Sex and the City 2

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (11 stemmen)
 • Omschrijving:

  De vier hartsvriendinnen Carrie, Miranda, Charlotte en Samantha - uit het bruisende New York City - zijn weer terug in een kaskraker vol glitter, glamour en relatieperikelen, met als hoogtepunt een megaluxe snoepreis naar Abu Dhabi. Met Sex and the City 2 is het smullen geblazen. Carrie’s relatieperikelen met Big laten je niet onberoerd en Samantha’s uitbundige en decadente gedrag in het Midden Oosten werkt gegarandeerd op je lachspieren. Dé bioscoophit van 2010 boordevol friendship, fashion en fun mag je absoluut niet missen!

  Met de tweede Sex and the City-film brengt regisseur Michael Patrick King wederom het vriendschapsgevoel op ontroerende en hilarische wijze naar voren. Befaamde New York stylist Patricia Field zorgt voor de fenomenale outfits en prachtige gewaden die de dames in Abu Dhabi dragen. In Sex and the City 2 wordt er heel wat afgelachen, de vriendschap tussen de vier dames blijft ondanks alle perikelen moeiteloos overeind en de uitbundige fashion statements spatten van het scherm af.

 • Extra Informatie:

  - Kijk voor meer informatie over deze film op www.sexandthecitymovie.com
  - Sex and the City 2 is verkrijgbaar op DVD en Blu-Ray

ONZE RECENSIE

onze waardering

Sex And the City 2 begint met een flashback naar de 80’s, waarin je ziet hoe Carrie, Charlotte, Miranda en Samantha elkaar ontmoeten. Na de flashback zijn we weer terug in het heden en vertrekken de vrouwen met aanhang naar Connecticut voor de bruiloft van Stanford en Antony. Carrie heeft moeite met het burgelijke karakter van haar eigen huwelijk; Big wil alleen maar thuis blijven, terwijl Carrie behoefte heeft aan wat meer glamour in haar leven. In deel twee is het duidelijk dat de vrouwen echt volwassen zijn geworden. Hun huwelijk en het moederschap van Charlotte en Miranda heeft een grote rol ingenomen. Natuurlijk heeft Patricia Field weer gezorgd voor de meest waanzinnige outfits en komen er heel wat gevatte woordspelingen voorbij, en zelfs celebrities als Liza Minelli, Miley…

Lees verder

Gerelateerde artikelen

 • No Et Moi

 • That’s it

 • Supermom’s stijlgids

 • En dan lig je daar…

 • 38 ½: 1 man en 2 minnaars

Zoek in artikelen