Animatiefilms onder de 10 euro

De feestdagen van december komen steeds dichterbij! Voor je het weet is het alweer Sinterklaas (of Kerstmis) en misschien heb jij jouw verlanglijstje nog niet helemaal af. Geen paniek! Wij hebben hieronder een aantal leuke animatiefilms voor in de schoen voor SInterklaas (of voor onder de kerstboom) op een rijtje gezet én ze zijn lekker scherp geprijsd. Wij hebben een keuze gemaakt uit de echte aanraders!

Animatiefilms onder de 10 euro

1. De Smurfen en het Verloren Dorp - €9,99

Smurfin gaat in deze film samen met Brilsmurf, Klungelsmurf en Potige Smurf op avontuur. Ze willen namelijk een legendarisch smurfendorp ontdekken voordat de boosaardige tovenaar Gargamel dat doet. Onderweg worden er een een aantal mysteries rondom de smurfen opgehelderd, waaronder: zijn er ook smurfen in een andere kleur? Zijn hun paddenstoelhuisjes organisch? En waarom zijn er 99 jongens en slechts een meisje?

animatiefilms onder de 10 euro

2. Het regent gehaktballen - €7,99

De nieuwste uitvinding van Flint Lockwood verwoest per ongeluk het stadsplein en belandt in de wolken. Dit zorgt ervoor dat het cheeseburgers gaat regenen! En hij dacht nog wel dat zijn uitvinding niet werkte. Maar dan gebeurt er iets geks, de machine begint raar te doen en er ontstaan spaghetti-tornado’s en gehaktbal-stormen. Nu moet Flint met behulp van weermeisje Sam Sparks en Steve, zijn pratende aap, een manier vinden om de machine te stoppen voor de wereld bezwijkt onder gigantische gehaktballen!

animatiefilms onder de 10 euro

3. Sing - €9,99

De koala Buster Moon is de trotse eigenaar van een prachtig theater. Maar helaas zijn de bezoekersaantallen flink teruggelopen en belandt Buster in de schulden. Om deze af te lossen bedenkt hij een geweldig plan. Hij gaat een grootse zangwedstrijd organiseren waarbij je een prijs kan winnen van 1000 euro. Helaas maakt zijn assistent, een oude hagedis, een grote fout en zet op de flyers dat het prijzengeld maar liefst 100.000 dollar bedraagt. Iedereen meldt zich massaal aan voor de wedstrijd.

animatiefilms onder de 10 euro

4. Storks - €9,99

Vroeger leverden ooievaars baby's af bij de mensen, maar dat is tegenwoordig allang niet meer zo. Nu werken ze voor Cornerstore.com en leveren ze wereldwijd pakketjes af. Junior is de allerbeste bezorger van het bedrijf. Binnenkort zal hij promotie maken, maar dan activeert hij per ongeluk de 'babymaakmachine' activeert en wordt er een schattig meisje produceert. Dit was helemaal niet de bedoeling en Junior probeert het meisje, samen met zijn menselijke vriend Tulip, af te leveren voordat de baas het ontdekt.

animatiefilms onder de 10 euro

5. Rio - €8,99

Blu is een papegaai. Maar niet zomaar een papegaai, hij is een zeldzame Macaw. Toen hij nog maar heel klein was, werd hij gevangen genomen in de jungle van Rio. Door smokkelaars belande hij in Minnesota waar hij gevonden werd door Linda. Zij besluit om hem te verzorgen en al snel kunnen de twee niet meer zonder elkaar. Blu blijkt de laatste mannelijke Macaw op de wereld te zijn en hij is de enige die het ras nog kan redden. Als een professor aan Linda vraagt of ze mee naar Rio gaat kan ze geen nee zeggen. In Rio verloopt alles niet bepaald zoals gepland en belandt Blu in een groot avontuur.

animatiefilms onder de 10 euro

6. Hotel Transylvania - €7,99

Welkom in Hotel Transylvania, Dracula's luxueuze 'vijf-stakenresort', waar monsters en hun families zich kunnen uitleven, bevrijd van de bemoeienissen van de menselijke wereld. Maar hier is een weinig bekend feit over Dracula: hij is niet alleen prins van de duisternis, hij is ook vader. Overbeschermend voor zijn tienerdochter Mavis, fabriceert Dracula uitgebreide gevaren om haar avontuurlijke instelling te ontmoedigen.

