De nieuwe spin-off van The Good Wife: The Good Fight

Wanneer er weer een nieuwe film of serie uitkomt zijn wij er natuurlijk als de kippen bij – kippen, chicks, you get it? Hoe dan ook, wij hebben weer een leuk serie nieuwtje voor jullie. Er komt namelijk een spin-off van de serie The Good Wife: The Good Fight.

Na zeven seizoenen van The Good Wife is het nu tijd voor een frisse wind. Nou ja, een nieuw begin eigenlijk, want een aantal van de oude vertrouwde personages uit The Good Wife zijn ook in The Good Fight weer van de partij. De serie The Good Fight begint ongeveer een jaar na het einde van haar voorganger. In de eerste aflevering zien we hoe hoofdpersonage Diane Lockhart (Christine Baranski) plannen maakt om te verhuizen naar een villa in de Provence. Ze wil haar drukke leven als advocate in Chicago achter zich te laten en is van plan haar memoires schrijven. In tegenstelling tot Diane, werkt haar peetdochter Maria Rindell (Rose Leslie) juist hard aan haar carrière. Ze is nieuw bij de firma Lockhart, Deckler, and Lee, en Diane biedt aan haar onder haar hoede te nemen.

Tot zo ver de informatie over het begin van The Good Fight, maar neem van ons aan dat het er naar uitziet dat het een erg spannende serie gaat worden. De serie besteedt ook aandacht aan sociaal-maatschappelijke issues zoals racisme. Ook wordt al snel duidelijk dat de makers niet bang zijn geweest om duidelijke politieke standpunten in te nemen; de inauguratie van Trump komt namelijk ook aan bod in de eerste aflevering.

Bron: CBS

Hoewel er dus veel vertrouwde personages hun opwachting maken in The Good Fight, is de serie zeker ook goed te bekijken wanneer je The Good Wife nooit hebt gezien. Verwijzingen naar The Good Wife zijn aanwezig, maar niet overheersend, en de nieuwe verhaallijn belooft spannend genoeg te zijn om ook nieuwe kijkers te trekken.

Dus, of je nou al fan was van The Good Wife of de serie nog nooit hebt gezien, het is zeker de moeite waard om deze nieuwe serie een kans te geven. De eerste aflevering van The Good Fight werd in Amerika op 19 februari uitgezonden.

Ga jij The Good Fight kijken?

Lees ook: Deze films en series zijn vanaf februari te zien op Netflix

Nieuwste artikelen

  • Rebekah Mikaelson keert terug naar Mystic Falls in Legacies

  • Harlem Shuffle - Colson Whitehead

  • Het huis onderaan de klif - Sharon Gosling

  • De roadtrip - Beth O'Leary

  • De strijd om de Hartenkoningin - Tonke Dragt

Gerelateerde artikelen

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Deze Nederlandse acteurs bemachtigden allemaal een rol in Game of Thrones

  • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

  • 12 The Vampire Diaries behind the scenes geheimen die je nog niet wist

  • Once Upon a Time feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

Zoek in artikelen