Deze uitgestelde films verschijnen nu in 2021

Het zal je vast niet zijn ontgaan dat vanwege het Coronavirus veel films zijn uitgesteld. Een aantal films verschenen zelfs helemaal niet meer in de bioscopen, maar werden direct op een streamingdienst uitgebracht zoals Mulan en Soul. Maar het goede nieuws is dat we in 2021 naar heel veel films kunnen uitkijken! Zo zal onder andere de nieuwe James Bond film dit jaar eindelijk in de bioscopen draaien. Lees snel verder om te ontdekken op welke films we ons in 2021 kunnen verheugen.

Aangezien het Coronavirus nog steeds om zich heen grijpt zijn deze releasedata's onder voorbehoud. Het zou kunnen dat deze films nog een keer worden uitgesteld.

Wonder Woman 1984 - 20 januari 2021 (Vanwege de verlengde lockdown zal deze film nogmaals worden uitgesteld. De nieuwe releasedatum is nog niet bekend.)

We zitten er al tijdje op te wachten maar dit jaar zal eindelijk Wonder Woman 1984 in de bioscopen gaan draaien! Diana moet het in deze film opnemen tegen een collega en een zakenman, wiens verlangen naar extreme rijkdom de wereld op een pad van vernietiging stuurt, nadat een oud artefact dat wensen vervult, zoek raakt.

Bron: Warner Bros.

Morbius - 18 maart 2021

De biochemicus Michael Morbius probeert om zichzelf te genezen van een zeldzame bloedziekte. Maar in plaats van dat hij zichzelf geneest, infecteert hij zichzelf met een vorm van vampirisme.

Bron: Columbia Pictures, Marvel Entertainment

The King's Man - maart 2021

In deze prequel op de Kingsman films wordt in de vroege jaren van de 20e eeuw het Kingsman-agentschap opgericht om zich te verzetten tegen een partij die een oorlog beraamt om miljoenen mensen uit te roeien.

Bron: 20th Century Studios

No Time to Die - 2 april 2021

In No Time to Die is James Bond uit actieve dienst getreden en is hij aan het genieten van een rustig leventje in Jamaica. Maar de rust is maar van korte duur, want zijn vriend Felix Leiter van de CIA vraagt James Bond om zijn hulp. De missie is om een gekidnapte wetenschapper te redden, maar het blijkt dat de missie veel verraderlijker is dan gedacht. Bond kruist hierdoor het pad van een mysterieuze slechterik die gewapend is met gevaarlijke nieuwe technologie.

De trailer die is vrijgegeven van No Time to Die laat zien dat James Bond weer heel wat te verduren krijgt in deze film. Laten we hopen dat hij een goede autoverzekering heeft afgesloten met al die slechteriken die op zijn Aston Martin schieten...

Bron: Universal Pictures

A Quiet Place Part II - 22 april 2021

Na de dodelijke gebeurtenissen bij het huis van de familie Abbott, is het gezin gedwongen om de verschrikkingen die zich buiten afspelen het hoofd te bieden terwijl ze proberen te overleven. Ze zijn gedwongen om het onbekende op te zoeken, waarna ze zich al snel realiseren dat de wezens die afkomen op geluid niet de enige gevaren zijn die op de loer liggen…

Bron: Paramount Pictures

Peter Rabbit 2 - april 2021

Terwijl Thomas McGregor en Bea op huwelijksreis zijn, rent Peter Rabbit van huis weg. Daar raakt hij bevriend met een konijn dat een oude vriend is van Peter's vader. Hij komt in de grote stad terecht en maakt kennis met onbetrouwbare karakters waardoor er chaos binnen de familie ontstaat.

Bron: Columbia Pictures

Black Widow - 5 mei 2021

Black Widow zal zich afspelen na de gebeurtenissen van Captain America: Civil War. Natasha Romanoff wil niet langer vluchten voor haar verleden. Ze gaat de confrontatie met haar zus aan en gaat terug naar waar het allemaal is begonnen.

Bron: Marvel Studios

Free Guy - 21 mei 2021

Ryan Reynolds speelt in deze nieuwe film een man die erachter komt dat hij eigenlijk een NPC (non playable character), oftewel een achtergrondkarakter is in een open wereld videogame.

Bron: 20th Century Studios

F9 - 28 mei 2021

Dit jaar kunnen we ook het negende deel van de Fast and the Furious franchise verwachten. In F9 roept Cypher de hulp in van Jakob, de jongere broer van Dom, om wraak te nemen op Dom en zijn team.

