• onze waardering

Recensie: Fighting with my family RECENSIE

Recensie: Fighting with my family

Fighting with my family is een film die is gebaseerd op de documentaire ´The Wrestlers: Fighting with my family´, over het leven van Paige. Ze is een bekende worstelaar uit Engeland, die het helemaal tot de WWE (World Wrestling Entertainment) geschopt heeft. In deze film zien we hoe dit proces is verlopen voor haar en haar familie.

De titel van deze film van Film4 Productions is gemakkelijk uit te leggen. Het is een deel van de titel van de documentaire, waarop hij gebaseerd is. Paige komt uit een gezin waarin iedereen worstelt, dus dit is één verklaring voor de titel. Maar in eerste instantie wil Paige helemaal niet worstelen, en als ze het wel gaat doen, moet ze continu in gevecht met haar familie. Zij willen dat ze van alles voor de familie doet, terwijl ze zelf haar twijfels heeft of ze dit wel wil. Dat levert strijd op, wat een andere verklaring voor de titel is.

Meestal gaan dit soort films alleen over het personage dat een hoop bereikt, in dit geval zou dat Paige zijn. Het is verfrissend om te zien dat het over de hele familie gaat, maar vooral ook over haar broer Zak. Het was zijn droom om naar Amerika te kunnen gaan en zich te kunnen bewijzen, maar hij werd niet gekozen. We zien hoe hij zijn grip verliest, en niet meer weet wat hij met zijn leven aan moet. Dat is logisch, gezien het feit dat zijn droom niet langer waargemaakt kan worden. Dat de film niet alleen over Paige gaat, komt waarschijnlijk omdat hij op een documentaire gebaseerd is. Het maakt de film uniek.

De beelden zijn goed in elkaar gezet. Alles gaat goed in elkaar over, en Fighting with my family pakt meteen je aandacht en houdt die tot het einde vast. De muziek past goed bij het verhaal en de scènes waarin de nummers geplaatst zijn. Het draagt bij aan de emoties die opgewekt worden door het verhaal, zoals verdriet of blijdschap. Het is ook lekker om tijdens de gevechten muziek te horen die harder en steviger is dan de rest.

Aan het einde van de film zijn nog wat fragmenten uit de documentaire te zien. Leuk om te zien waarop deze Film4 Productions film op gebaseerd is. Sommige dialogen zijn bijna letterlijk uit de documentaire gehaald, wat je na de film ziet. Dat geeft het een extra echt gevoel, en is een leuke toevoeging.

Fighting with my family is een goede film, geschikt voor zowel fans van worstelen, als mensen die er weinig tot niets van af weten. Het is niet nodig om het verhaal van Paige te kennen, want alles wordt goed en duidelijk uitgelegd. Een mooie film, die je inzicht geeft over de voorgeschiedenis van de vrouw die ervoor gezorgd heeft dat vrouwen worstelen meer zendtijd gekregen heeft bij de WWE.

Recensie: Fighting with my family

Fighting With My Family

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Paige en haar broer Zak komen uit een fanatieke worstel famile en zijn door het dolle heen wanneer ze
  de kans krijgen om auditie te doen voor WWE (World Wrestling Entertainment). Wanneer echter alleen Paige wordt uigekozen om door te gaan met het zware trainingsprogramma, is ze noodgedwongen haar familie te verlaten en de keiharde wereld in haar eentje te trotseren. Deze hartverwarmende komedie vertelt het sensationele waargebeurde verhaal waarin Paige bewijst dat juist datgene wat haar apart maakt haar een ster kan maken.

Meer info
 • Extra Informatie:

  Bekijk hieronder de trailer:

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • Gezocht: recensenten

 • Recensie: The Fault in our stars

 • Recensie: De zeven zussen - Storm

 • Recensie: The Sinner seizoen 1

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen