How to Train Your Dragon 3 trailer

Laat alles waar je mee bezig bent vallen, want de How to Train Your Dragon 3 trailer is verschenen en die móét je zien! Hij zit vol met humor, actie en romantiek tussen draken. Daarnaast is het ook erg leuk om een volwassen Hiccup te zien. En wat ziet hij er goed uit zeg met een baard. Hij doet zeker niet onder voor Captain America in de How to Train Your Dragon 3 trailer!

How to Train Your Dragon 3 trailerBron: Dreamworks

In de How to Train Your Dragon 3 trailer ontdekken we een hele nieuwe wereld (The Hidden World) vol met draken. Het is prachtig! Er vliegen kleine lichtgevende draaken rond en ook de omgeving geeft licht. Daarnaast zien we dat de draken en vikingen vredig samenleven. Hiccup noemt dit een Utopia, maar de Vikingen denken hier toch net een beetje anders over.

Dat is nog niet alles wat de How to Train Your Dragon 3 trailer ons te bieden heeft. Er verschijnt namelijk een Light Fury in beeld en dat betekent dat Toothless niet meer de enige ‘Fury’ is! Maar rond de Light Fury is Toothless wel erg onhandig en helaas is Hiccup niet de beste leermeester als het om flirten gaat.

Natuurlijk verschijnt er ook een slechterik op het toneel in de How to Train Your Dragon 3 trailer. Hiccup en de vikingen zullen moeten vechten om de toekomst van de draken veilig te stellen!

Bekijk hieronder de How to Train Your Dragon 3 trailer:

How to Train Your Dragon 3 is vanaf 23 januari 2019 in de bioscoop te zien!

Wat vind jij van de How to Train Your Dragon 3 trailer?

Bron: Dreamworks

Lees ook: De Ralph Breaks The Internet: Wreck-it Ralph 2 trailer is er

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Brave (DVD)

  • Animefilms die je een keer gezien moet hebben

  • Wreck-it Ralph (DVD)

  • Netflix komt met animatieseries gebaseerd op de boeken van Roald Dahl

  • Recensie: Big Hero 6

Zoek in artikelen