Bron: Universal Pictures

Ghostbusters: Afterlife - juni 2021

In Ghostbusters: Afterlife volgen we een gezin dat bestaat uit de alleenstaande moeder Callie en haar kinderen Trevor en Phoebe. Ze hebben het niet zo heel erg breed en kunnen niet in de grote stad wonen. Hun opa is er niet meer en hij heeft hen een landhuis in Summerville achtergelaten. Hier gaan ze met zijn drietjes wonen. Maar Summerville is een vreemd stadje en er gebeuren rare dingen. Af en toe begint alles te schudden en in de nacht is er een vreemde gloed zichtbaar...

Bron: Columbia Pictures

Minions: The Rise of Gru - 30 juni 2021

In 2021 kunnen we ook weer van de razendpopulaire Minions genieten! In Minions: The Rise of Gru zullen we zien hoe Gru als twaalfjarig jongetje de grootste superschurk wil worden. 

Bron: Universal Pictures

Top Gun: Maverick - 8 juli 2021

Na meer dan dertig jaar dienst als een van de beste piloten van de marine, is Pete Mitchell waar hij thuishoort, door de grenzen te verleggen als een moedige testpiloot en zijn verhoging in rang te ontwijken die hem zou aarden.

Bron: Paramount Pictures

Jungle Cruise - 28 juli 2021

In Jungle Cruise is er een legende die zegt dat er in het amazonegebied een boom met helende krachten te vinden is, de Tree of Life. Lily is een wetenschapper en samen met haar broer McGregor gaat zij op zoek naar deze helende boom. Maar de jungle is gevaarlijk en daarom schakelen ze Frank in. Hij is de kapitein van een rivierboot. Hij begeleidt Lily en McGregor tijdens hun gevaarlijke missie door de jungle op zoek naar de Tree of Life. En ondertussen proberen ze ook nog een Duitse expeditie voor te blijven!

Bron: Walt Disney Pictures

The Green Knight - 30 juli 2021

The Green Knight is gebaseerd op de legende van Arthur en in de film volgen we het verhaal van de gallante, maar tevens koppige Sir Gawain. Hij is de neef van koning Arthur en hij wil bewijzen dat hij een plek verdient aan de Ronde Tafel. Wanneer koning Arthur aan hem vraagt of hij een verhaal over één van zijn overwinningen kan vertellen, bekend Sir Gawain dat hij die nog niet heeft behaald. Om naam voor zichzelf te maken, gaat Gawain op een zoektocht naar de onzichtbare Green Knight om hem uit te dagen. Maar hij komt er al snel achter dat de weg naar de overwinning zwaar is en vol zit met magische wezens en vergoten bloed. Met een combinatie van zijn wilskracht, slimheid en kracht moet Sir Gawain de obstakels zien te overwinnen en zijn eer zien veilig te stellen om zijn legendarische status in het koninkrijk te verdienen. 

Bron: Wild Atlantic Pictures

The Hitman's Wife's Bodyguard - 19 augustus 2021

The Hitman's Wife's Bodyguard is het vervolg op de actiekomedie The Hitman's Bodyguard uit 2017. Er is nog geen officieel plot voor deze film vrijgegeven.

Bron: Summit Entertainment

Death on the Nile - 17 september 2021

Hercule Poirot’s Egyptische avontuur begint op een glamoureuze cruiseboot op de Nijl. De luxe trip verandert echter al snel in een angstaanjagende jacht op een moordenaar als een huwelijksreis wordt opgeschrikt door agressieve moorden. Iedereen op het cruiseschip is verdacht, maar wie is de moordenaar?

Bron: 20th Century Studios

Eternals - 5 november 2021

Naast Black Widow komt er nog een Marvel film uit dit jaar, namelijk Eternals! In de stripboeken zijn de Eternals een groep van alien exeperimenten met superkrachten die miljoenen jaren geleden zijn gecreëerd van mensen door de Celestials. Ze lijken daarom nog steeds op de normale mens, maar ze hebben verschillende krachten gekregen, zoals superkracht, vliegen, teleportatie, mindcontrol, gedaanteverwisseling en energie projectie.  

Bron: Marvel Studios

West Side Story - 9 december 2021

West Side Story is een bewerking van de wereldberoemde musical uit 1957. De film onderzoekt verboden liefde en de rivaliteit tussen de Jets en de Sharks, twee straatbendes met verschillende etnische achtergronden.

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

  • Pikante films op Netflix

  • Divergent Allegiant part 2 officieel stop gezet

  • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

Zoek in artikelen