• onze waardering

Recensie: Grimm Seizoen 4 RECENSIE

In Grimm seizoen 4 vecht Captain Sean Renard voor zijn leven terwijl Nick er alles aan probeert te doen om weer een grimm te kunnen worden. Adalind zoekt nog steeds naar haar dochter Diana en Rosalee en Monroe proberen eindelijk op huwelijksreis te gaan.

Wu probeert alles wat rondom hem gebeurt een plaats te geven zonder gek te worden en Trubel doet haar best om alles te overzien.

Als de behandeling van Nick zware gevolgen blijkt te hebben op het leven van Juliette lijkt stilaan alles mis te lopen. Ze proberen tussendoor ook nog zaken op te lossen maar de problemen in hun persoonlijk leven lijken meer en meer aandacht op te eisen. Zal het hun lukken om alle problemen op te lossen en tegelijk Portland veilig te houden?


Na alle voorgaande seizoenen met plezier te hebben bekeken keek ik ook nu weer erg uit naar seizoen 4. Nadat seizoen 3 vol spanning eindigde begon seizoen 4 zelfs met nog meer spanning. De gebeurtenissen volgden zich snel op en nog voor het ene probleem werd opgelost ontstonden er alweer drie nieuwe.

In tegenstelling tot de drie voorgaande seizoenen speelden de meeste gebeurtenissen zich af in hun persoonlijke kring. In de vorige seizoenen moesten ze veel oplossen via politiewerk maar nu lijken ze hun handen vol te hebben met hun eigen problemen.

De makers van Grimm hebben er voor gekozen om van seizoen 4 een wervelend seizoen te maken. Er gebeuren zo veel dingen die een grote impact hebben op de levens van de personages. Alles lijkt te veranderen en niets is meer zeker. Voorheen kon je wel eens een aflevering missen maar dat was bij seizoen 4 absoluut niet mogelijk als je alles wil kunnen volgen.

Omdat er veel gebeurt in de serie zal dit ook een groot effect hebben over het verdere verloop. Er verdwijnen rollen en er komen er waarschijnlijk ook nieuwe bij. Dit zorgt er voor dat je als kijker graag het vervolg wil zien en bijna niet kan wachten tot het volgende seizoen verschijnt.

Over het algemeen vond ik dat er dit seizoen wel erg veel gebeurde. Zeker naar het einde toe viel je van de ene verbazing in de andere. Van mij mocht Juliette zeker nog even doorgaan in haar nieuwe rol maar de makers van Grimm hadden duidelijk andere plannen.

Na het zien van dit seizoen kijk ik zeker uit naar het vervolg. Hoewel de gebeurtenissen in seizoen 4 soms wat druk en over the top waren gaat een echte Grimm fan dit toch appreciëren en met plezier bekijken!

Grimm seizoen 4 krijgt van mij 4 hartjes omdat het weer een goed seizoen was. Als de gebeurtenissen elkaar niet zo snel opvolgden had ik zeker vijf hartjes gegeven maar in vergelijking met de andere seizoenen was dit toch de minst goede.

Grimm seizoen 4

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (1 stem)
 • Omschrijving:

  Het was nooit eerder zo chaotisch als tijdens de voorbereidingen voor Monroe en Rosalee's bruiloft. Nick moet dieper en dieper in zijn verleden graven om te begrijpen wat voor een persoon hij wilt zijn. Met Captain Renard in een kritieke toestand, en Juliette die Nick probeert te vergeven na zijn verraad, is de wereld van Grimm nooit eerder zo onbeheersbaar geweest. De gevaarlijke Wesen zijn hun opmars naar het noordwesten aan het maken en vergt het alle energie en kracht van Team Grimm om Portland veilig te houden. Bekijk alle 22 spannende afleveringen nu in een keer.
   
   

Meer info
 • Extra Informatie:

  Bekijk de trailer hieronder:

   

Nieuwste artikelen

 • Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met Six More Months of June

 • Campinggasten – Liz Ouwens

 • Escape from a game 1: Het geheim van spookeiland - Dustin Brady

 • Liefde in het spel - Elena Armas

 • Voor altijd regen - Meke Levenga

Gerelateerde artikelen

 • Recensie: Suits seizoen 5

 • Recensie: Everest

 • Recensie: Ben-Hur

Zoek in artikelen