• onze waardering

Recensie: Diep in de zee RECENSIE

Recensie: Diep in de zee

Het is het jaar 2100 en de mensheid heeft de aarde verlaten. Een kolonie van verschillende bijzondere zeewezens leeft nog gezamenlijk in de diepte van de oceaan in een grot. Geen van de zeewezens mag de grot verlaten, dat is te gevaarlijk. Diep, een avontuurlijke octopus en tevens kleinzoon van de leider van de kolonie is het zat om opgesloten te zitten en gaat samen met zijn twee beste vrienden op een middag op ontdekkingstocht buiten de grot. Als hun huis door een ongeluk wordt vernield en de rest van de kolonie opgesloten zit in de grot en er niet meer uit kan, zijn diep en zijn twee vrienden genoodzaakt om op zoek te gaan naar de grote witte walvis zodat ze de kolonie kunnen redden.

In Diep in de zee volgen we de gele avontuurlijke en iets wat rebelse octopus Diep. Hij is het zat om naar zijn opa te luisteren en gaat daar dus heel eigenwijs als een puber tegenin. Nadat de kolonie per ongeluk opgesloten komt te zitten in de grot neemt Diep de leiding en gaat samen met de hysterische, brutale garnaal Alice en Lantaarnvis Evo op een avontuurlijke en spannende reis naar de stad der mensen. De zeedieren vriendjes komen onderweg op verbazingwekkende plekken en in verschillende spannende maar ook leuke situaties terecht. Daarnaast ontmoeten ze verschillende andere toffe zeewezens, die het verhaal dan weer een mooie draai geven en natuurlijk ontstaan er mooie vriendschappen.

De animaties in Diep in de zee zijn ontzettend mooi, tof en kleurrijk, ze hebben echt een prachtige onderwaterwereld neergezet. En dan zijn er nog die ontzettende swingende liedjes, waarbij je echt niet stil kunt blijven zitten, Heerlijk! Het is absoluut een film die de jonge kijkers meteen zal pakken, maar ondertussen zitten de ouders ook gewoon stiekem mee te kijken, misschien zelfs wel zonder dat ze het door hebben.

De film zit vol grapjes, waarvan je echt wel een grote glimlach op je gezicht krijgt. Vooral Rico de grote reuze krab doet je hardop lachen. Zo zegt hij bijvoorbeeld “Ik zal sushi van je maken”, wat natuurlijk te grappig is om te zeggen tegen zeedieren. Ook krijg je een soort van dans en zing wedstrijdje te zien tussen de reuze krab en de garnaal Alice, echt een hilarische scene! Kortom genoeg om van te genieten dus.

Conclusie: Diep in de zee is geschikt voor kinderen vanaf zes jaar (kijkwijzer) en ontzettend leuk om samen met het hele gezin te bekijken. Een prachtige onderwaterwereld vol met bijzondere zeedieren, aangevuld met leuke liedjes. Voor iedereen zit er wel iets leuks in deze film, zowel spannende als grappige situaties. Gegarandeerd genieten voor jong en oud!

Recensie: Diep in de zee

Diep in de Zee

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    Diep verborgen in een grot op de bodem van de oceaan leeft de eigenwijze octopus Diep, samen met een heleboel andere zeedieren. De rebelse Diep is benieuwd wat er buiten de grot te beleven valt. Samen met zijn twee beste vriendjes, gaat hij tegen de regels in op ontdekkingstocht. Wat begint als een onschuldige middag verandert al snel in een grote ramp. Diep laat per ongeluk een oude torpedo ontplo ffen! De trillingen van de explosie zijn over de hele zeebodem voelbaar en zorgen ervoor dat een grote steen precies op de ingang van de grot valt. Iedereen zit gevangen! Samen met zijn vriendjes gaat Diep op een ongelofelijk spannend avontuur om iedereen te redden. Onderweg maken ze allerlei grappige, maar ook gevaarlijke situaties mee.

Meer info
  • Extra Informatie:

    Bekijk hieronder de trailer:

Nieuwste artikelen

  • Spelen met vuur - Lina Bengtsdotter

  • Hoe ik mijn eigen moord oploste - Kristen Perrin

  • Broer, moordenaar - Ellen Heijmerikx

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

Gerelateerde artikelen

  • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

  • Recensie: De zeven zussen

  • Gezocht: recensenten

  • Recensie: Match

  • Gegijzeld - Chinouk Thijssen

Zoek in artikelen