Series voor de fans van YOU

Heb jij ook zo genoten van YOU? En ben je nu op zoek naar een soortgelijke serie vol met obsessies, stalkers, geheimen en intriges? Lees dan snel verder! Speciaal voor jou hebben wij namelijk 8 series voor de fans van YOU op een rijtje gezet. Dus plan maar alvast een paar weekendjes vrij in jouw agenda, want dan kan je samen met je vrienden deze series gaan bingewatchen!

Dirty John

Christopher Goffard is een Amerikaanse misdaadjournalist en behandelt true-crime series in zijn podcasts. In zijn eerste podcasts schijnt hij licht op het waargebeurde verhaal van John Meehan. Hij is een serie-oplichter en een sociopaat. Dirty John is gebaseerd op deze podcasts. In deze serie volgen we zakenvrouw Debra Newell. Via een datingsite ontmoet Debra de charismatische John Meehan. Hij is anesthesist van beroep en Debra valt als een blok voor hem. Debra’s familie vertrouwt John echter voor geen meter en dat blijkt terecht, maar John is niet van plan om Debra zomaar op te geven.

series voor de fans van YOUBron: Netflix

Gossip Girl

Gossip Girl is de bekendste blogger van Manhatten. Zij houdt alle roddels bij die de ronde doen over de tienerelite van New York. Door deze blog te lezen weet je alles over de explosieve vriendschap tussen Serena en Blair, de prille liefde tussen Dan en Serena, de sprookjesachtige relatie tussen Nate en Blair, Chucks wilde avonturen en Jenny’s eerste kennismaking met het glamourwereldje. Iedereen heeft geheimen voor elkaar, maar er is geen enkel geheim waar Gossip Girl niet achter kan komen. Maar wie is Gossip Girl? Dat is een vraag die niemand kan beantwoorden!

series voor de fans van YOUBron: The CW

Élite

In Élite draait het allemaal om de elitaire school Las Encinas. Door een hevige aardbeving is een dichtbijgelegen ‘gewone’ school verwoest, waardoor er drie leerlingen worden overgeplaatst naar de meest exclusieve school van Spanje. De drie nieuwe leerlingen worden niet echt hartelijk welkom geheten en gaan een heftige periode tegemoet, zeker als er een meisje vermoord wordt bij een zwembad. Wie heeft deze moord op zijn geweten?

series voor de fans van YOUBron: Netflix

Killing Eve

Killing Eve is gebaseerd op de boeken van Luke Jennings en draait om Villanelle, een psychopathische huurmoordenares, en Eve, de vrouw die belast wordt om haar te vervolgen. Eve zou graag een spion willen zijn, maar ze heeft een saai bureaubaantje. Villanelle is een elegante, getalenteerde killer, die zich vastklampt aan de luxe die zij zich kan veroorloven door haar gewelddadige beroep. Aan Eve's saaie bureaubaantje komt een einde als ze erachter komt dat verschillende moorden in Europa aan Villanelle gekoppeld kunnen worden. De twee fanatieke, intelligente vrouwen raken van elkaar geobsedeerd en er ontstaat een legendarische kat en muis spel.

series voor de fans van YOUBron: BBC

Stalker

Detective Jack Larsen wordt overgeplaatst van de afdeling moordzaken in New York City naar de eenheid van luitenant Beth Davis, gespecialiseerd in stalking. Zijn zelfvertrouwen, sterke persoonlijkheid en twijfelachtige gedrag hebben hem eerder in de problemen gebracht. Toch kan zijn gedrag hem wel eens van pas komen voor zijn nieuwe baan. Zijn luitenant is een sterke, gefocuste expert en is gedreven door haar eigen traumatische ervaring als slachtoffer van een stalker. Met de rest van het team beoordelen Larsen en Davis het dreigingsniveau van elke zaak en reageren ze voordat het stalken en de intimidatie uit de hand loopt. Ondertussen proberen ze ook  hun persoonlijke kwellingen op afstand te houden.

Bron: CBS

Pretty Little Liars

In Rosewood heeft iedereen geheimen, maar niemand heeft zo een groot en duister geheim als de vriendinnen Aria, Spencer, Hanna en Emily. Hun geheim dreigt nu uit te komen. Een jaar geleden verdween hun vriendin, Alison. Hierdoor zijn de vriendinnen uit elkaar gegroeid. Maar nu krijgen ze berichtjes van iemand die zichzelf ‘A’ noemt. En in die berichtjes staan dingen die alleen Alison kon weten. ‘A’ verraadt hun geheimen, houdt hen voortdurend in de gaten en gooit er angstaanjagende bedreigingen uit. De meiden komen weer samen om uit te vinden wat er aan de hand is. Is Alison terug? Of is het iemand anders?

series voor de fans van YOUBron: ABC

Dexter

Dexter Morgan is niet alleeen een forensisch expert, maar ook een seriemoordenaar. Hij gebruikt zijn gruwelijke moorddrang om wraak te nemen op criminelen die hun straf weten te ontlopen. Hij is betrokken bij het onderzoek naar beruchte moordenaars als de Ice Truck Killer en de Trinity Killer en komt zwaar onder druk te staan wanneer het steeds moeilijker wordt om zijn geheime leven verborgen te houden. 

series voor de fans van YOUBron: Showtime

Revenge

Achter de luxe levensstijl van de Hamptons gaat een duister en schandalig geheim schuil. In de meest exclusieve gemeenschap van New York draait alles om geld, schoonheid en macht. Er is echter één vrouw die er alles aan zal doen om wraak te nemen op degenen die haar vaders leven hebben verwoest. In Revenge volgen we de rancuneuze intrige van Emily Thorne tegen Victoria Grayson, de heersende koningin van de Hamptons, en iedereen die haar familie kapotgemaakt heeft. Maar zelfs de best uitgewerkte plannen kunnen in duigen vallen in de nasleep van een onverwachtse driehoeksverhouding tussen Emily, de zoon van haar grootste aartsvijand en iemand uit een vergeten verleden.

series voor de fans van YOUBron: ABC

Welke serie ga jij binnenkort kijken?

Lees ook: 9 boeken voor de fans van YOU

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Startdatum seizoen 7 Pretty Little Liars bekend!

  • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

  • Antwoorden op al je PLL vragen

  • De première datum van PLL is bekend!

  • De trailer van Seizoen 7 van Pretty Little Liars is hier!

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen