• onze waardering

Recensie: Willy op de onbekende planeet RECENSIE

Recensie: Willy op de onbekende planeet

Willy op de onbekende planeet is een animatiefilm uit Frankrijk. De film volgt Willy. Door een ongeluk in hun ruimteschip raakt Willy gescheiden van zijn ouders en komt hij terecht op een onbekende planeet. Samen met zijn eigen hulprobot Buck moet hij zien te overleven op deze planeet vol gekke dieren en planeet. Ondertussen wacht hij op hulp en hoopt hij zijn ouders ooit nog te zien.

Het 10-jarige jongetje Willy wil graag wetenschapper worden. Van zijn ouders leert hij af en toe wat dingen, maar hij is op zoek naar echt avontuur. Dat deze droom waarheid wordt, had hij niet verwacht, wanneer hij op een wilde onbekende planeet terecht komt. Gelukkig heeft hij robot Buck die hem helpt, maar helaas weet deze ook niet alles. Wat gebeurt er als Willy de verkeerde plant eet? Welke dieren zijn gevaarlijk en welke niet? Tijd voor Willy om alles te gaan ontdekken. Het resultaat is een grappige en leuke film.

Willy op de onbekende planeet is een film voor de leeftijd vanaf 6 jaar. Het is een vermakelijke animatiefilm met een mooi plot. Het thema zal veel kinderen aanspreken, want de ruimte is toch een spannend en avontuurlijk thema. Gelukkig is deze film vooral heel vrolijk en kleurrijk. De dieren die we zijn lijken een beetje op Pokémon en zijn vooral heel schattig en maf. Kinderen zullen smullen van deze kleurrijke beestenboel en de onbekende planeet ziet er fantastisch uit qua animatie. Ook de humor past echt bij een kinderfilm voor de leeftijd van 6 t/m 10 jaar. De film zal toch heel herkenbaar zijn voor kinderen, want Willy mist zijn ouders al snel en probeert vriendjes te maken. Gelukkig vindt hij al snel een leuk huisdier en samen met Buck zijn ze met zijn drieën om op avontuur te gaan.

Dit is vooral een lekker luchtige kinderfilm. Alhoewel Willy zijn ouders af en toe wel lijkt te missen, is hij nooit lang verdrietig en is hij vooral druk bezig met de wereld om hem keen verkennen en ontdekken. Toch laten de makers hier wel een steek vallen en hebben we als kijker niet echt het idee dat Willy naar huis wil. Heel even denk je zelfs dat hij hier voor altijd wil blijven, op deze onbekende planeet.

In ieder geval zullen jonge kinderen smullen van dit kleurrijke en vrolijke verhaal. Ze zullen zich verwonderen om deze onbekende planeet en vol fantasie kunnen kijken naar dit avontuur van Willy.

Recensie: Willy op de onbekende planeet

Willy op de onbekende planeet

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Nadat hun ruimteschip door een astroïderegen vernield wordt, raakt de jonge Willy gescheiden van zijn ouders en landt hij met zijn reddingscapsule op een onontdekte planeet. Met de hulp van robot Buck zal Willy in het wild moeten overleven tot een reddingsmissie hem vindt.

Meer info

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • Gezocht: recensenten

 • Recensie: De zeven zussen - Storm

 • Recensie: The Fault in our stars

 • Recensie: The Sinner seizoen 1

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen