Alle nieuwe kerstfilms in 2021 de volledige gids

Mag het van jou het hele jaar door Kerstmis zijn en heb je de boom nog net niet opgetuigd? Dan kijk je waarschijnlijk al helemaal uit naar alle nieuwe kerstfilms die dit jaar verschijnen. Goed nieuws: dat zijn er heel wat! Van Netflix tot Disney+ en Videoland; allemaal komen ze met super toffe films om helemaal in de kerstsfeer te komen. Wij zetten onze aanraders op een rijtje zodat je je niet hoeft te vervelen in de weken tot kerst!

You, Me, & The Christmas Trees (Hallmark - 22 oktober)

Olivia is de plaatselijke expert op het gebied van groenblijvende planten in Connecticut, die enkele dagen voor de vakantie ermee instemt om Jack, een vierde generatie kerstboomboer in Avon, te helpen. Een mysterieuze ziekte heeft zich verspreidt onder de sparren, waardoor ze uitsterven en het 100-jarige bedrijf van zijn familie in gevaar komt. Terwijl Olivia de oorzaak van het probleem probeert te achterhalen en haar verblijf in de stad verlengt, brengen zij en Jack meer tijd samen door en beginnen er langzaam gevoelens te ontstaan. 

Bron: Hallmark

Boyfriends of Christmas Past (Hallmark - 23 oktober)

In de aanloop naar Kerstmis krijgt marketingmanager Lauren bezoek van de geesten van vier ex-vriendjes. Ze moet leren haar hart te openen of het risico lopen haar beste vriend Nate te verliezen.

Bron: Hallmark

Christmas in my Heart (Hallmark - 23 oktober)

Concertvioliste Beth begeleidt de dochter van de teruggetrokken countrymuziekster Sean om haar voor te bereiden op het vakantieconcert. Ze worden verbonden door de verbindende kracht van muziek.

Bron: Hallmark

The Santa Stakeout  (Hallmark - 24 oktober)

Een politiedetective werkt met tegenzin samen met een collega-detective om een ​​recente reeks overvallen op te lossen. Ze gaan undercover als pasgetrouwden Tasha en Rupert en verhuizen naar het leegstaande huis naast Mr. Miller, de joviale voorzitter van het kerstcomité van de gemeenschap... en de hoofdverdachte in de zaak. Terwijl ze deelnemen aan het vakantiegebeuren in de buurt om de schijn op te houden en de zaak op te lossen, worden ze met Kerstmis meegesleept. Voordat ze het weten begint hun undercover verhaal als een verliefd stel werkelijkheid te worden.

Bron: Hallmark

Christmas in Harmony (Hallmark - 29 oktober)

Harmony wordt misleid om auditie te doen voor het Holiday Chorus - geregisseerd door een ex-vriendje. Tegen kerstavond zouden ze kunnen harmoniseren in de sleutel van liefde.

Bron: Hallmark

Coyote Creek Christmas (Hallmark - 30 oktober)

Terwijl ze een 'Christmas Around the World'-feest organiseert, ontdekt een evenementplanner de magie van kerst samen met een erg charmant vader-zoonduo die spanning en plezier met zich meebrengen.

Bron: Hallmark

The Christmas Promise (Hallmark - 30 oktober)

Nicole leert omgaan met verdriet met de hulp van haar opa en een timmerman die ze inhuurt om het huis te renoveren dat ooit bedoeld was voor haar en haar verloofde.

Bron: Hallmark

Christmas Sail (Hallmark - 31 oktober)

Wanneer Liz naar huis terugkeert om voor haar vervreemde vader te zorgen, is ze vastbesloten om haar dochter een perfecte kerst te bezorgen en komt ze weer in contact met haar beste vriend.

Bron: Hallmark

De Familie Claus 2 (Netflix – 1 november 2021)

Er komt een vervolg op de leuke Nederlands-Vlaamse kerstfilm De familie Claus! Deze zal in de kerstperiode op Netflix verschijnen. Er is nog geen releasedatum bekend gemaakt. Wel is de synopsis al onthuld: Jules Claus heeft de kerst weer omarmd en maakt zich samen met opa Noël op voor de drukste tijd van het jaar. Alles lijkt volgens plan te gaan, totdat Jules een heel bijzondere brief ontvangt met een intrigerende vraag.

Bron: Netflix

Love Hard – (Netflix - 5 november)

In deze film speelt niemand minder dan Nina Dobrev (The Vampire Diaries) de hoofdrol. Ook is Harry Shum Jr. (Shadowhunters, Glee) te zien in deze film. Natalie is een hopeloos romantische, maar eeuwig vrijgezelle LA-journalist. Ze denkt dat het beter gaat als ze een dromerige man van de oostkust, Tag, naar rechts swipet. Ze neemt een sprong in het diepe en springt op een vlucht om haar crush te verrassen voor de feestdagen, maar ontdekt dat ze is gecatfished door Tag's jeugdvriend die even ongelukkig is in de liefde, Josh.

