• onze waardering

My Date From Hell (DVD) RECENSIE

Lindsay en Ben zijn op een gezellige bowl-date als de wereld vergaat. Alle gelovigen worden opgenomen en de rest blijft achter op aarde. De aarde wordt geteisterd door Bijbelse plagen zoals sprinkhanen, het regenen van bloed en neerstortende vuurballen, niet zo best dus. Daarbij zijn er ook nog hordes ‘ondoden’ een soort zombies die andere mensen willen bijten en opeten. Toch is dit niet helemaal hun roeping en werken de meesten dus, doen ze wat ze deden voor ze ‘dood’ gingen of roken de hele dag wiet. Net als Lindsay en Ben enigszins beginnen te wennen aan hun nieuwe leven besluit politicus The Beast (ook wel de Duivel) bij hun in de buurt te komen wonen. Deze tiran laat iedereen doodsangsten uitslaan, tot hij Lindsay ontmoet. Hij is op slag verliefd en besluit haar diezelfde avond nog te ontmaagden en tot zijn vrouw, koningin van de wereld, te benoemen. Zowel Lindsey en Ben zien dit niet zitten en proberen een plan te bedenken.

Voor je denkt dat ik deze film in een dronken bui heb samengevat, dat is dus niét zo! Dit is oprecht het verhaal van de film. Het enige wat nog mist zijn de seksistische opmerkingen van The Beast. Toen ik de trailer zag dacht ik dat dit of echt een hele vreemde stomme film zou zijn of stiekem toch wel een beetje een grappige. De waarheid ligt ergens in het midden.

Ik vond de sprinkhanen die constant ‘SUFFER!!!’ roepen stiekem hilarisch. Ook om de scheldende kraaien kon ik een beetje lachen. Verder vind ik Anna Kendrick leuk en sympathiek, maar dat is het dan denk ik ook wel.

My Date From Hell is een vreemde film en over het algemeen plat en flauw. Hier en daar wist de film een flauw glimlachje op mijn gezicht te doen verschijnen, maar verder bleef ik vooral kijken omdat ik er een recensie over moest schrijven.

Ik zou de film niet per definitie afraden, want smaken verschillen. Ik was er alleen niet weg van. Als je gelovig bent wil ik deze film echter wel met klem afraden. De film kent weinig charme en ik denk dat de gemiddelde gelovige niet zit te wachten op een fist fight tussen God en de Duivel nadat Ben Jezus uit de lucht heeft geschoten met een laserstraal…

Wat denk jij van My Date From Hell na het lezen van deze recensie?

My Date From Hell

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (1 stem)
 • Omschrijving:

  Tijdens een gezellig avondje bowlen zijn Lindsey Lewis (Anna Kendrick) en haar vriendje Ben getuige van het begin van de Apocalyps, het einde van de wereld. Alle gelovigen worden letterlijk en figuurlijk gered en naar de hemel toe gezonden, maar dat zit er voor Lindsey en Ben niet in. Onderdeel van de Apocalyps is de komst van de Antichrist die zich openbaart in de gedaante van politicus Earl, ook wel bekend als The Beast. The Beast (Craig Robinson) voldoet gelijk aan het verwachtingspatroon van zijn functie door hele steden met de grond gelijk te maken en ook de continue op aarde neerkomende meteorieten zorgen voor veel slachtoffers. Voor Lindsey is het zaak om te overleven en als ze samen met Ben en diens vader (Rob Corddry) het landgoed van The Beast bezoekt om er wat werkzaamheden te verrichten, laat de zoon van Satan zijn oog op de onschuldig ogende Lindsey vallen. Dit zou de perfecte moeder van zijn duivelse kinderen kunnen zijn en het is daarnaast een ‘nice piece of ass’, dus The Beast besluit er helemaal voor te gaan…

Meer info
 • Extra Informatie:

  - Bekijk hier de trailer van My Date From Hell:

Toegevoegd door:

Nieuwste artikelen

 • The Woman King trailer is uit!

 • Deze films en series worden in oktober van Netflix verwijderd

 • Deze films en series verschijnen in oktober op Netflix

 • Schotse liefde - Lexie Scott

 • Het appartement - Lucy Foley

Gerelateerde artikelen

 • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • Pikante films op Netflix

 • Recensie: De zeven zussen

 • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

Zoek in artikelen