Dit zijn de favoriete series van de Chicklit redactie leden!

Wij willen dat jullie ons beter leren kennen! En hoe kan je iemand nu beter leren kennen dan te weten wat diegene zijn favoriete series zijn?! Daarom hebben wij onze favoriete series van nu voor jullie op een rijtje gezet! Wij horen graag wat jouw favoriete serie is!

Andrea - Hoofdredactrice

Begint altijd vol enthousiasme aan nieuwe series maar het kost helaas teveel tijd om alle 40 series te volgen die ze zou willen. Ook al is de dvdbox van Friends al meerdere keren geheel afgespeeld. Daarom blijft ze toch bij een aantal favorieten. Dit zijn haar 5 favorieten van dit moment:

- Once Upon A Time

- Modern Family

- Supernatural

- Pretty Little Liars 

- Sherlock

Sabine - Redactrice

Bedflixen, dat is hoe ik mijn serieverslaving het beste kan omschrijven: Netflixen vanuit mijn bed doe ik het allerliefste en als het even kan de hele dag door. Onder het mom van ‘moe’, kap ik zelfs stapavondjes met vrienden vroegtijdig af om vervolgens alsnog tot in de late uurtjes te Netflixen. Mijn serieverslaving is er eentje die behoorlijk uit de kluiten is gewassen. Ik heb al tig series bekeken en slechts een aantal favorieten noemen kan ik niet. Een aantal van de series die ik op dít moment vol enthousiasme volg zijn:

- Outlander
- Once Upon a Time
- Nashville
- Orphan Black
- Grey’s AnatomyCharlotte - Stagiair

Ik ben sinds begin 2015 begonnen met alle populaire series inhalen. Series waren nooit echt mijn ding, maar nu wel! Ik volgde namelijk nooit series, en ben begin vorig jaar begonnen met Pretty Little Liars. Hierna volgde ik hit-series die al een tijdje afgelopen zijn zoals: Friends, Gossip Girl, Breaking Bad etc. Nu ik bijna alles heb gezien, zijn mijn favoriete nog lopende series:

- The Walking Dead

- Pretty Little Liars

- Teen Wolf

- Once Upon a Time

- Orange is the New Black

Anouk - Stagiair

Als je in het woordenboek de definitie opzoekt van "serieverslaving" kom je waarschijnlijk een fotootje tegen van mij. Ik ben zo iemand die veel te veel series kijkt. Eigenlijk heb ik helemaal geen tijd om al deze series bij te houden, maar om de één of andere reden lukt het me toch altijd. Dit betekent vaak wel dat het ten koste gaat van andere dingen, zoals schoolwerk. Maar who cares right? Series kijken is natuurlijk véél belangrijker dan leren, dat weet iedereen toch? In ieder geval, hieronder een paar van mijn favorieten:

- Teen Wolf

- The Royals

- The Musketeers

- The 100

- Outlander


Wat zijn jouw favoriete series?

Nieuwste artikelen

  • De Mitford Moorden: Unity - Jessica Fellowes

  • 10 x Badboy Young Adult boeken

  • Deze actrices verborgen hun zwangerschap niet op tv

  • De 10 beste momenten van Nick in New Girl

  • De beste volwassen tekenfilms

Gerelateerde artikelen

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Deze Nederlandse acteurs bemachtigden allemaal een rol in Game of Thrones

  • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

  • GEZOCHT: Chicklit.nl zoekt stagiaire!

  • 12 The Vampire Diaries behind the scenes geheimen die je nog niet wist

Zoek in artikelen