Dit is er tot nu toe bekend over Wonder Woman

Er wordt eindelijk een DC Comic verfilmd met vooral vrouwelijke hoofdrollen! Dat mocht ook wel is tijd worden, we wachten daar al heel erg lang op! Iedereen kent Superman en Batman wel, maar wij willen ook wel is een heldin in een film zien! En dat krijgen wij met Wonder Women! In deze film zullen we het verhaal van Diana Prince volgen, ook wel Wonder Woman genoemd. Er staat ons heel wat moois te wachten in deze film. Lees snel verder om erachter te komen wat wij al weten over deze aankomende film!

Patty Jenkins is de regisseur

De laatste film die Patty Jenkins in haar eentje heeft geregisseerd is Monster. Nu keert ze terug met wel een hele mooie en grote film, Wonder Woman. Hollywood geeft de grote kansen niet zo graag aan vrouwelijke regisseurs (Wait, What?!). Maar Warner Bros. wilde een statement maken door Wonder Woman door een vrouw te laten regisseren. Als Wonder Woman een grote hit is pakt dat niet alleen positief uit voor Patty Jenkins, maar voor alle vrouwelijke regisseurs.

Geoff Johns en Allen Heinberg hebben het script geschreven

Allen Heinberg heeft eerder al gewerkt aan o.a. Sex and the City, The OC en Grey’s Anatomy en Geoff Johns is het hoofd van DC Comics properties van Warner Bros. Geoff Johns weet dus duidelijk veel af van de DC Comis en is daarom de ideale kandidaat om aan Wonder Woman te werken. Voor Allen Heinberg is het de eerste keer dat hij aan een script voor een film zal gaan werken. Maar Warner Bros. zag  duidelijk iets in hem! Of Wonder Woman een goede of een slechte film wordt, is te danken aan deze twee!

Gal Gadot is terug als Wonder Woman

Gal Gadot is onder meer bekend van Fast Five en Fast & The Furious 6. In Batman vs. Superman: The Dawn of Justice speelde Gal Gadot al een korte rol als Wonder Woman. Ze hielp Batman en Superman vechten tegen Doomsday, gecreëerd door Luthor. Omdat de DC Extended Universe bestaat uit verschillende films die allemaal met elkaar verbonden zijn zal Gal Gadot nu ook weer de rol van Wonder Woman op zich nemen! Daar zijn wij uiteraard heel erg blij mee!

Bron: Warner Bros.

Chris Pine zal de rol van Steve Trevor vertolken

Niet zo lang geleden zagen we Chris Pine schitteren in de reboot van Star Trek, als Captain Kirk. En nu heeft hij eindelijk een rol in een superheldenfilm weten te bemachtigen, maar helaas zonder superkrachten! Chris Pine zal de rol van Steve Trevor vertolken. Hij is een erg belangrijk karakter in de geschiedenis van Wonder Woman. Volgens de strips uit 1941 is hij de eerste man die ooit Themuscira, het Amazone eiland waar Wonder Woman vandaan komt, heeft bezocht. Hij is ook degene die Wonder Woman laat kennis maken met de wereld buiten de Amazones. Uit de trailer blijkt dat dit ook het geval is in de film!

Bron: Warner Bros.

Ares is de slechterik

In de trailer van Wonder Woman zie je nog niet heel veel van de slechterik, dat is toch wel jammer! Maar wij denken wel dat Ares, ook wel bekend als Mars of War, de grote slechterik zal zijn in Wonder Woman. Dit is eigenlijk wel logisch, hij is namelijk ook de slechterik die we terug zien in het eerste deel van Wonder Woman. Daarnaast speelt Wonder Woman zich af in de oorlog en Ares’ doel is om eeuwige oorlog af te roepen over de mensheid. Maar het is dus helaas allemaal een beetje mysterieus. Er wordt gespeculeerd dat Danny Huston, die in de trailer te zien is als een militaire generaal, Ares zal spelen. Maar dat is nog niet bevestigd.

Bron: Warner Bros.

