• onze waardering

Recensie: Bad Boys for life RECENSIE

Recensie: Bad Boys for life

Wanneer er een poging gedaan wordt om detective Mike Lowrey om het leven te brengen, staat het hele politiekorps op zijn kop. Iedereen wil weten wie het gedaan heeft, en dan vooral Mike zelf: hij wil zijn reputatie niet kwijt! Samen met een onwillige Marcus gaat hij op zoek naar de dader, met alle (komische) gevolgen vandien.

De Bad Boys zijn terug! Will Smith en Martin Lawrence keren terug in hun rollen als Mike Lowrey en Marcus Burnett. Zoals de fans van Bad Boys en Bad Boys II wel weten, is het een poos geleden dat de andere films uitgekomen zijn. Bad Boys is al uit 1995, Bad Boys II is uitgekomen in 2003. Het is daarom dus niet gek dat de personages een stuk ouder zijn, maar daar is mooi gebruik van gemaakt in Bad boys for life. Mike en Marcus doen nog politiewerk, maar ze zijn minder flexibel en sportief dan vroeger. Daar worden de nodige grappen over gemaakt, wat logisch is. Ondanks dat het lang geleden is dat de voorgaande films gereleased zijn, zijn we er blij mee dat er een derde deel is gemaakt.

De eerdere delen zijn geregisseerd door Michael Bay, maar bij Bad boys for life is dit niet het geval. De film is namelijk door een tweetal Belgische mannen geregisseerd, en wat ons betreft hebben zij het prima gedaan. Alles zit goed in elkaar, er zit actie in, we zien ontploffingen - wat willen (en verwachten) we bij deze film nog meer?

Het verhaal is niet adembenemend goed. Er worden wat dingen in de film verwerkt die vrij vergezocht zijn, maar al met al is het een vermakelijke productie. De muziek past goed bij de scènes, er zitten stomme grappen in en bekende personages uit de eerdere Bad Boys films keren terug (allemaal gespeeld door de originele cast, dus daar krijgt de film pluspunten voor!).

Bad Boys for life is een grappige film voor fans van de voorgaande delen. Vond je die films niks, ga deze dan ook niet kijken, maar wanneer je ervan genoten hebt, zul je je ook prima vermaken met deze film!

Recensie: Bad Boys for life

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

  • Gezocht: recensenten

  • Recensie: The Fault in our stars

  • Recensie: De zeven zussen - Storm

  • Recensie: #Selfie

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen