Desperate Housewives #7

 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (6 stemmen)
 • Omschrijving:

  Het gaat er steeds wilder aan toe in het spetterende zevende seizoen van ABC's bejubelde en komische dramaserie Desperate Housewives. Maak alle grappige, mysterieuze en sappige momenten weer mee op deze spectaculaire zesdelige dvd collectie.

  Een gloednieuwe rivale (Vanessa Williams) zorgt voor nog meer spanning, bedrog en liefdesverwikkelingen in de buurt, dus de messen worden weer geslepen op Wisteria Lane. Lynette is jaloers, omdat Renee zich te veel met Tom bemoeit en Bree merkt dat ze gevoelens krijgt voor Keith (Brian Austin Green). Ondertussen doet Gabrielle een persoonlijke ontdekking die haar leven op zijn kop zet, komt Susans leven in gevaar en loopt iedereen op z'n tenen vanwege een mysterieuze schietpartij. Maar de hechte vriendschap en de geheimen die ze delen houdt's werelds beroemdste huisvrouwen, ondanks alle moeilijkheden, bij elkaar.

  Bekijk elke zinderende aflevering van Desperate Housewives seizoen 7 opnieuw en duik nog dieper in de verslavendste televisieserie aller tijden met het nooit eerder vertoonde bonusmateriaal op dvd. Het is het perfecte cadeau voor elke Desperate Housewives-fan!

Toegevoegd door:

Zoek in artikelen