Bron: Netflix

Northpole: Open by Christmas (Hallmark - 5 november)

Wanneer Nicky een ongeopende kerstkaart vindt van een geheime bewonderaar van de middelbare school, gaan zij en haar beste vriendin Simone op zoek naar de anonieme auteur om hem te bedanken.

Bron: Hallmark

Next Stop, Christmas (Hallmark - 6 november)

Angie vraagt ​​zich af hoe haar leven eruit zou zien als ze was getrouwd met een ex-vriend die een beroemde sportverslaggever is geworden. Ze neemt de trein naar huis om Kerstmis met haar familie door te brengen en bevindt zich op onverklaarbare wijze 10 jaar in het verleden. Met het advies van de raadselachtige treinbestuurder heeft Angie de kans om die kerst opnieuw te beleven en te leren wat - en wie - echt belangrijk voor haar is.

Bron: Hallmark

Debbie Macomber's A Mrs. Miracle Christmas (Hallmark - 6 november 2021)

Wanneer een gezin wordt geconfronteerd met eenzaamheid en verlies van geloof, duikt mevrouw Miracle op om hun kerstgeest nieuw leven in te blazen en beleven ze een vakantie van hemelse proporties.

Bron: Hallmark

A Christmas Treasure (Hallmark - 7 november)

Na het openen van een 100 jaar oude tijdcapsule en het ontmoeten van een charmante chef-kok, vraagt ​​Lou zich af of ze na Kerstmis naar New York moet verhuizen om haar schrijfcarrière voort te zetten.

Bron: Hallmark

Father Christmas is back (Netflix - 7 november)

Vier zussen worden met Kerstmis herenigd wanneer hun vader plots met kerstavond opduikt bij hun chique landhuis. Wanneer er ook nog een groot familiegeheim wordt ontdekt, kan dat niets anders dan chaos opleveren.Is de familie in staat de kerst samen door te brengen?

Bron: Netflix

Robin Robin (Netflix - 24 november)

Robin Robin is een korte stopmotion film van 30 minuten van de studio Aardman, de studio die onder andere bekend is van Shaun the Sheep. De synopsis luidt als volgt: Wanneer het ei van een roodborstje in het huis van muizen belandt, wordt ze geadopteerd in de familie. Maar wanneer ze een belemmering wordt voor de stiekeme capriolen van de muizen, begint ze aan een gedurfde reis van zelfontdekking.

The Princess Switch 3 (Netflix – 18 november)

In dit derde deel kruipt Vanessa Hudgens weer in de huid van Stacy, Margaret én Fiona. In The Princess Switch 3 roepen koningin Margaret en prinses Stacy de hulp in van Margarets nicht Fiona wanneer er een onbetaalbaar relikwie wordt gestolen. Ze werken samen met een man uit haar verleden om het relikwie terug te brengen. Met romantiek en een zeer onverwachte verwisseling als resultaat.

Bron: Netflix

A Boy Called Christmas  (Netflix - 24 november)

A Boy Called Christmas is gebaseerd op het gelijknamige boek van Matt Haig en gaat over de oorsprong van de Kerstman. We leren een jonge jongen genaamd Nikolas kennen die op weg is naar de Noordpool. Hier hoopt hij meer te weten te komen over zijn verleden en wil hij zijn kerstbestemming vervullen.

Bron: Netflix

A Castle for Christmas (Netflix - 26 november)

In A Castle for Christmas volgen we de beroemde Amerikaanse schrijfster Sophie die naar Schotland reist om een kasteel te kopen. Maar de stekelige eigenaar, een Schotse hertog genaamd Myles, aarzelt om het kasteel te verkopen aan een buitenlander.

Bron: Netflix

Single All the Way (Netflix - 2 december)

In deze LGBTQ+ romcom is Peter het zat om door zijn familie te worden beoordeeld vanwege zijn eeuwige status als alleenstaande man en wil wanhopig zijn relatiestatus veranderen. Als noodmaatregel overtuigt Peter zijn vriend Nick om met hem mee te gaan op vakantie en in het bijzijn van Peters familie te doen alsof ze een relatie hebben. Het plan loopt echter mis wanneer Peters moeder hem op een blind date regelt met de knappe fitnesstrainer James.

Bron: Netflix

Shaun the Sheep ( Netflix - 3 december)

In deze 30-minuten special krijgt 's werelds favoriete schaap zijn eigen wintersprookje waarin Shaun en zijn vrienden op zoek gaan naar kerstkleding voor de kudde. Maar wanneer Shauns neefje Timmy verdwijnt moet hij alles op alles zetten om te voorkomen dat hij zelf iemands cadeautje wordt.

David and the Elves (Netflix - 6 december)

De kerstsfeer is voor David ver te zoeken nadat hij met zijn ouders naar de grote stad is verhuisd. Iedereen is druk met werk en is kerst compleet vergeten. Daar brengt David verandering in. Samen met Albert de elf gaat hij op avontuur naar Tatra Mountains, waar zijn grootouders wonen. Ze worden gevolgd door Davids ouders én de kerstman, die de moderne wereld totaal niet begrijpt.

