• onze waardering

Recensie: We are your friends RECENSIE

Overdag is de 23-jarige Cole (Zac Efron) een normale jongen, maar ’s avonds probeert hij door te breken als dj. Hoe hard hij ook zijn best doet, elke keer loopt zijn nieuwste track uit op niets. Op een dag ontmoet hij de succesvolle dj James (Wes Bentley) die potentie in hem ziet. Ze worden vrienden en James belooft dat Cole de grootste dj ooit wordt. Als Cole verliefd wordt op de knappe Sophie (Emily Ratajkowski) komen de problemen. Sophie is namelijk de vriendin van James. Alsof dat nog geen ramp genoeg was begint Cole ook nog eens zijn goede vrienden te verliezen. ‘We Are Your Friends’ gaat over de balans vinden tussen succes, vriendschap, liefde en loyaliteit.

Een film met Zac Efron is altijd goed. Tegenspeelster Emily Ratajkowski kende ik persoonlijk alleen van de clip Blurred Lines, waar ze met haar blote borsten en knalrode lippen rond hupst, dus ik was zeer benieuwd naar haar acteerkunsten. Helaas viel haar acteerwerk enorm tegen. Het grootste gedeelte van de tijd stond ze alleen maar een beetje mooi te wezen. In haar rol zat totaal geen diepgang. Daarnaast waren er nog meer rollen die ik niet erg goed vond, zoals de bijrol van Brittany Furlan. In haar Vine video’s is ze enorm grappig, maar in de film is het net een beetje too much. Gelukkig zaten er ook een aantal goede acteurs in de film zoals Zac Efron en Wes Bentely en daarom komt ‘We Are Your Friends’ weg met twee hartjes.

Ook de film zelf was erg teleurstellend. In de film zat één goede boodschap, maar de rest vond ik voorspelbaar, langdradig en gejat van de film ‘Boiler Room’. Jammer, want het had echt een goede film kunnen zijn. Als er een andere wending in had gezeten en betere acteurs was het vast een goede film geweest. Ook waren er dingen in de film die niet klopten. Er kwam een stukje voorbij over muziekstijlen en wat zij reggae of hardcore noemden was het absoluut niet. Waarschijnlijk was ‘We Are Your Friends’ een tegenvaller, omdat het is geregisseerd door Max Joseph (bekend van Catfish). Niks tegen Max, maar hij heeft natuurlijk geen andere grote films op zijn naam staan.

Ik beoordeel ‘We Are Your Friends’ met twee hartjes. Jammer, want ik had heel veel verwacht van deze film. Complimenten voor Zac Efron en Wes Bentely. Jammer van de rol van Emily Ratajkowski en dat de film zo voorspelbaar was.

We Are Your Friends

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  We Are Your Friends gaat over het vinden van je eigen geluid. Duik onder in de wereld van elektronische muziek en het nachtleven van Hollywood, de scene van de 23-jarige Cole. Overdag hangt hij met zijn jeugdvrienden. maar ’s avonds werkt hij aan die ene track die de wereld moet gaan veroveren. Alles verandert als hij bevriend raakt met de coole James, een gevestigde DJ die hem onder zijn hoede neemt. Een geweldige kans, maar dan ontmoet hij James’ jonge vriendin, de bloedmooie Sophie. Cole valt als een blok voor haar. Terwijl hun verboden liefde opbloeit, dreigt hij belangrijke vrienden te verliezen. Cole moet kiezen tussen liefde, loyaliteit en zijn eigen carrière.

  Van regisseur Max Joseph met o.a.: Zac Efron, Wes Bentley, Emily Ratajkowski en Jon Bernthal

Meer info
 • Extra Informatie:

  Bekijk hieronder de trailer:

   

   

Nieuwste artikelen

 • The Witcher seizoen 3 komt eraan en nieuwe trailer onthuld

 • Spannende Stranger Things seizoen 4 teaser onthult een spookhuis

 • Bridgerton seizoen 2 teaser: Anthony Bridgerton ontmoet liefdesinteresse Kate Sharma

 • De schaduwkoningin - Marianne en Theo Hoogstraaten

 • Later als ik groot ben - Marian Keyes

Gerelateerde artikelen

 • 5x Romantische zwijmel-films voor Valentijnsdag

 • 10 meest bizarre dingen die fans hebben gedaan voor beroemdheden

 • High School Musical: waar is de rest van de cast gebleven?

 • Johnny Depp toch in Pirates of the Caribbean 6?

 • Disney onthult eerste details over 'High School Musical' serie

Zoek in artikelen