• onze waardering

Recensie: Hotel Artemis RECENSIE

Recensie: Hotel Artemis

Hotel Artemis is de naam van een speciaal ziekenhuis – een ziekenhuis voor criminelen, die met hun wonden niet naar een gewoon ziekenhuis kunnen stappen zonder ondervraagd te worden. Alleen degenen die lidmaatschap betalen, kunnen worden geholpen in Hotel Artemis. Dit is één van de regels – en niets is hier belangrijker dan de regels.

Hotel Artemis is gemaakt door de producers van John Wick, en dit is duidelijk. Ook in deze film komt men namelijk in een onderkomen waar regels gelden, en de regelgeving wordt strikt nageleefd. Dit is dus geen nieuw concept, maar het idee van John Wick in een nieuw jasje gestoken. Jammer, want hierdoor voelt de film niet erg vernieuwend.

Er zit weinig diepgang in de personages. Ze komen binnen, en gaan weer naar buiten. De enige die we een beetje leren kennen, is de zuster, maar bij haar wordt ook niet de diepte in gegaan. Zij heeft dingen meegemaakt waar je als kijker medelijden mee moet krijgen, maar het lukt niet om een band op te bouwen met dit personage. Daardoor voel je niet heel erg met haar mee, en isHotel Artemis niet zo’n succes.

Het acteerwerk in Hotel Artemis is goed, daar valt weinig op aan te merken. Alleen is het jammer dat Charlie Day een slechterik speelt – door zijn rollen in komische films en zijn stemgeluid komt hij niet over als een persoon die gevreesd moet worden. Zijn personage is daardoor niet overtuigend en voelt als een overbodige aanwezigheid in de film.

De verhaallijn is niet sterk, de personages worden niet uitgediept en de special effects zijn ook niet om over naar huis te schrijven. Helaas is deze film van Global Road Entertainment geen groot succes. Met zijn 90 minuten lijkt het een korte film, maar dit is meer dan genoeg tijd – na een uur is het eigenlijk wel mooi geweest.

Wel is deze film prima om op te zetten op het moment dat je niet na wilt denken over waar je naar kijkt en zin hebt in een beetje actie.

 

Recensie: Hotel Artemis

Hotel Artemis

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  In de nabije toekomst worden in Los Angeles sinistere criminelen verzorgd in een ondergronds ziekenhuis, dat zich bevindt in het hotel genaamd Artemis. We volgen de verpleegkundige Jean Thomas, die aan het hoofd staat van het hospitaal. Ze ontdekt dat één van de patiënten zich heeft laten opnemen om een andere gewonde te vermoorden.

Meer info
 • Extra Informatie:

  Bekijk de trailer hieronder:

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • Gezocht: recensenten

 • Recensie: The Fault in our stars

 • Recensie: De zeven zussen - Storm

 • Recensie: The Sinner seizoen 1

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen