• onze waardering

Your Sister's Sister (DVD) RECENSIE

Your Sister’s Sister gaat over Jack die totaal niet lekker in zijn vel zit, grotendeels vanwege het feit dat zijn broer het jaar ervoor is overleden. Iris, Jacks beste vriendin (en tevens weduwe van zijn broer), zegt dat hij er even tussenuit moet en biedt hem aan om even tot rust te komen in het vakantiehuisje van haar familie. Als hij op het aanbod in gaat en aan komt bij het vakantiehuisje, blijkt hij daar niet alleen te zijn. De zus van Iris, Hannah, had hetzelfde idee omdat ze kampt met liefdesverdriet na het stuklopen van haar relatie. De twee besluiten samen in het huis te blijven en na een avondje vol van gesprekken voeren en alcohol drinken, belanden ze bij elkaar in bed. Maar dan staat Iris de volgende dag ineens als verrassing op de stoep…

En toen was de film ineens afgelopen. Bam. Het heeft een open einde. Een heel erg open einde, want de film eindigt op een punt waarbij je echt wilt zien en weten wat er gebeurt, wat het antwoord is, maar je moet er zelf een invulling aan geven. Ik haat dat. Ik wil het gewoon weten, het voorgekauwd krijgen. Nu. Daar baalde ik wel een beetje van.

Over de rest van de film ben ik ook niet echt laaiend enthousiast. Eerlijk gezegd weet ik gewoon nog steeds niet zo goed wat ik van deze film moet vinden. Er gebeurde niet zo heel erg veel, de film was nogal traag en hij leek voornamelijk uit dialogen te bestaan, wat resulteerde in feit dat ik halverwege even ingedut ben. De vaagheid van het verhaal en de film maakte mij dan wel weer zodanig nieuwsgierig dat ik het gemiste stuk opnieuw heb gekeken. Maar het deed me allemaal gewoon niet zoveel. Your Sister’s Sister wordt omschreven als een feelgood komedie, maar na afloop van de film feel ik me helemaal niet zo good en ik heb naar mijn weten ook niet echt gelachen tijdens de film. Maar slecht? Nee, dat ook weer niet. Het nieuwsgierige aagje in mij was benieuwd naar wat andere recensies zeiden over deze film. Iets wat ik normaal nooit doe en iets wat ik beter ook niet had kunnen doen, want daarna was ik alleen nog maar meer in de war. Iedereen was zo vol lof over deze film, dat ik me oprecht afvroeg of ik wel dezelfde film had gekeken of dat ik toch niet iets groots gemist had. Uiteindelijk heeft de speurtocht me toch wel duidelijkheid gegeven: ik ben het niet met de andere recensenten eens.

Wat ik wel heel erg knap vind aan de film is dat er eigenlijk maar drie acteurs zijn die heel de film dragen. En dat doen ze goed. Het zijn leuke acteurs en het acteerwerk is overtuigend neergezet. De speurtocht op het internet leerde mij dat de film grotendeels door improvisatie is ontstaan en dat vind ik dan wel weer heel erg grappig. Dat kon je ook heel erg merken aan de acteerprestaties, want ik denk dat mede dat gegeven heeft geresulteerd in het feit dat de acteurs zo echt en overtuigend overkwamen.

Ben je na het lezen van de recensie benieuwd geworden naar deze film?

Your Sister's Sister

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Your Sister's Sister is een heerlijke feelgood komedie met drie getalenteerde acteurs in de hoofdrol: Emily Blunt (Salmon Fishing in the Yemen), Mark Duplass (Humpday) en Rosemarie DeWitt (Rachel Getting Married). Na de dood van zijn broer wordt Jack door zijn goede vriendin Iris uitgenodigd om een weekend alleen door te brengen op het verlaten privé eilandje van haar familie, om zo zijn gedachten op orde te krijgen. Tot zijn grote verbazing blijkt bij aankomst dat Iris d'r zus Hannah precies hetzelfde idee had. Wanneer na een avond van diepzinnige gesprekken en veel drank de twee samen in bed belanden, is de komst van Iris de volgende morgen het begin van een weekend vol emotionele, grappige en onverwachte situaties.

Meer info
 • Extra Informatie:

  - Verkrijgbaar op DVD
  - Bekijk hier de trailer van Your Sister's Sister:

Toegevoegd door:

Nieuwste artikelen

 • Schotse liefde - Lexie Scott

 • Het appartement - Lucy Foley

 • Wat als het wel werkt - Roni Loren

 • Onder het luchtspoor - Peter Swanborn

 • De rest van ons leven - Els Beerten

Gerelateerde artikelen

 • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

 • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

 • Pikante films op Netflix

 • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

 • 5x Romantische zwijmel-films voor Valentijnsdag

Zoek in artikelen