5 big spoilers van The Game of Thrones

Spoiler alert! Seizoen 6 van Game of Thrones is onderweg en het belooft een seizoen te worden als nooit tevoren. Er schijnen grote plotwendingen te komen en er worden nieuwe onthullingen gedaan. Als dat niet voor een goed seizoen zorgt?

Khaleesi, Emilia Clarke, verteld in een interview met E! News op de after-party van The Golden Globes dat de grootste momenten ooit op televisie vertoont, zullen toekomen aan seizoen 6 van Game of Thrones. Dit zijn de momenten waar ze het waarschijnlijk over had...

1 De grootste veldslag aller tijde is in aantocht
Vorig jaar werd al bekend dat er een grootse strijd zou plaatsvinden in seizoen 6. De strijd zou gaan tussen Stark Bannermen, The Boltons, The Umbers en The Wildlings. Ook zullen Sansa, Theon en Jon Snow zich bemoeien met de strijd...

2 Jon Snow? Ja Jon Snow! Hoewel hij in de laatste aflevering van seizoen 5 door al zijn maten werd doodgestoken, lijkt hij toch terug te keren. Dat kunnen we opmaken uit gelekte foto's van de set en interviews met de cast.

3 Het grootste mysterie van Game of Thrones is wel waar Jon Snow nou precies vandaan komt. Ook hier lijken we antwoord op te krijgen in seizoen 6. En wel via een van de visioenen van Bran. Ook hier zal waarschijnlijk weer een rigoureuze plottwist mee gepaard gaan.

4 Dat Daenerys daadwerkelijk zal aankomen in Westeros valt te betwijfelen. In seizoen 5 lijkt het er namelijk op dat ze gevangen is genomen door The Khalasar. Nu dat de show de boeken heeft ingehaald is het bijna onvermijdelijk dat er een serieuze invasie zal komen. Aangezien Dany nog een Dothraki-leger aan haar zijde heeft.

5 Iedereen gaat altijd dood in Game of Thrones, maar dat lijkt niet lang meer te duren. Lekken van de set wijzen er namelijk op dat Ned Stark en Shae weer terug komen. Ook gaan er geruchten over het terugkeren van The Hound of Catelyn Stark...

Als deze geruchten waar blijken te zijn, dan hebben we het hier inderdaad over de grootste tv-momenten uit de geschiedenis van Game of Thrones. Seizoen 6 gaat op 24 april in première.

Wat denk jij van deze geruchten?
Bron: huffingtonpost.com

Nieuwste artikelen

  • Eeuwig licht - Francis Spufford

  • Hotel op de Rots : Hotel in de Wolken - Mel Hartman

  • Grimwoud - Nadia Shireen

  • Oostende is niet ver meer - Katrien van Hecke

  • Tante Poldi 4: Tante Poldi en de Zwarte Madonna - Mario Giordano

Gerelateerde artikelen

  • Deze Nederlandse acteurs bemachtigden allemaal een rol in Game of Thrones

  • Antwoorden op al je PLL vragen

  • De nieuwste Pretty Little Liars trailer geeft 10 spoilers weg

  • 10 x series om samen met je vriend te kijken

  • Dit zijn de Harry Potter acteurs in Game of Thrones!

Zoek in artikelen