• onze waardering

Recensie: Chilling adventures of Sabrina seizoen 2 RECENSIE

Recensie: Chilling adventures of Sabrina seizoen 2

Chilling adventures of Sabrina seizoen 2 gaat verder waar seizoen 1 geëindigd is. Ze leeft als half heks / half mens in twee verschillende werelden. Het lijkt er dit seizoen wel meer op dat ze een keuze moet maken tussen die twee. Als ze de keuze maakt om alleen nog naar de school voor de zwarte kunsten te gaan, komt ze voor andere problemen te staan. Ze wil aanvoerder van de school worden en gaat hierbij de strijd aan met Nick. Als blijkt dat ze gevoelens voor elkaar krijgen, gaan ze samen de strijd aan tegen een onbekende die achter Sabrina aan zit. Zal het hun lukken om dit te winnen? En wie is die onbekende die achter haar aan zit? En wat zullen haar vrienden en familieleden doen als die ook geconfronteerd worden met die onbekende?

Chilling adventures of Sabrina is een spannende serie voor 16 jaar en ouder. Ook in dit seizoen zijn de beelden soms erg luguber. Het is overigens wel erg mooi gefilmd, maar af en toe behoorlijk heftig.

Het is een serie die je van begin tot eind boeit. De verhaallijn is af en toe wat lastig om te volgen, maar uiteindelijk krijg je alle informatie die je nodig hebt om het verhaal te begrijpen. Er zijn veel personages in de serie, wat het af en toe lastig maakt om het goed te volgen.

De spanning zit niet alleen in de achtervolging op Sabrina, maar ook in het privéleven van Sabrina. Welke keuze zal ze maken en welke gevolgen zullen deze hebben? Het personage van Sabrina is wederom erg sterk neergezet, waardoor je niet alleen hoopt dat zij dit gevecht gaat winnen, maar erg benieuwd bent naar de manier waarop ze dit doet.

De overige personages zijn ook op een goede manier weergegeven. Je hebt een duidelijk beeld van ze en weet gelijk aan welke kant ze staan.

Chilling adventures of Sabrina is een serie die je graag achter elkaar blijft kijken. De spanning, de mooi vormgegeven beelden, de muziek, alles zorgt er voor dat je betrokken blijft bij het verhaal. Het einde zit daarnaast ook erg goed in elkaar.

Chilling adventures of Sabrina is een spannende serie, die goed in elkaar zit. Het verhaal sluit goed aan op het vorige seizoen. Er zitten voldoende verrassende effecten in, waardoor je blijft kijken. Het verhaal eindigt met een zin waardoor je het gevoel krijgt dat er nog een seizoen aan moet komen. En dat blijkt ook te kloppen, want seizoen 3 én 4 zijn al aangekondigd. 

Het zou wel erg leuk zijn om nog antwoord te krijgen op de zin die Sabrina op het eind uitspreekt. Je wordt wel nieuwsgierig gemaakt naar een vervolg. Door de mooie set, de spanning op verschillende vlakken, de goed uitgewerkte personages, krijgt Chilling adventures of Sabrina seizoen 2 4 dik verdiende hartjes.

Recensie: Chilling adventures of Sabrina seizoen 2

Chilling Adventures of Sabrina - Seizoen 2

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (1 stem)
 • Omschrijving:

  Sabrina Spellman komt voor nieuwe uitdagingen te staan na haar levensveranderende beslissing aan het eind van het eerste seizoen.

Meer info
 • Extra Informatie:

  Bekijk hieronder de teaser trailer: 

Toegevoegd door:

Nieuwste artikelen

 • The Bodyguard remake in de maak, Lizzo pitcht zichzelf en Chris Evans

 • Einde in zicht voor Grey's Anatomy

 • Stephenie Meyer wil nog 2 Twilight boeken schrijven

 • Recensie: Everybody's talking about Jamie 

 • De 10 leukste beroemde vriendschappen in Hollywood

Gerelateerde artikelen

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • Recensie: De zeven zussen

 • Gezocht: recensenten

 • 13 series die je kan kijken als je The Vampire Diaries mist

 • Top 12 beste young adult fantasy series

Zoek in artikelen