Revenge - Seizoen 1 t/m 4

 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Seizoen 1:

  Achter de weelderige levensstijl van de Hamptons gaan een duister en schandalig geheim en een verwrongen verhaal over passie, spanning en ultieme verlossing schuil. Betreed de verleidelijke doch rijke en meedogenloze wereld van ABC’s Revenge: Het Complete Eerste Seizoen.

  Alles draait om geld, schoonheid en macht voor de inwoners van de meest exclusieve gemeenschap van New York. Er is echter één vrouw die er alles aan zal doen om wraak te nemen op degenen die haar vaders leven geruïneerd hebben. Wees getuige van de briljant rancuneuze intrige van Emily Thorne (Emily VanCamp) tegen Victoria Grayson (Madeleine Stowe), de heersende koningin van de Hamptons, en iedereen die haar familie kapotgemaakt heeft. Maar zelfs de best uitgewerkte plannen kunnen in duigen vallen in de nasleep van een onverwachtse driehoeksverhouding tussen Emily, de zoon van haar grootste aartsvijand en iemand uit een vergeten verleden.

  Seizoen 2:

  Emily Thorne keert vuriger dan ooit terug naar de Hamptons. Haar vijanden mogen dan niet veranderd zijn, maar haar missie neemt nu een nieuwe, spannende wending. Voel de kracht van de meest onweerstaanbare serie op tv, wanneer de actie en de passie nieuwe hoogtes bereiken in alle 22 afleveringen van Revenge: Het Complete Tweede Seizoen op dvd.

  Emily gaat niets uit de weg om de geheimen rond haar vaders moord aan het licht te brengen, maar het web van bedrog is groter dan ze ooit had kunnen denken. Nu haar moeder in beeld is, zal er nog meer onthuld worden. Zie hoe de vonken er van af spatten wanneer Daniel en Ashley een vurige romance beginnen, terwijl er dingen gebeuren waardoor Amanda en Jacks relatie nooit meer hetzelfde zal zijn. Nieuwe gezichten betekent meer problemen voor Emily en Victoria, terwijl een mysterieuze man uit Emily’s verleden alles nog ingewikkelder voor haar maakt.

  Geniet nogmaals van alle scherpe en briljante afleveringen van het tweede seizoen van Revenge, inclusief nooit-eerder-vertoond bonusmateriaal dat je nog dieper het drama in meesleept.

  Seizoen 3:

  Laat het vuurwerk maar beginnen!
  Klaar voor een gloeiend hete zomer in de Hamptons? Emily Thorne’s briljante plan om wraak te nemen krijgt een meesterlijke nieuwe wending in ABC Studios’ Revenge: het complete derde seizoen. Geniet opnieuw van het mysterie, het vuur en de intriges van deze heerlijke, duivelse televisieserie.

  Emily verzint een nieuwe strategie om de Graysons voor eens en altijd ten val te brengen – op haar huwelijksdag met Daniel – terwijl voormalige medestanders, nieuwe vijanden en spoken uit het verleden haar dreigen te ontmaskeren. Als Jack haar een ultimatum stelt en haar complexe verleden met Aiden weer opspeelt, moet Emily extreme maatregelen nemen om haar plan te doen slagen. Maar Victoria heeft nieuwe motivaties om de girl next door kapot te maken, en nu zij haar verloren zoon weer terug aan haar zijde heeft, dreigt iedereen – inclusief Nolan – in de venijnige oorlog tussen Emily en Victoria meegesleurd te worden.

  Seizoen 4:

  Na vier seizoenen van nagelbijten en drama, komt de ABC- hitserie “Revenge” tot een eind. Deze serie eindigt met een knal!

  Beleef het drama nog een laatste keer met 23 spannende afleveringen waarin alle sappige geheimen onthuld worden!

Zoek in artikelen