Series voor de fans van YOU

Heb jij ook zo genoten van YOU? En ben je nu op zoek naar een soortgelijke serie vol met obsessies, stalkers, geheimen en intriges? Lees dan snel verder! Speciaal voor jou hebben wij namelijk 8 series voor de fans van YOU op een rijtje gezet. Dus plan maar alvast een paar weekendjes vrij in jouw agenda, want dan kan je samen met je vrienden deze series gaan bingewatchen!

Dirty John

Christopher Goffard is een Amerikaanse misdaadjournalist en behandelt true-crime series in zijn podcasts. In zijn eerste podcasts schijnt hij licht op het waargebeurde verhaal van John Meehan. Hij is een serie-oplichter en een sociopaat. Dirty John is gebaseerd op deze podcasts. In deze serie volgen we zakenvrouw Debra Newell. Via een datingsite ontmoet Debra de charismatische John Meehan. Hij is anesthesist van beroep en Debra valt als een blok voor hem. Debra’s familie vertrouwt John echter voor geen meter en dat blijkt terecht, maar John is niet van plan om Debra zomaar op te geven.

series voor de fans van YOUBron: Netflix

Gossip Girl

Gossip Girl is eigenlijk wel de bekendste blogger van Manhatten en echt iedereen leest haar blogs waarin alle roddels over de tienerelite van New York staan. Hierdoor kom je alles te weten over de vriendschap tussen Serena en Blair, de opbloeiende liefde tussen Dan en Serena, de sprookjesachtige relatie tussen Nate en Blair, Chucks wilde avonturen en Jenny’s eerste kennismaking met het wereldje. Iedereen heeft geheimen voor elkaar, maar er is geen enkel geheim waar Gossip Girl niet achter kan komen. Maar wie is Gossip Girl? Dat is een vraag die niemand kan beantwoorden!

series voor de fans van YOUBron: The CW

Élite

In Élite draait het allemaal om de elitaire school Las Encinas. Door een hevige aardbeving is een dichtbijgelegen ‘gewone’ school verwoest, waardoor er drie leerlingen worden overgeplaatst naar de meest exclusieve school van Spanje. De drie nieuwe leerlingen worden niet echt hartelijk welkom geheten en gaan een heftige periode tegemoet, zeker als er een meisje vermoord wordt bij een zwembad. Wie heeft deze moord op zijn geweten?

series voor de fans van YOUBron: Netflix

Killing Eve

Killing Eve is gebaseerd op de boeken van Luke Jennings en draait om Villanelle, een psychopathische huurmoordenares, en Eve, de vrouw die belast wordt om haar te vervolgen. Eve zou graag een spion willen zijn, maar ze heeft een saai bureaubaantje. Villanelle is een elegante, getalenteerde killer, die zich vastklampt aan de luxe die zij zich kan veroorloven door haar gewelddadige beroep. Aan Eve's saaie bureaubaantje komt een einde als ze erachter komt dat verschillende moorden in Europa aan Villanelle gekoppeld kunnen worden. De twee fanatieke, intelligente vrouwen raken van elkaar geobsedeerd en er ontstaat een legendarische kat en muis spel.

series voor de fans van YOUBron: BBC

Stalker

Jack Larsen is een detective en wordt overgeplaatst van de afdeling moordzaken in New York City naar de eenheid van luitenant Beth Davis. Haar specialisatie is stalking. Jack brengt zichzelf vaak in de problemen door zijn zelfvertrouwen en vreemde gedrag. Maar dit gedrag kan nog weleens van pas komen voor zijn nieuwe baan. Beth is erg sterk en doet er alles aan om stalkers op te sporen. De komt mede door haar eigen traumatische ervaring als slachtoffer van een stalker. Samen met de rest van het team proberen ze stalkers te stoppen voordat het uit de hand begint te lopen.

Bron: CBS

Pretty Little Liars

In het kleine stadje Rosewood heeft eigenlijk iedereen wel geheimen. Maar het grootste en duisterste geheim behoort de vriendinnen Aria, Spencer, Hanna en Emily toe. Precies een jaar geleden verdween hun vriendin, Alison. Hierdoor zijn de vriendinnen eigenlijk een beetje uit elkaar gegroeid. Maar nu krijgen ze berichtjes van iemand die zichzelf ‘A’ noemt. En in die berichtjes staan dingen die alleen Alison kon weten. ‘A’ verraadt hun geheimen, houdt hen voortdurend in de gaten en gooit er angstaanjagende bedreigingen uit. Wat is er allemaal aan de hand? Is Alison terug? Of is het iemand anders?

series voor de fans van YOUBron: ABC

Dexter

Dexter Morgan is niet alleeen een forensisch expert, maar ook een seriemoordenaar. Hij gebruikt zijn gruwelijke moorddrang om wraak te nemen op criminelen die hun straf weten te ontlopen. Hij is betrokken bij het onderzoek naar beruchte moordenaars als de Ice Truck Killer en de Trinity Killer en komt zwaar onder druk te staan wanneer het steeds moeilijker wordt om zijn geheime leven verborgen te houden. 

series voor de fans van YOUBron: Showtime

Revenge

Achter de luxe levensstijl van de Hamptons gaat een duister en schandalig geheim schuil. In de meest exclusieve gemeenschap van New York draait alles om geld, schoonheid en macht. Er is echter één vrouw die er alles aan zal doen om wraak te nemen op degenen die haar vaders leven hebben verwoest. In Revenge volgen we Emily Thorne die het opneemt tegen Victoria Grayson, de heersende koningin van de Hamptons, en iedereen die haar familie kapotgemaakt heeft...

series voor de fans van YOUBron: ABC

Welke serie ga jij binnenkort kijken?

Lees ook: 9 boeken voor de fans van YOU

Nieuwste artikelen

  • Recensie: Luca

  • Deze verwijderde beelden veranderen jouw blik op Draco voor altijd

  • Friends reünie bonusmateriaal gedeeld door James Corden

  • Fake! - Carry Slee

  • Lucht - Lara Reims

Gerelateerde artikelen

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • Co-acteurs die elkaar haten

  • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

  • Startdatum seizoen 7 Pretty Little Liars bekend!

  • Antwoorden op al je PLL vragen

Zoek in artikelen