Wonder Woman wordt vanaf het begin verteld

Patty Jenkins en Warner Bros. hebben samen besloten dat Wonder Woman vanaf het allereerste begin verteld moet worden. Wonder Woman bestaat natuurlijk al een geruime tijd en de film zal zich tientallen jaren voor Batman vs. Superman: The Dawn of Justice afspelen. We zullen haar overgang van een geïsoleerde Amazone naar een wereld reddende superheld zien! Aangezien we uit Batman vs. Superman: The Dawn of Justice konden afleiden dat ze een tijdje geen superheld meer was, hopen wij nu te zien waarom zij daartoe besloten had!

Bron: Warner Bros.

Wonder Woman heeft sterke vrouwelijke bijrollen

Omdat Wonder Woman vanaf het begin wordt verteld, zullen we naast Diana Prince (Wonder Woman) nog meer supersterke vrouwelijke helden te zien krijgen! Veel van de ondersteunende cast van Wonder Woman wordt gespeeld door actrices die in andere films sterke vrouwelijke karakters hebben gespeeld. De meest uit het oog springende is Queen Hippolyta, die gespeeld wordt door Connie Nielson. Queen Hippolyta is eigenlijk de moeder van Diana Prince en heerst over de Amazones. Robin Wright, bekend uit House of Cards, speelt General Antiope in Wonder Woman. Ook staat op IMDB dat Florence Kasumba de rol van Senator Acantha zal vertolken. Het draait dus zeker niet alleen om de sterke Wonder Woman in de film!

Bron: Warner Bros.

Themyscira zal worden ontdekt

Het thuiseiland van Diana Prince is Themyscira, ook wel bekend als Paradise Island, is nog nooit in een live-action film. Maar dat gaat dus veranderen in Wonder Woman. In zowel de trailer, als op de foto’s die Warner Bros. naar buiten heeft gebracht zien we al beelden van Themyscira. En zo te zien is het echt een geweldige en mooie locatie! Het is nog niet duidelijk hoeveel we van Themyscira zullen zien, maar we gaan hoe dan ook het huis van de Amazones voor het eerst op het witte doek zien! We kunnen niet wachten!

Bron: Warner Bros.

Het draait vooral om de Eerste Wereldoorlog  

In Batman vs. Superman: The Dawn of Justice probeerde Wonder Woman een foto van haarzelf in handen te krijgen. Toen ze hem eenmaal had, zagen we Wonder Woman samen met een aantal militairen in de Eerste Wereldoorlog strijden. Dat was waarschijnlijk een kleine teaser voor de fans om te laten zien wat ze konden verwachten! Het lijkt er namelijk op dat Wonder Woman zich afspeelt tijdens de Eerste Wereldoorlog (1914-1918).

Bron: Warner Bros.

Verwacht geen grote cameos

Het leuke aan een gedeeld universum is dat andere karakters van DC Comics zomaar in een andere film kunnen verschijnen. Maar omdat Wonder Woman zich afspeelt in de Eerste Wereldoorlog zullen er waarschijnlijk niet heel veel andere karakters te zien zijn in de film. We hoeven het niet helemaal uit te sluiten natuurlijk, maar het is niet erg logisch dat het zal gebeuren. Wel zullen er wellicht een aantal easter eggs in Wonder Woman te zien zijn. Vooral omdat de volgende DC film Justice League zal zijn. Dus zorg dat je goed oplet tijdens de film!

Wanneer is de releasedate?

We hoeven niet lang meer te wachten op Wonder Woman. Warner Bros. zal de film in de zomer van 2017 uitbrengen! Dat betekent dat ze een erg groot publiek verwachten! Als er niks verandert zal Wonder Woman vanaf 1 juni 2017 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

Bekijk hieronder de trailer:

Wat vind jij van Wonder Woman?

Bron: movieweb.com, warner bros.

Lees ook:

Wat we tot nu toe weten over Avatar 2

Nieuwste artikelen

  • De moeilijke Harry Potter Quiz

  • Complete Young Adult series die je achter elkaar wil lezen

  • Tattoo's geïnspireerd door boeken

  • Boekenkasten om van te dromen

  • Deze acteurs haten de manier waarop ze beroemd zijn geworden

Gerelateerde artikelen

  • De winnaar van het Chicklit.nl boek van het jaar 2017

  • Deze films en series zijn vanaf april te zien op Netflix

  • Deze films en series zijn vanaf maart te zien op Netflix

  • 15 boeken die je nog snel moet lezen voor de verfilming volgend jaar

  • Aankomende superheldenfilms

Zoek in artikelen