht door Rian van Daalen. Al van jongs af aan heeft zij een passie voor textiel, kunst, stijl en ontwerp. Via haar webshop deelt ze die passie met haar klanten. Ze verkoopt van alles wat, zodat iedereen iets leuks kan vinden. Of je nu een klein cadeautje zoekt of een nieuwe lamp voor in je woonkamer, de kans is groot dat Rian het verkoopt. De rode draad in het ruime assortiment van Design Fabrix is goed design, grafische prints en veel kleur.

Collectie
Kussens, borden, mokken, schorten, theedoeken en tassen. Maar ook accessoires zoals notitie- en scrapboeken, het Japanse Masking Tape en zelfmaak kledingpakketten. Zoals gezegd Design Fabrix verkoopt heel véél! Wij zelf zijn vooral fan van de grappige mokken en mooie interieurboeken. Deze webshop verkoopt naast bekende en grotere merken ook een aantal kleinere en exclusieve merken. Als je op zoek bent naar een uniek product dan slaag je zeker bij deze webshop. De producten komen overal vandaan. Zo kun je bij Design Fabrix onder andere terecht voor het Engelse mr PS, het Deense merk FERM, het Afrikaans-nederlandse merk Mengels en het Franse merk Fred the dog.


Extra fijn
Design Fabrix heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. De producten zijn voornamelijk gemaakt van biologische of gerecyclede materialen. Hetzelfde geldt voor het verpakkingsmateriaal waarin ze verstuurd worden. Dat is natuurlijk heel fijn! Wat extra leuk is, is dat je bestelling standaard als cadeautje wordt verpakt. De verzendkosten (binnen Nederland) zitten bij de getoonde prijs van de producten in. Zo kom je bij het afrekenen dus niet voor een onverwachte verrassing te staan. Bestellingen worden binnen 3 dagen na ontvangst van de betaling verzonden.

Nieuwsgierig geworden? Kijk ook eens op: www.designfabrix.com

Nieuwste artikelen

  • Schermtijd - Linda van Rijn

  • Monsterjager - Rob Geukens

  • Thin Air - Kellie M. Parker

  • Het piratenmaal - Jonny Duddle

  • Tom Clancy Nul uur - Don Bentley

Gerelateerde artikelen

  • Shoptip: Sinterklaascadeautjes onder de 10 euro

  • De zak van Sinterklaas: trek een lootje en krijg gegarandeerd een cadeautje!

  • Shoptip: 10x heerlijk warme sjaals

  • NIEUW: accessoires voor je dwarsliggers®!

  • Shoptip: 10x moederdag-cadeaus onder de 10 euro

Zoek in artikelen