Sister Swap: A Hometown Holiday & Sister Swap: Christmas in the City (Hallmark – 2021)

In deze onderling verbonden films zijn Jennifer en Meg Swift zussen die ondanks het feit dat ze uren van elkaar gescheiden zijn niet dichterbij konden zijn. Jennifer is in Salt Lake City, runt een succesvol restaurant dat ze is begonnen met haar overleden echtgenoot en voedt haar tienerzoon Simon op. Meg bleef in hun geboorteplaats Hazelwood en hielp hun ouders bij het runnen van de plaatselijke bakkerij. Dit is de eerste kerst sinds het overlijden van oom Dave, die eigenaar was van het geliefde theater van de stad, The Madison, waar in de loop der jaren veel herinneringen zijn gemaakt. Wanneer Jennifer en Simon voor de vakantie naar huis terugkeren, worden ze weemoedig voor nog een kerst in The Madison, ondanks dat het te koop staat en gerepareerd moet worden. Ondertussen helpt Meg Jennifers restaurantpersoneel in Salt Lake bij de voorbereiding van een kerstwedstrijd tussen lokale restaurants. Terwijl de zussen in de aanloop naar de vakantie van stad wisselen, vinden ze een nieuw doel en ontdekken ze wat ze allebei echt nodig hebben in het leven en in de liefde.

Bron: Hallmark

A California Christmas: City Lights (Netflix - 16 december)

We zijn een jaar verder sinds Callie en Joseph voor elkaar vielen en ze zijn gelukkiger dan ooit met het runnen van een melkveebedrijf en wijmakerij. Maar wanneer Joseph door familieverplichtingen terug naar de stad moet, wordt hun relatie bedreigd.

Grumpy Christmas (Netflix - 22 december)

In deze sequel van Un Padre No Tan Padre (2016) gaat Don Servando met zijn hippie-familie naar het strand om daar de kerst door te brenen. Wanneer Alma's tante, Doña Alicia, zijn grootste nachtmerrie wordt, doet hij er alles aan om zijn positie binnen de familie veilig te stellen en iedereen ervan te overtuigen dat Alicia een vreselijk mens is. Zelfs als hij daarmee kerst voor iedereen verpest...

The Christmas Contest (Hallmark – 2021)

Exen Lara en Ben strijden in een kerstwedstrijd om geld te winnen voor het goede doel van hun keuze. De stad kijkt toe hoe ze strijden en kiezen wat belangrijker is, overwinning of liefde.

 

1000 Miles from Christmas (Netflix – 24 december 2021)

Deze Spaanstalige kerstfilm komt in december op Netflix te staan. De synopsis luidt als volgt: Een 30-jarige wordt meegesleept in de geest van Kerstmis terwijl hij zich met tegenzin laat meeslepen.

A Naija Christmas (Netflix - december 2021)

Drie zoons doen hun best om hun moeders wens te vervullen: een vrouw voor kerst, terwijl zij haar best doet om een onvergetelijke Kerstmis te plannen.

The Christmas House 2: Deck Those Halls (Hallmark – 2021)

De gebroeders Mitchell strijden om te zien wie het beste kersthuis kan maken.

 

The Nine Kittens of Christmas (Hallmark – 2021)

Kattenliefhebbers Zachary en Marilee komen met Kerstmis weer bij elkaar wanneer ze de opdracht krijgen om een huisje te vinden voor een nest schattige kittens.

The Christmas Bond (Hallmark – 2021)

Als een alleenstaande moeder en haar tienerzoon met autisme tijdens Kerstmis op een kruispunt komen te staan, moet ze leren loslaten, zodat hij kan floreren terwijl haar eigen hart op onverwachte manieren geneest.

 

Every Time a Bell Rings (Hallmark – 2021)

Drie zussen worden herenigd in hun geboorteplaats Natchez met Kerstmis na een lange tijd van elkaar gescheiden te zijn. Ze zijn verrast om te ontdekken dat hun overleden vader nog een laatste speurtocht voor hen had gepland om de houten wensbel van de familie te vinden, een geliefde, jaarlijkse vakantie traditie toen ze jong waren. Terwijl ze in de dagen voor Kerstmis op zoek gaan naar aanwijzingen, bezoekt het trio lokale kindertrefpunten rond Natchez die een speciale betekenis voor hen hebben. Tijdens het proces wordt hun zusterband nieuw leven ingeblazen en leren ze elk een belangrijke les over wat ze willen in het leven en in de liefde.

 

 

Lees ook: Single All the Way: De nieuwe LGBTQ+ kerstfilm van Netflix

Nieuwste artikelen

  • De meest gekeken Netflix series in 2021

  • 12 romantische fantasy series

  • Disney karakters die gebaseerd zijn op echte mensen

  • De leukste Lord of the Rings memes

  • Lucifer, Locke & Key en The Sandman zijn met elkaar verbonden

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • Netflix codes

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • De 10 leukste kerstfilms aller tijden!

  • Pikante films op Netflix

Zoek in artikelen