Carnival Row wordt jouw nieuwe fantasy serie!

Er zijn genoeg fantasy series te vinden over vampieren, weerwolven en heksen. Waarschijnlijk heb je de meesten al gebingewatcht en ben jij ondertussen wel toe aan een gloednieuwe fantasy serie! Dan hebben wij goed nieuws voor jou, want Amazon Prime Video komt namelijk met Carnival Row. En niemand minder dan Cara Delevingne en Orlando Bloom schitteren in de hoofdrollen.

De makers van Carnival Row zijn René Echevarria (The 4400) and Travis Beacham (Pacific Rim) en het wordt geregisseerd door Jon Amiel (Copycat & The Core). Het eerste seizoen bestaat uit maar liefst 8 afleveringen van een uur en wordt geproduceerd door Amazon Prime Video. De kijker wordt in Carnival Row meegenomen naar een hele nieuwe fantasy wereld, waarin thema’s uit onze huidige maatschappij aan bod komen: zoals oorlog en vluchtelingen.

Carnival RowBron: Amazon Prime Video

Carnival Row speelt zich af in een Victoriaanse fantasy wereld vol met mythische wezens. Jarenlang hebben zij hun exotische thuisland verdedigt tegen de mensen. Nu de oorlog over is vluchten de feeën naar Burgue, een drukke en stoffige stad die op het Victoriaanse Londen lijkt. Ze zijn op de vlucht voor de brute vervolging van de grimmige groep, The Pact. Maar in Burgue is het niet veel beter. De feeën hebben geen normaal leven, mogen niet liefhebben en hun vrijheid om te vliegen wordt ze ontnomen.

Maar zelfs in de duisterste tijden is er een sprankje hoop te vinden. En dit keer is dat in de vorm van de menselijke detective Rycroft Philostrate (Orlando Bloom) en de fee Vignette Stonemoss (Cara Delevingne). Ze zijn oude geliefden van elkaar en Vignette heeft een groot geheim dat de wereld van haar geliefde in gevaar brengt. Zeker nu hij zich bezig houdt met een hele belangrijke zaak. Hij probeert de gruwelijke moorden die gepleegd worden in Carnival Row te stoppen. Alleen op die manier kan de wankele vrede in stand blijven.

Bekijk hieronder de Carnival Row trailer:

Alle afleveringen van Carnival Row zullen op 30 augustus worden gereleased op Amazon Prime Video (dit is ook in Nederland beschikbaar). Ook kunnen wij jullie alvast verklappen dat het tweede seizoen is besteld.

Bron: Amazon Prime Video

Lees ook: Fantasy series

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • De beste Young Adult sprookjes

  • Weekend-special: GRATIS ebook Fallen downloaden

  • De leukste bovennatuurlijke series op Netflix

  • Recensie: Divergent 3 - Samensmelting

  • Veronica Roth

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen