• onze waardering

The Babymakers (DVD) RECENSIE

Tommy en Audrey zijn op een punt in hun leven waarop ze kinderen willen. Na - veelvuldig - proberen raakt Audrey echter niet zwanger. Tommy is ervan overtuigd dat het niet aan hem ligt. In het verleden heeft hij namelijk (in het geheim) zijn sperma gedoneerd aan de spermabank. Na een aantal tests blijkt Tommy dan toch echt traag zaad te hebben ontwikkeld. Om toch een eigen kind te krijgen biecht hij zijn geheim op en gaat naar de spermabank om zijn sperma terug te kopen. Alles is echter al weg, op één buisje na. Dit buisje is echter ook verkocht en zal een week later gebruikt worden. Als Tommy het buisje niet van het stel kan kopen, besluit hij de spermabank te overvallen met zijn twee beste vrienden en een gangster van de Indische maffia.

Deze film wordt in het kort omschreven als “Komedie waarin een man besluit een spermabank te overvallen waar hij ooit een donatie heeft gegeven, zodat zijn vrouw zwanger van hem kan worden.” Ik vind deze tagline echter niet kloppend. In mijn optiek is een Komedie een grappige film waar je om kan lachen en deze film had alles behalve dat effect op mij.

De eerste vijf minuten heeft het stel o-ve-ral seks met elkaar. Zelfs onder de buffettafel op een feestje (yeah right). Vervolgens moet Tommy voor de vruchtbaarheidstest sperma afleveren in het ziekenhuis. Als het hem daar niet lukt probeert hij het thuis verder. Vervolgens gaat het dus 30 minuten over hoe hij zich aan het aftrekken is (érg charmant en hilarisch zoals je begrijpt…not!). Vervolgens maakt hij met een gestoorde Indiër en zijn twee 'Dumb & Dumber maatjes' plannen om de spermabank te beroven. Dat gaat natuurlijk allemaal mis en als pièce de résistance vallen natuurlijk alle spermabuisjes kapot op de grond over één van die gasten heen. Hi-lááá-risch. Lachen, gieren, brullen dus met deze dolkomische DVD...

Ik vond deze film dramatisch slecht. Ik heb er geen mooiere of betere woorden voor. Ik raad je ten zeerste af om deze film te kijken. Mocht je toch besluiten deze film te kijken (je moet het immers zelf weten), dan heb ik je alvast gewaarschuwd! Zo ontzettend plat, flauw en ordinair. Ieder zijn meug hoor, maar ik was blij toen The Babymakers afgelopen was! Het is dat één hartje het minimum is, want ik weet niet of ik wel vind dat deze film één hartje verdient...

Wat is de flauwste film die jij ooit gezien hebt?

The Babymakers

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (2 stemmen)
 • Omschrijving:

  Komedie waarin een man besluit een spermabank te overvallen waar hij ooit een donatie heeft gegeven, zodat zijn vrouw zwanger van hem kan worden.

  Tommy en Audrey Macklin zijn klaar om in verwachting te raken. Na maanden van proberen moeten ze echter erkennen dat het niet lukt. Een reeks pijnlijk ongemakkelijke tests later is het duidelijk; Tommy is onvruchtbaar geworden. Dat was hij een paar jaar geleden, toen hij zich met Audrey verloofde, nog niet. Destijds verkocht hij zijn sperma aan een spermabank om een verlovingsring te kunnen kopen. Om zijn laatste vruchtbare spermadonatie én zijn huwelijk te redden, besluit Tommy in te breken bij de kliniek. Maar niet zonder de hulp van zijn gestoorde vrienden én Ron Jon, een gangster van de Indische maffia.

Meer info
 • Extra Informatie:

  - Bekijk hier de trailer van The Babymakers:

Toegevoegd door:

Nieuwste artikelen

 • De schandalen - Herman Stevens

 • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

 • De omzwervingen van Boek - Melanie van de Peut

 • Familiehuis aan zee - Simone Foekens

 • Net goed – Tjibbe Veldkamp

Gerelateerde artikelen

 • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

 • Pikante films op Netflix

 • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

 • Deze acteurs haten de manier waarop ze beroemd zijn geworden

 • De 10 leukste winterfilms

Zoek in artikelen