Film top 6: februari 2016

Elke maand komen er zoveel leuke series en films uit, zowel in de bioscoop als op dvd. Maar welke wil je nu echt niet missen en welke kan je beter overslaan? Chicklit zet de leukste films van de maand op een rijtje!

 

The 5th Wave

Bioscoop

De eerste golf: duisternis, De tweede golf: verwoesting, De derde golf: infectie, De vierde golf: invasie, De vijfde golf...

Het grootste deel van de aarde en de wereldbevolking weggevaagd. De zestienjarige Cassie is op de vlucht en probeert wanhopig haar jongere broertje Sam te redden die is meegenomen door een groep militairen.

Wanneer ze zich voorbereidt op de onvermijdelijke en dodelijke vijfde golf besluit Cassie samen te werken met een geheimzinnige jonge man - ook al weet ze dat ze niemand meer kan vertrouwen...

 

Bekijk hier de trailer

How To Be Single​

Bioscoop

Er is een juiste manier van single zijn, een verkeerde manier van single zijn, en dan... heb je Alice. En Robin. Lucy. Meg. Tom. David.

New York zit vol met eenzame zielen op zoek naar de juiste match, echte liefde, een date, of gewoon iets daar tussenin. En ergens tussen de uitdagende berichtjes en one-night stands, hebben deze vrijgezelle allemaal iets gemeen, de noodzaak om te leren op de juiste manier single te zijn in een wereld vol met steeds veranderende definities van liefde. Daten in de stad die nooit slaapt is nog nooit zo leuk geweest.

 

Bekijk hier de trailer

Goosebumps​

Bioscoop


Als Zach verhuist maakt hij gelijk kennis met zijn nieuwe buurmeisje Hannah. Zach merkt ook meteen dat haar vader niet de makkelijkste is. Als Zach eenmaal een tijdje in zijn nieuwe huis woont, merkt hij dat de buurman nog eigenaardiger is dan gedacht. Samen met een vriend gaat hij uitzoeken wat er aan de hand is, niet wetende dat hij iedereen uit de stad daarmee in gevaar brengt...

 

Bekijk hier de trailer

The Martian

DVD

Tijdens een bemande missie naar Mars, is astronaut Mark Watney vermoedelijk dood na een hevige storm en achtergelaten door zijn bemanning. Maar Mark heeft het overleefd en vindt zichzelf gestrand en alleen op een planeet meer dan 225 miljoen kilometer van thuis. Hij probeert een manier te vinden om een signaal te geven naar de aarde en te overleven. Terug op Aarde werkt een team van NASA-medewerkers en wetenschappers koortsachtig aan het terughalen van 'De Marsman' en ook zijn teamleden stellen alles in het werk om Watney met een risicovolle en vrijwel onmogelijke actie te redden. Ondertussen leeft de rest van de wereld intens mee met de heroïsche reddingsoperatie.

 

Bekijk hier de trailer

The Choice

Bioscoop

Wanneer Travis zijn nieuwe buurvrouw Gabby ontmoet, springt er direct een vonk tussen de twee over. In eerste instantie lijkt het onschuldig, zeker omdat Gabby een lange relatie heeft met Ryan. Naarmate de tijd verstrekt worden Gabby en Travis echter steeds hechter en komt Gabby voor een dilemma te staan: kiest ze voor Ryan of voor Travis? Wanhopig besluit ze het huis te ontvluchten.

Een beslissing die haar leven en dat van Travis voorgoed zal veranderen. Weet hun liefde uiteindelijk te overwinnen?

 

Bekijk hier de trailer

 

Hotel Transylvania 2​

DVD

In Hotel Transylvania 2 staan de deuren van Dracula’s monsterhotel open voor iedereen. Zijn dochter Mavis en haar menselijke vriendje Johnny hebben ondertussen een kindje, Dennis. Als zijn ouders weg zijn besluit Dracula zijn kleinzoon een monsteropleiding te geven. De wereld staat op zijn kop als Dracula's eeuwenoude en authentieke vader Vlad op familiebezoek komt.

 

Bekijk hier de trailer

 

Welke films wil jij zien?

Nieuwste artikelen

  • Seizoen 20 van Grey's Anatomy bevestigd ondanks vertrek Ellen Pompeo

  • Deze films en series verschijnen in april op Netflix

  • Een onverstandig huwelijk - Julia Quinn

  • Cumulus - Neal Shusterman

  • Een huwelijk in het Duincafé - Debbie Johnson

Gerelateerde artikelen

  • Film top 6: juni 2017

  • Film top 6: april 2017

  • Film top 6: juni

  • Recensie: Pitch Perfect 2 (BIOS)

  • Film top 6: maart

Zoek in artikelen