animatiefilms onder de 10 euro

7. Verschrikkelijke Ikke - €7,99

Gru is een echte slechterik, alleen is hij daar niet altijd even goed in. Nu heeft hij een meesterlijk plan bedacht; hij gaat de maan stelen. Het maakt niet uit wie hij moet verslaan met zijn wapenverzameling van krimp- en vriesstralen en zijn gevechtsklare land- en luchtvoertuigen is hij er helemaal klaar voor. Maar op een dag ontmoet hij drie kleine eigenwijze weesmeisjes die naar hem kijken en iets in hem zien wat nog nooit iemand heeft gezien: een mogelijke papa. ’s Werelds grootste schurk heeft zojuist zijn grootste uitdaging gevonden: drie kleine meisjes die Margo, Edith en Agnes heten.

animatiefilms onder de 10 euro

8. Horton - €8,99

Diep in de jungle hoort een kleine olifant plots een stem uit een klein stofdeeltje. Het blijkt een minuscule planeet te zijn waar de stad Who-Ville op gelegen is. De Who's geven Horton de opdracht hun planeet te beschermen met behulp van zijn vrienden. Naar het verhaal van Dr. Seuss.

animatiefilms onder de 10 euro

9. Happy Feet - €9,99

Het verhaal speelt zich af in de wereld van de Keizerspinguïns op Antarctica. Deze pinguïns zingen ieder zijn eigen lied om partners aan te trekken. Helaas is Mumble, de zoon van Memphis en Norma Jean, de slechtst denkbare zanger. Dit probeert hij echter te compenseren met zijn uitzonderlijke tapdans-kwaliteiten.

animatiefilms onder de 10 euro

10. Shrek - €7,99

De slechte heerser van Duloc (de kleine Lord Farquaad) heeft alle sprookjesfiguren uit zijn land verbannen. De figuren, inclusief een praatgrage ezel, vluchten naar het moerasland van de oger Shrek, die erg op z'n privacy gesteld is. Farquaad maakt een deal met Shrek: als hij de mooie prinses Fiona redt uit een kasteel dat bewaakt wordt door een draak, krijgt Shrek z'n land terug.

animatiefilms onder de 10 euro

11. Flushed Away - €7,99

De rat Roddy woont in een veilige kooi in de dure wijk van Londen, tot op de dag dat hij door een inbreker door het toilet wordt gespoeld. Hij komt via het riool terecht in een ondergrondse wereld en wil zo snel mogelijk terug naar huis. Hij krijgt hierbij hulp van Rita, die hij heeft beloofd ruim te belonen als zij hem weer thuis weet te krijgen. Dit lijkt echter makkelijker gezegd dan gedaan als blijkt dat de kwaadaardige Toad achter het tweetal aan zit.

animatiefilms onder de 10 euro

12. Verschrikkelijke Ikke 3 - €9,99

Gru moet het opnemen tegen Balthazar Bratt, een voormalig kindsterretje dat geobsedeerd is door het personage dat hij in de jaren 80 speelde. Balthazar heeft het dit keer gemunt op een enorme diamant. Daarnaast ontstaat er de nodige rivaliteit wanneer Gru zijn lang verloren gewaande tweelingbroer Dru ontmoet.

animatiefilms onder de 10 euro

13. Hoe tem je een draak - €7,99

De jonge viking Hiccup woont op het eiland Berk, waar draken bevechten een manier van leven is. De intelligentie en de eigenwijze humor van de tiener vallen niet in goede aarde bij de stamleden en het stamhoofd... niemand minder dan de vader van Hiccup. Maar wanneer Hiccup samen met andere vikingjongens drakentraining krijgt, ziet hij zijn kans schoon om te bewijzen dat hij uit het goede hout gesneden is om krijger te worden. Wanneer hij echter een gewonde draak ontmoet, wordt zijn wereld ondersteboven gegooid, en wat begon als de enige gelegenheid voor Hiccup om zichzelf te bewijzen, verandert in een kans op een nieuwe toekomst voor de hele stam.

Welke animatiefilm zou jij graag van Sinterklaas willen krijgen?

Lees ook: Young Adult aanraders onder de 10 euro

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • De 10 leukste kerstfilms aller tijden!

  • Dit zijn de aankomende Hallmark kerstfilms

  • De zak van Sinterklaas: trek een lootje en krijg gegarandeerd een cadeautje!

  • 16 x gezellige Halloween films

  • Shoptip: Sinterklaascadeautjes onder de 10 euro

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen