Fantastic Beasts fans zijn het niet eens met de casting van Johnny Depp

Laatst kwamen we erachter dat Johnny Depp waarschijnlijk een grote rol gaat spelen in Fantastic Beasts and Where to Find Them. We waren erg benieuwd wie Mr. Depp zou gaan spelen en de onthulling was alles behalve voorspelbaar. Wij waren blij verrast toen we erachter kwamen wie Johnny werkelijk speelde, maar heel wat fans denken daar duidelijk anders over…

Pas op één van de allerlaatste momenten van de film kwamen we erachter dat, SPOILER ALERT, Johnny Depp de rol van de dark wizard Gellert Grindelwald vertolkt. Hij had zich al die tijd voorgedaan als Pervical Graves, vandaar dat we dus pas aan het eind van de film wisten dat Pervical Graves, gespeeld door Colin Farrel, eigenlijk Gellert Grindelwald is, gespeeld door Johnny Depp. De onthulling hiervan viel dus niet bij iedereen in de smaak. Eén van de redenen is de manier waarop Depp er in de film uitziet: het is vergelijkbaar met andere rollen die hij speelt. Ook vonden veel fans het jammer dat hij Pervical Graves vervangt als ‘slechterik’. Met de hashtag #notmyGrindelwald lieten fans van zich horen, maar natuurlijk zijn er ook fans die het wél een goede zet vonden van de casting om Johnny de rol van Grindelwald te geven:
 

 

 


De makers van Fantastic Beasts and Where to Find Them blijven ondanks het commentaar trouw aan hun beslissing om Johnny te casten. Toen er gevraagd werd waarom Johnny gecast is voor de film, zei executive producer David Heyman tegen People: “Omdat hij iconisch is. Hij is een iconische acteur en we hebben een iconische acteur nodig voor deze rol. Hij heeft al een aantal rollen gespeeld die dankzij hem nu een icoon zijn. We wilden iemand zoals hij, die je kan verleiden maar die ook heel erg eng kan zijn.” Ook regisseur David Yates laat weten dat fans geduldig moeten zijn omdat we in dit eerste deel nog maar weinig van hem hebben gezien. In het tweede deel zal hij veel meer te zien zijn. J.K. Rowling is in ieder geval wel enthousiast over de casting van Johnny Depp “He’s done incredible things with the character.”Ben jij het wel of niet eens met de casting van Johnny Depp?
Bron: ew.com 
Lees ook: Er komen vijf films van Fantastic Beasts and Where to Find Them!

Nieuwste artikelen

  • Friends fouten die je waarschijnlijk nooit zijn opgevallen

  • De beste Young Adult liefdes

  • Deze actrices verborgen hun zwangerschap niet op tv

  • Zo had de Harry Potter cast eruit moeten zien volgens de boeken

  • Deze acteurs vonden het vreselijk om elkaar te zoenen

Gerelateerde artikelen

  • 10 dingen uit de Harry Potter boeken die wij misten in de films

  • Ophef om professor McGonagall in 'Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald'

  • Het script van Fantastic Beasts 2 is afgerond: dit is wat we weten

  • Het is verboden om Harry Potter-feestjes te geven

  • Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald trailer bevat volgens fans een grote fout

Zoek in artikelen