• onze waardering

Recensie: Triple Threat RECENSIE

Recensie: Triple Threat

In Triple Threat vechten verschillende partijen tegen elkaar. De dochter van een miljardair zet haar geld in om een groot crimineel netwerk dat erg gevaarlijk is te stoppen. Die criminelen willen haar hierdoor dood hebben. Drie huurlingen doen hun best om de vrouw te beschermen, maar niet zonder gevaar - en heel veel bloedvergieten.

Op de achterkant van Triple Threat staat ´Like the Expendables, but younger, stronger, tougher!´ Qua geweld en vechtscènes klopt dit aardig, maar dit betekent ook dat er heel weinig verhaal in de film zit. Wat dat betreft klopt deze vergelijking, maar ze begeven zich ook op dun ijs door zich met zo’n grote productie te vergelijken. Hiermee schieten ze zichzelf in de voet, en dat is jammer.

Het verhaal is niet bijzonder goed. Er wordt vooral op de actie gefocust, maar dit is wel te verwachten wanneer je de trailer van de film bekeken hebt. De beelden van de gevechten en explosies zien er wel goed uit, hier is duidelijk veel aandacht aan besteed. De acteurs doen het ook wel goed, maar de film is niet bijzonder aan te raden.

Omdat het verhaal van Triple Threat zich in Indonesië afspeelt, maar een aantal personages Chinees zijn, wordt er in verschillende talen gesproken: Indonesisch, Chinees en Engels. Dit wordt allemaal gewoon ondertiteld op de Nederlandse dvd, maar er wordt wel vaak geschakeld wat betreft taal. Dit is soms irritant, want ze spreken soms in één gesprek afwisselend in twee talen. Dat is niet nodig en maakt het verwarrender dan nodig.

De titel kan op twee manieren uitgelegd worden. Hij kan slaan op de drie huurlingen die vechten om de jonge vrouw te beschermen en wraak willen nemen op de criminelen die hen iets aangedaan hebben. Ook kan het gaan over de drie partijen die het tegen elkaar opnemen, namelijk de criminele organisatie, de mensen die hen proberen te stoppen en de huurlingen. Welke van de twee het is, is niet helemaal duidelijk, maar beide lijken logisch en passen bij het verhaal.

Triple Threat is geen bijzondere film, en is echt alleen aan te raden als je van actiefilms houd.

Recensie: Triple Threat

Triple Threat

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Om een groot crimineel netwerk ten val te brengen wordt er een prijs op het hoofd van de dochter van een miljardair gezet. Een team van huursoldaten moet een groep professionele huurmoordenaars tegenhouden en zo een moord voorkomen.

Meer info

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • Gezocht: recensenten

 • Recensie: The Fault in our stars

 • Recensie: De zeven zussen - Storm

 • Recensie: The Sinner seizoen 1

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen